Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

La pasterada
Paterina. Indymedia 18/07/2004
Indymedia

Hola!!! La veritat és que ens mereixem un copet a l'esquena tots, els pasters, els familiars i amics dels pasters i tots els quals han participat amb il·lusió en aquesta acció. Vàrem arribar al fòrum!!!

Només dir-vos una mica que he estat pensant camí a casa, si us sóc sincera, una mica insatisfeta: Hem de tenir en compte que avui en dia aquestes accions les fem persones, sobretot joves que pensem i vam actuar de diferents maneres.

Inicialment en les reunions anteriors no havia res previst. Però durant l'estada pel fòrum companys han cridat "assemblea" i se'ls ha ignorat i increpat. NO podem ser policies amb nosaltres mateixos. Recordem que no sol és violència la violència física que exerceixen sobre nosaltres. D'igual manera, les accions tampoc han de ser violentes en si mateixes.

Podríem haver realitzat un munt d'accions pacífiques dintre del fòrum: marxa per tot el fòrum amb la pancarta, parar algun espectacle, destrossar intel·ligentment el diàleg "light" i "benintencionat" de torn, discutir i explicar totes les històries que sabem sobre aquest fòrum privat sense estructura de Fòrum.
Cridar i callar al de davant no ens dóna mes raó, solo els dóna mes peu a presentar-nos als que no estan d'acord amb nosaltres com animalets. Us ho dic perquè diverses persones s'han apropat a nosaltres dient que estaven d'acord amb nosaltres en el contingut però no en la forma.

Anem a perdre suport per no renunciar a l'impuls que ens provoca l'odi per l'aixecada de camisa que ens han col·locat? Llavors hauríem de fer el mateix tots els dies en cadascun dels centres comercials que obren a Barcelona i la converteixen en una ciutat inpersonal, turista i capitalista...i caldria cridar i acollonar a cadascun dels joves, que com molts de nosaltres no els queda una altra de vegades que treballar en el MacDonals per a poder ser un poc més adults i independents?

Hem de pensar, no creieu? Si tenim raó no importa quan alt ho diem sinó quan clar. Perquè al final els mitjans de masses acaben dient el mateix, la gent llegeix el mateix, la gent s'avorreix i acabem passant a la història com "una altra més". L'esforç de quatre hores nadant no deurien saldar-se amb alguna que altra "bretolada" i destrossa, perquè com tots sabem, al final els mitjans més llegits per la gent acaben per victimitzar als peixos grossos del fòrum.

Cada vegada som mes, aquesta clar, i sumem idees...la mateixa imaginació que hem tirat en les pasteres a veure si la posem en accions on semblem, no uns joves 'anats de l'olla' graciosos i violents, sinó ciutadans que tenen els collons de queixar-se de noves maneres contra el poder. Un poder violent que sembla innocent per l'absència de violència implícita quan ells són els quals ens han imposat el fòrum, com alguns van comentar al “dialogant” i “hospitalari” director del fòrum que ens va oferir botelles d'aigua (es pensaven que som com els gossos que no mosseguen a les mans que ens donen per a menjar? Se'ls va oblidar que la resta del temps ens maten de fam...).

A veure si convencem a la meva àvia que no entén molt d'això... i s'ha quedat un poc horroritzada amb els dels violents i les destrosses... igual que la becària precària que s'ha passat tota l'acció dient el dolents que érem... a aquests cal convèncer.
Companys, respecte i copçar els mitjans massius amb intel·ligència i imaginació...i molta salut!!! ...


Paterina

InterNOSTRUM :: Sistema de traducció automàtica castellà-català


Els Pirates retornen la seva part del dèficit
Indymedia

En bot contra el Fòrum

El Punt
La Pasterada
Indymedia
Manifestació aquàtica: participants, crònica i opinions
Indymedia
Els anti-Fòrum evidencien el dèficit de seguretat al recinte
AVUI
Més de 200 activistes anti-Fòrum provoquen incidents al recinte
El Periódico
Desembarcament a Pangea
El Periódico


font: Indymedia
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar