Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Les Pirates resistents al Fòrum
retornen la seva part del dèficit de l'esdeveniment
Pirates del Mar. Indymedia 19/07/2004
Indymedia

Després de les valoracions oferides avui per alguns dels responsables del Fòrum al voltant del succeït en la protesta de pasteres durant el dia d'ahir en el recinte hem decidit estar a l'alçada de les circumstàncies.

El mal moral no l'hi podem reparar perquè no l’hem aconseguit entreveure entre tant doble raser d'aquest esdeveniment, però el mal material l'hi retornem de molt bon gust, en un sobre amb 100 euros, 90 per la valoració oficial de les suposades destrosses i 10 més pels costos de l'aigua oferida als i les pateristes que van arribar al recinte, una aigua que no consumim i que, per tant, poden gastar els 10 euros en tranquil·lizants per als membres de seguretat del recinte.

Un dia després del desembarcament en el Fòrum, quan encara ens crema la pell després de més de 5 hores de navegació sota el sol volem cobrir així el nostre dèficit amb l'esdeveniment, evitant així que aquest sigui engrossit per la nostra actuació.

Esperem que el Fòrum compleixi també amb la seva obligació de cobrir la part del dèficit de la qual serà responsable quan acabi l'esdeveniment. Després de la disminució de la quantitat de visitants i de la pèrdua de gas de l'esdeveniment, els milions d'euros del dèficit del Fòrum hauran de ser assumits per la ciutadania de Barcelona? Que per nosaltres no quedi. Que no es carregui ni un cèntim d'euro de dèficit a les nostres espatlles.

El saqueig del Fòrum, el saqueig real, no ha estat el que va succeir ahir al recinte. El saqueig per a nosaltres és el saqueig de les arques públiques, que a costa de desviar pressupostos destinats a moltes altres partides han invertit milions d'euros per a unes infraestructures que seran d’usdefruit per a multinacionals i empreses hoteleres. El saqueig per a nosaltres també és el que les empreses que patrocinen l'esdeveniment han realitzat sobre recursos materials i població civil d'Amèrica Llatina durant l'última dècada. Agbar, Telefonica, Indra, Coca-cola, Endesa i tants d’altres sí que es dediquen legalment al saqueig, però aquest no tan publicitat pels mitjans.

Nosaltres passem comptes ara, esperem que el Fòrum passi comptes amb Barcelona el proper 26 de setembre.


Pirates del Mar

Els Pirates retornen la seva part del dèficit
Indymedia

En bot contra el Fòrum
El Punt

La Pasterada
Indymedia
Manifestació aquàtica: participants, crònica i opinions
Indymedia
Els anti-Fòrum evidencien el dèficit de seguretat al recinte
AVUI
Més de 200 activistes anti-Fòrum provoquen incidents al recinte
El Periódico
Desembarcament a Pangea
El Periódico


font: Indymedia
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar