TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 645
del dimarts dia 28/10/2003

.. La Clara esbargeix la mala bava: primer la sogra, desprès el Dani.
Aquest li diu que el Max és fill seu i que s’ho ferà per a retenir-lo.

Al Peris, la Cinta te una ressaca de cavall.

La Marta segueix dissimulant amb el tema de les pastilles, i la Paquita li diu al Manel que envíi els nanos a dinar a la pensió mente ell mira una feina.

La Laura i el David acompanyen el nano al cole. El David portarà el nano a karate quan acabin les classes.

La Clara li està explicant a la Paquita les intencions del Max de marxar amb el Quim.
La Paquita li diu que cal ressignar-se i prendre-s’ho bé perquè els fills sempre acaben marxant.

Mentre el Manu i la Paula es mengen els macarrons de la Paquita, al David, xerrant i xerrant amb la Clàudia se li esmuny el temps i se’n adona que ja fa tard per passar a buscar el Xavi.
Quan arriba a l’escola, el Xavi ja ha marxat...tot sol. La Laura el truca al mòbil. El nen està amb ella. Al David li espera una bona repassada.

Al mercat es parla del sopar i del clau que va fer la Lola. El Peris que està present i ho ha sentit posa cara de mosquejat, encara que la Cecília li juri que només van anar a lligar les solteres.

La mare del Dani, que està comprant al costat ensopega amb la Núria i comença a criticar la Clara. La noia la deixa ben planxada dient-li que n’hauria d’estar agraïda de poder estar-se a casa de la Clara.

Quan el Manel arriba a la feina i veu el personal tant jove i preparat que també opta al mateix lloc, ho deixa còrrer.

Mentrestant, la Laura no li ha clavat cap esbroncada al David. Enten que, estant treballant, no pogués anar a recollir el Xavi, i el nano sap de sobres que els ha d’esperar a l’escola tardin el que tardin.
Ara el nano està castigat i el David content d’haver-se casat amb la Laura.

El Peris ataca la Cinta amb el tema del sopar de dones. Això de que la Lola acabés acompanyada no li ha agradat res. La Cinta li fa veure que és cosa de la Lola i la Cecília i que elles no han de donar explicacions a ningú.
Ara que parlant de sexe...creu que ells dos tenen un problema: les seves relacions no són tot lo sovint que a ella li agradaria. El Peris es queda estupefacte i pensatiu.

La mare del Dani arriba a casa. La Clara està plegant roba. La dona arriba amb ànim conciliador i li explica a la Clara la seva experiència quan el Dani va marxar de casa. Li volia organitzar la vida i es va equivocar.
La Clara li replica que ella no vol organitzar-li la vida al Max. Només vol donar-li allò que es va comprometre que li donaria quan el va adoptar i que, per egoïsme, no ho ha fet. La sogra li contesta que si el vol veure feliç i content, ha de deixar marxar el Max.







Massagran

Setmana 130
Capítol 644 · Capítol 646 · Capítol 647 · Capítol 648 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici