TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 127
del 06 al 10 d'octubre del 2003

Capítol 629 (dilluns 06/10/03)
Capítol 630
(dimarts 07/10/03)
Capítol
631 (dimecres 08/10/03)
Capítol 632
(dijous 09/10/03)
Capítol 633 (divendres 10/10/03)


.. Tal i com prevèiem el Fede no pot digerir les promeses que li va fer a la Blanca mentre feien l'amor.
En lloc d'anar-la a veure i deixar les coses clares, intenta escapolir-se d'ella tant com pot. Això comporta una setmana de jugar al gat i la rata carregada de "menjades de coco" i de situacions tant inversemblants com esperpèntiques.
Al final és la Blanca qui l'enxampa i li diu que ja no cal que s'amagui més perquè ella en cap moment es va prendre seriosament les seves paraules. Per a la Blanca allò només va ser un polvo i no una declaració d'amor etern.
El Fede respira alleujat però... jo diria que cada cop és més a prop de caure en la trampa de la Blanca: ara li dóna corda, és fa la desmenjada i l'autosuficient per a tenir-lo més enganxat quan arribi el moment. Ja ho anirem veient.

La Marta no se'n surt. Tot i prendre's el medicament no vol anar al psicòleg i continua volent-se fer la forta davant la seva mare i els seus amics.
No pot dormir a les nits i com que la Blanca, amb molt bon criteri, no li ha volgut vendre pastilles per a dormir sense recepta mèdica, es pren un grapat d'ansiolítics per a veure si pot descansar d'una vegada. El resultat de "la pastillada" el sabrem dilluns.

El Max, cansat d'aguantar les brometes masclistes del Dani i el seu menyspreu vers les relacions homosexuals, li diu que a ell li agraden els nois.
El Dani primer s'ho agafa a broma, després no s'ho acaba de creure i finalment li recomana anar a veure un psicòleg per a que desfaci la confusió que creu que té el Max.
La reacció de la Clara és totalment diferent. A ella tant li fa qui li agradi o li deixi d'agradar al Max, només vol que sigui feliç i que trobi una parella tan ferma com ell.
Aquesta disparitat de maneres de ser i pensar crea una forta tensió en la família que s'agreuja quan el Dani porta enganyat al Max a casa d'un psicòleg.
El noi agafa quatre coses, toca el dos de casa i va a parar a casa de la Núria on s'hi acaba d'instal.lar el Marcel.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Clara s'enfada moltíssim amb el Dani i, abans de que arribi a saber on ha fet cap el Max, una sorpresa truca a la seva porta: la mare del Dani arriba plorosa i desesperada perquè el seu home se n'ha anat, també, de casa.

Ha començat la rebel·lió dels "incompresos i matxacats"?

Com que no n'hi ha dues sense tres, el Nelson també abandona oficialment la vida de la Lola després de signar els papers de separació al Jutjat.
Ni l'un ni l'altre ho fan a gust perquè sembla que encara s'estimen però, per a bé o per a mal, els papers acaben signats.
Després d'aquest mal tràngol, la Lola s'autotira les cartes i li surt la mort. La Lola està espantadíssima i la Cecília intenta calmar-la dient que això són bajanades.

La Montse ja ha tornat del Marroc i s'ha posat al dia dels canvis que hi ha hagut en la família durant la seva absència. Parla amb la Teresa i li diu que ja és hora de que tots es preocupin una mica per ella, per variar.
És per això que ofereix a l'Alfons la possibilitat de viure amb ells. A l'Alfons, d'entrada, aquesta proposta no el sedueix perquè vol viure amb la Teresa, però només amb ella. Amb tot, acaba acceptant l'oferiment després de tenir una altra enganxada amb el seu fill.

El Peris no ha estat elegit en el càsting de "Vides de lloguer".

El Manel s'ha de començar a plantejar què hauran de fer en el futur amb la Vicky que no surt del coma i, de retruc, amb la seva família que ha estat força desatesa després de l'accident.

El Gus es mostra més desagradable del que en ell és habitual amb el Manu. Potser ja el considera un rival?



Casablanca


Setmana 127
Capítol 629
· Capítol 630 · Capítol 631 - Capítol 632 - Capítol 633 -

Tornar a Resums octubre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar