TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 644
del dilluns dia 27/10/2003

.. Pis Núria.- En Max anuncia a la Núria i en Marcel que se'n va amb en Quim amb qui es trobarà la setmana que ve a Canàries.
No hi ha manera de convèncer-lo del contrari.

Fusteria Dani.- La Clara penja el telèfon després d'haver quedat amb en Max per parlar. Sembla que la fusteria comença a funcionar.
No així a casa seva on la Clara ja comença a notar l'ombra allargada de la sogra.

La Fusteria.- En Marcel, en Sócrates i en Fede parlen del tema de la Blanca. En Marcel suggereix que, de passada, l'adopti a ell ( a en Fede) i en Sócrates no entén res: si t'ha dit que t'estima....quin és el probelma?. El problema, per en Fede, és que segur que la Blanca menteix.
Després d'unes conyes, en Sócrates treu el diari on hi ha sortit un article d'en Marcel que diu que l'Assun li ha proposat fer uns reportatges per la tele però que ell no li troba la història. Però en Sòcrates li recomana que vagi a veure a un paio d'un grup dels 70 que ara té un bar.

Bar Peris.- No es pot assajar perquè en Ciscu té gravació i en Peris posa el crit al cel.
La Cinta, que està emprenyada pel comportament infantil del seu marit, li diu al Peris que avui surten les dones a sopar, cosa que la Cecília corrobora.

En una taula, la Isabeleta i en Rafa miren en Narcís i la nena mentre juguen a la màquina i comenten el que ja sembla que és vox populi.

Pensió.- En Gus ha tornat amb la gran idea d'entrar a la història de la música amb una cosa anomenada "sorollisme català" ( fer soroll, bàsicament)

Fusteria Dani.- La Clara no pot convèncer en Max perquè es quedi i l'acusa de fugir sempre que té un problema en comptes d'afrontar-lo.

Restaurant.- La Ceci, la Remei, la Lola, la Montse i la Cinta estan sopant i la Sra. Peris sembla que ha lligat amb un home d'una taula del costat.
La Lola li comenta a la Montse els rumors que corren per Sant Andreu.

 

Pis Clara.- Estan discutint el tema d'en Max i aleshores, la mare d'en Dani s'assabenta de la seva homosexualitat. El primer que se li acut de dir és: tan bon noi que semblava!.
La Clara salta com una fera i la sogra l'acaba de rematar dient que potser no l'han educat bé. La Clara li respon que tenint en compte que el seu marit l'ha abandonat, potser és que ella no l'ha criat bé tampoc.

Pensió.- La K i en Gus són al llit. Al noi se'l veu una mica fred.

La Fusteria.- En Sòcrates li porta el llibre "Remeis d'Amor" d'Ovidi a en Fede.

Entren la Ceci, la Lola i la Cinta tot rient i preguntant-se si les segueixen. Efectivament, segons després, entren els tres homes que estaven sopant a la taula del costat.
Com que la que ha lligat és la Cinta i no té cap intenció d'aprofitar-ho, ho aprofita la Lola que se'n va, molt decidida, a seure a la taula dels tres senyors.

Bar.- En Marcel i la Núria estan xerrant amb un dels components del grup "Acusados".
El noi els hi explica que el líder del grup es va suïcidar, oficialment. Això interessa a la parella i el barman els hi explica que un dia es van endur el seu company a comissaria i que va aparèixer suïcidat d'un salt de finestra.
La Núria no pot obrir més la boca i pregunta perquè, si en tenien sospites, no van fer res pel company. El barman li diu molt clar: Nena, allò era el 1971 i encara es firmaven sentències de mort.
En Marcel acaba de trobar la història que buscava.

Pis Núria.- En Dani apareix quan en Max ja és al llit. Ve a demanar perdó, si us plau, i que no ho fa per la Clara sinó per ell mateix.
En Max accepta les disculpes i li agraeix la webcam però no pensa tornar.
En Dani es desespera i en Max li explica que no té res a veure ni amb ell ni amb la Clara, que ningú en té la culpa; senzillament, no troba el seu espai, no està a gust enlloc i que només estava bé quan vivia amb en Quim i que per això se'n va. Allà on en Quim tingui casa seva, també serà casa d'ell.





tplana

Setmana 130
Capítol 645 · Capítol 646 · Capítol 647 · Capítol 648 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici