TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 648
del divendres dia 31/10/2003

.. A la farmàcia, la Blanca li explica a la Roser que ja té els papers preparats per portar-los a l'advocat i començar a tramitar l'adopció del nen etíop.
Entra la Cecília demanant aspirines pel Fede que fa molts dies que no dorm i sempre s'aixeca amb mal de cap.
La Roser explica el que pensa respecte a la decisió que ha pres la Blanca i diu que una mare soltera no pot tirar una criatura endavant tota sola i que el que hauria de fer és primer, trobar un home. Ni la Blanca ni la Cecília pensen el mateix.
Després li comenten a la noia que vagi en compte amb la possibilitat que el nen pugui tenir alguna mena de malaltia, que a vegades mai diuen res d'això.

Al Peris, el Narcís parla amb el Manel a qui li fa un munt de preguntes sobretot sobre la feina. Peris dóna un cop de mà a l'home i Narcís marxa amb la Montse.
Manel no s'ha sentit massa còmode parlant amb el noi.
Després se li apropa la Isabeleta que li comenta al Manel els rumors que corren per Sant Andreu sobre la Paula i el Narcís, però ella no s'espera la reacció del Ripoll: entre crits la fa callar i li demana que el deixi en pau.

Al mercat, la Isabeleta explica com l'ha tractat el Manel i ni la Lola ni la Cecília li donen la raó a l'altra. Es més, li recomanen que no es fiqui on no la demanen.
La Cecília recorda a les dues que per la tarda han de decidir qui farà el paper femení principal a l'obra de teatre.
Arriba llavors el Fede que ara vol fer panellets per estar ocupat. Cecília l'explica el que sap sobre la Blanca i el nen que vol adoptar i el Fede acaba marxant sense el que volia comprar.

A la pensió, la K l'explica al Gus tot el que ha planejat per passar aquesta nit, però el Gus li fa una altra proposta que la K no accepta. Insisteix molt, i ell acaba acceptant.

A can Ripoll el Manu para taula amb la Paula fent un dibuix. El Manel agafa aquest dibuix i es sorprèn quan veu que es tracta d'un cor dintre del qual estan dibuixats la Paula i el Narcís.

La Remei està en La Fusteria i parla amb el Fede. L'explica que ja no pensa en homes des que té al Mateu i que quan la Blanca adopti un fill ella només estarà per ell i ja passarà del Fede.

A la perruqueria, Mar l'explica a la Montse que aquesta nit anirà a una sessió per espantar la mort. I l'explica que un cop va veure fantasmes, espectres, en un pis on ella va viure. Després d'explicar-ho tot, la Montse no vol sentir-la parlar més perquè li fa cosa.

 

El tema acaba definitivament quan entra el Manel Ripoll per parlar del Narcís i la Paula. Ell li ensenya el dibuix però la Montse no ho troba estrany. Malgrat el que pensi ella, el Manel no vol que el Narcís torni a veure a la Paula i si no parla ella, parlarà ell amb el Narcís.
Quan marxa, Mar s'apropa a la Montse i li diu que té l'aura negativa, que ho està passant molt malament.

Narcís ha anat al cementiri per portar-li flors a l'Adrià i allí es troba amb el Manu que està treballant, i amb la Paula que li demana al seu germà si pot anar amb el seu amic. Manu la deixa, i tots dos marxen a visitar a l'Adrià.
Parlen una estona, i ell l'explica a ella que ha vist al seu pare i que sap que no li cau bé. També li parla de l'Adrià, i que eren amics malgrat que ell era vell. Paula li diu al Narcís que ella és més jove que ell i que també son amics.

Al Peris, tant la Lola com la Isabeleta tornen a recitar el paper però la Cecília les critica perquè ho fan de pena. Elles, fartes de sentir com les critica, demanen a la directora que ho faci ella el paper, a veure si li surt bé o no, i Cecília accepta el repte...
I ho fa tant bé que accepta interpretar a Mercè en l'obra.

Montse està decidida a parlar amb el seu fill tot i que sap que no serà gens fàcil. Quan arriba el Narcís diu que ha vist a la Paula al cementiri i Montse aprofita per dir-li que no la pot tornar a veure més. Primer posa com a excusa que ell és més gran que ella però Narcís comenta que al Manel no li agrada com és, i que el mira malament per ser diferent. Montse intenta calmar al seu fill i li fa entendre com pot que al haver anat ell a casa d'ella i ella venir al pis sense permís del pare, ha fet que el Manel s'emprenyi i prengui aquesta decisió. Però el Narcís no ho accepta i la Montse l'obliga a prometre que no la tornarà a veure.

Gus xerra amb el Fede a La Fusteria i li pregunta com se sap si un està enamorat o no. Fede li diu que s'imagini les pitjors situacions en què es podria trobar amb la K i que si malgrat això l'accepta, és que està penjat d'ella i ha trobat a la dona perfecta.

En realitat això que diu, s'ho acaba aplicant a ell mateix i surt corrent en busca de la Blanca, trobant-la en la porta de l'advocat.
Aquí el Fede, sense alè, es declara a la Blanca i li demana que no continuï amb l'adopció perquè ell està enamorat d'ella. Ho està tant que li demana si es vol casar amb ell...




Channing

Setmana 130
Capítol 644 · Capítol 645 · Capítol 646 · Capítol 647 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici