TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 646
del dimecres dia 29/10/2003

.. La Núria es lleva i es troba que el Max ja ha marxat després d'esmorzar amb el Marcel i sense haver dit massa res. A ella li sap greu que no estigui bé a casa seva.
El Marcel li ofereix esmorzar però la noia està enjugassada i l'embesteix a petons. Just quan la qüestió sembla ben encaminada, sona el mòbil del Marcel: és l'Assun que vol parlar amb ell del reportatge i queden per sopar, cosa que no agrada gens a la Núria, que fa el numeret dient que es pensava que avui potser sortirien ells dos junts... i encara que el Marcel li diu que hi vagi, que només han de parlar de feina, la noia es rebota i diu que així potser no hi ha de fer res i que, a més els seus amics no li agraden.

A Can Solsona la Clàudia es veu obligada a improvisar: li demanen un plat cuinat amb nous i no ha pensat a avisar a en Ricard que no hi ha nous. Prepara una altra salsa tot veient venir l'esbroncada.

Al bar del Peris, la Isabeleta i la Lola discuteixen sobre els personatges de l'obra que volen fer. La Cecília n'està una mica tipa i el Peris rondina perquè encara no han pogut començar a assajar ja que falta el Cisco.
Just en aquest moment arriba, tot canviat, amb el cabell tenyit i amb aspecte rejovenit -exigències del guió-, diu ell.
El Peris el burxa una mica suggerint que no li durarà gaire perquè els guionistes maten la gent aviat, a les sèries. Les dones opinen que li queda bé el nou loock.

El Manel explica a la Paquita que vol passar per l'hospital i que l'entrevista de feina d'ahir no va anar bé, perqué la resta de candidats eren més joves que ell. La dona l'anima.
La Paula demana un euro al seu pare per jogar, ella i el Narcís, amb les màquines, però ell li respon que no en té i aleshores el demana a la Paquita, però el Manel diu a la seva filla que s'ha acabat jugar, que han d'anar a fer el dinar i que, a la tarda no podrà tornar perquè ha de fer els deures.
La Paquita comenta que s'entén bé amb el Narcís i això no agrada gens al pare de la nena.

La Núria es desfoga amb la Marta mentre l'ajuda a areglar coses a la botiga: no pot explicar al Marcel que, de fet, el què no li fa cap gràcia del sopar és veure al Víctor, "no sé qui és pensa que és!".
La Marta insinua que potser s'ho passa bé posant-la nerviosa perquè sap que ella li seguirà el joc, cosa que la Núria nega amb contundència. Està convençuda que és ell que li va al darrera i que el sopar ha estat idea seva.
El cas és que la Núria ha anat a la perruqueria i la Marta li pregunta si està segura que no té res a veure amb el sopar.

El David explica amb entusiasme a la Laura els plats que improvisa la Clàudia i que poc li valoren els del restaurant. La seva dona li diu que si la Clàudia és una cuinera experta, que aprofiti per aprendre'n força i de passada, li diu que l'ajudi, que amb la feina del restaurant s'està oblidant de les coses de casa.
Afegeix que, a veure si s'ahurà de posar gelosa, que fa més d'una hora que parla de la Clàudia. El noi respon que només li agrada ella i demana si vol que li ho demostri. Ho diu tot acostat-se-li i posant-se molt afectuós. Riuen contents.

El Manel arriba a casa seva i troba la Paula i al Narcís dibuixant. Es posa serio i pregunta què fan. La nena respon el què és evident, dibuixen.
Però a ell no li fa cap gràcia veure al Narcís i li pregunta si a casa seva ja saben que és allà. El Narcís nota que no és ben vingut i marxa.

El Manel envia a la Paula a fer els deures a la seva habitació i pregunta on és el seu germà. La nena contesta que ha sortit un moment. El pare li diu que està enfadat, que el seu germà no l'havia d'haver deixada sola i que ell no li ha donat permís per portar el Narcís a casa.

El grup de teatre assaja i tant la Isabeleta com la Lola fan tan malament el paper de la protagonista que la Cecília se sent incapaç de decidir a quina de les dues el dóna.

Ara tot Sant Andreu va a sopar a Can Solsona i, naturalment, és on estan entaulats el Marcel, l'Assun i el Víctor, que van fent temps mentre no arriba la Núria, que es fa esperar.
El David surt un momentet a saludar als amics, els fa una petita recomanació i se'n torna al cau.
Finalment, quan arriba la Núria, demana excusas per venir tard i fa un parell de petons al Marcel i a l'Assun. De seguida, el Víctor en reclama per a ell i la noia, per no fer un mal paper, els hi fa, però a contracor.

El Manu arriba a casa i troba al seu pare en peu de guerra. On era tanta estona fora i deixant sola a la seva germana? També li diu que no li agrada que el "nano aquell vingui a casa" "pot passar qualsevol cosa", però ell sempre va a la seva i sembla que no vulgui veure els problemes.
També li diu que no vol que la Paula torni a cal Narcís. La Paquita pensa que és molt bon nano, però no té gaire enteniment.
Finalment, el Manu pot preguntar per la seva mare. El Manel contesta que no està millor, però que la setmana que ve la porten a casa.

A la cuina del restaurant hi ha bon humor. El Nelson va tirant els "trastos" a la Clàudia, que hi fa broma i que, després de preguntar al David de què coneix als clients, li promet que els fa una salsa que se'n lleparan els dits.
El pinxe de cuina respon que no li estranya, que ella tot ho fa bé. La cuinera, insinuant, l'adverteix que a la seva dona potser no li agradaria gaire aquest comentari, cosa que fa puntualitzar al David que, ella tot ho fa bé, a la cuina. Ella s'afanya a aclarir-li que fora de la cuina també i que, quan vulgui, li ho demostra.
El Nelson, que no sap de què va, torna a entrar a la cuina i riu perquè troba al David amb cara d'espantat.

Al menjador, el Marcel i l'Assun van parlant de feina amb entusiasme, mentre entre el Víctor i la Núria hi ha miradetes que la van posant nerviosa, fins que opta per aixecar-se i dir que ella marxa a casa, que no es troba bé i que el Marcel es quedi si vol.
L'Assun queda sorpresa. El Marcel la segueix tot demanant disculpes.
Un cop a fora, la Núria vol fer creure al seu company que no li passa res, però finalment li fa una escena de gelosia i diu que no soporta la complicitat que hi ha entre ell i l'Assun i que sap que amb la periodista pot compartir coses que no pot compartir amb ella, etc, etc.
Al Marcel li fa gràcia. Ell sí que podria estar gelós, o es pensa que no s'adona com la mira el Víctor, el Víctor i tots, perquè cada dia està més guapa. Se li acosta dolçament i li diu que està enamorat d'ella, que vol estar sempre al seu costat i que no la canviaria per cap altra dona i li promet que mai no posarà en perill la seva relació.
Ella calla i ell li ho fa notar, finalment, també li ho promet. Però no sembla gaire convençuda.







Antaviana

Setmana 130
Capítol 644 · Capítol 645 · Capítol 647 · Capítol 648 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici