TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 642 - 1
del dijous dia 23/10/2003

.. La Paquita es queixa a la Marta dels hostes de la número quatre mentre la noia esmorza, però ella està molt nerviosa i no se l'escolta. Li demana les pastilles. La Paquita les hi dóna i, quan veu que la seva filla marxa, li pregunta si vindrà a dinar. La noia, sense cridar però com traient-se-la de sobre, li respon que ja la trucarà.

A La Fusteria el Fede no està per res ni ningú. Al final, el Marcel, que intenta donar-li conversa, li demana què té i el barman acaba explicant-li: la Blanca està embarassada d'ell, això sense gens ni mica de dubtes, del dia del partit.
El Marcel flipa: i la seva teoria que sempre s'han de fer servir dos condons? El periodista es tranquil·litza molt en saber que, de fet, només es tracta d'una conclusió a la que el Fede ha arribat després de seguir la noia fins al ginecòleg. Li recomana a l'amic que li pregunti a ella.
El Fede, però, ja es veu pagant factures.

Al Peris, a la Blanca i a la Cinta els cau la bava amb el nen de la Remei.
A la barra, el Francisco mira de trobar la manera de donar-li la notícia al Peris sense provocar un daltabaix. No la troba i, de moment, ho deixa córrer i només demana un altre "carajillo"..

El David surt tot nerviós cap a Can Solsona.
A la cuina, la Clàudia, la cuinera, diu al David que vagi pelant sebas. Mentrestant, el posa al corrent de com són els amos i els treballadors de la casa i li fa saber que ells dos seran els únics que treballaran: el Ricard només farà crits i el Miquel el tractarà com un fill que, si convé, farà fora de casa.
Bromista, consola al David, víctima de les sebes, dient-li que no plori, que no el volia espantar.

El Fede va a la farmàcia per convidar a la Blanca a sopar. Vol parlar amb ella.
La farmacèutica es fa la dura: "que no van parlar, ja?", però al final, cedeix i queden pel vespre.
A la Blanca se la veu contenta perquè, de la manera que ha plantejat les coses ell, li fa creure que hi ha un canvi d'enfocament.

A plaça, el Francisco no sap què li vol comprar al Rafa de tan neguitós com està. El dependent se n'adona i li demana si es troba bé. Aleshores el Francisco li explica el seu tràngol: li han ofert a ell el paper de la tele que volia el Peris i ara li sap greu dir que sí perquè l'amic s'ho pot prendre malament, encara que a ell li fa il·lusió tirar endavant. Després de buidar el pap, decideix no comprar res i marxa tot recomanant al Rafa que no ho digui a ningú.
El noi fa que sí, però tot just l'home gira cua, que ho xerra a la seva dona -amb l'afegit que el Cisco ja ha dit que sí- i, naturalment, a la Isabeleta li falta temps per garlar-ho a la Lola.

La Blanca es compra una brusa a ca la Marta, per el sopar amb el Fede.
Ho aprofita per treure el tema de les pastilles sense recepta i li demana a la Marta que no li ho torni a fer perquè la pot posar en un compromís. Continua amb la intenció d'interessar-se per com se troba la botiguera, però la Marta ho acaba ràpid contestant-li que ja ho veu.

El Peris ha portat a la Cinta a sopar a Can Solsona. Per sorpresa.
El David surt un moment a dir-los hola però torna a entrar de pressa.
El Pere Peris està tot falaguer amb la seva dona: se la mira, li diu que és la més guapa de Barcelona... La Cinta no acaba de saber on vol anar a parar i s'excusa pel rampell de la setmana passada. Però l'home continua extra comprensiu i xamós i li va dient a la dona que es prepari perquè quan arribaran a casa.... "saps què farem?". I ho va allargant i allargant. La Cinta riu contenta.

La Marta ha anat a l'ambulatori i, mentre espera poder demanar la recepta, se li acosta la xicota del noi que va apunyalar la Viqui. La noia, amb to amistós, li pregunta com està la dona apunyalada. també li explica que el noi és a la presó.
La Marta respon que no li importa i mira de treure-se-la de sobre, però no pot evitar que senti com li demana al metge que li ha de fer la recepta que fa dies que no pot dormir.

A Can Solsona, el sopar continua plàcid i el Peris continua prometent la lluna a la Cinta.
Just en el punt en què estan tots dos més enfigassats, arriba el Nelson per prendre'ls nota de les postres i, de manera natural, els deixa anar la notícia del Francisco.
El Peris s'emprenya com una mona. Tracta al Cisco de traïdor en amunt i en avall i a la Cinta ja se li ha acabat la nit romàntica.

La Marta surt del consultori i torna a trobar la noia, que se li mostra solidària tot dient-li que ella té el mateix problema i s'indigna del fet que no les entenen i només els donen una pastilla superfluixa. Diu a la Marta que, si té diners, ella té un amic que els pot donar tot el què necessiten.
La Marta, que primer no en volia saber res, quan sent que pot aconseguir pastilles, s'hi apunta.

En un altre indret de Sant Andreu, la Blanca està entre contenta i en guàrdia veient que el Fede s'ha escarrassat molt per fer un sopar per a ells dos sols.
Ell li diu que s'ho merèix per la paciència que ha tingut, que està guapa, que el blau l'afavoreix... afageix que la troba canviada, com més grassoneta. La Blanca, estupefacta, li pregunta si això ho ha dit per quedar bé.
El Fede no sap com enfocar el tema que l'amoïna i la noia se n'adona i li pregunta directament.
Al Fede encara li costa una estoneta abocar-ho, però finalment li diu que sap que espera un fill seu.
La Blanca és la primera notícia que en té. Però el tòtila de La Fusteria s'embala: ell està enamorat d'ella però hi ha coses que no vol que li tornin a passar, no estima la criatura....
La Blanca el fa callar. Pren pastilles i no està embarassada. Ell es treu un gran pes de sobre i comença a explicar la por que tenia que es repetís...
La noia torna a tallar-lo, es posa solemne i li diu que ella, no sap com s'ha pogut enamorar d'un home tan immadur, pallasso i irresponsable, però el cas és que l'estima. I, vol un fill, però no se n'aprofitaria mai. Abans aniria a un banc de semen. Però tampoc no ho farà. Va anar al ginecòleg per adoptar una nena etíop.
Li dóna les gràcies pel sopar i el deixa.

Al carrer, el camell dóna les pastilles a la Marta i la seva acompanyant.
La Marta paga i l'altra noia li diu que ja li tornarà els diners. La Marta, un cop més, se'n vol desfer responent que tant se val si no es tornen a veure. L'altra li contesta que sí que es veuran, que ara ja poden dir que són amigues i que, a més, ella sempre paga els deutes. Li dóna el telèfon del camell, el Carles, "per si tornés a quedar penjada".











Antaviana

Setmana 129
Capítol 639 · Capítol 640 · Capítol 641 · Capítol 642-2 · Capítol 643 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici