TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 334
del dijous dia 21/03/2002

.. Avui comença la primavera ... notaran aquesta nova sensació els protagonistes de la sèrie????.

A l'Hospital, el Max va a veure al seu avi. Allí, La Clara intenta arreglar les coses amb ell però .... no se'n surt.
Li diu al Quim que ja no sap què fer amb el Max. El Quim li ofereix la seva ajuda i recolzament i que .... si necessita parlar amb algú allí el té.

Ja a la feina, la Clara truca per telèfon al Dani, és aquest amb qui necessita parlar ( i no amb el Quim ). El troba a faltar. Se l'estima.

L'Andreu i el seu soci parlen de la Joana que ja es troba millor. Quan li pregunta què pensa fer amb ella , l'Andreu li contesta que mentrestant, només es planteja estar amb ella i més endavant .... ja veurà. Li comenta que la podria passar a veure perquè el que necessita ara la Joana és companyia i estar amb gent. Però ... sembla ser que no l'ha convençut!.

A l'hospital el Narcís ensenya a l'Adrià la nova càmara fotogràfica automàtica que li ha regalat el Huari ( i a aquest noi encara li queden diners????? ). El Narcís pregunta a l'Adrià ( que el veu fotut ) si l'han d'operar de la memoria?? - aquest Narcís és un cas- a més, li diu que com que se n'ha d'anar a veure a l'Ivan i la Susan que perquè no se n'oblidi d'ell li farà una foto i ...es fan una foto tots dos junts. Li deixa la foto ... li dóna un petó, li comenta que d'ha d'afeitar que punxa i ... se'n va.

La Mari a Cal Peris parla amb el seu assistent social per a veure què pot fer perquè el jutge li concedeixi un permis i es pugui endur a la Desi a visitar a la seva familia a Granada .... no hi ha solució pèro ... i si el Ramon i la Pilar li donessin el seu consentiment???? . El noi li respon amb un: tu creus que això és possible?????. ( per tant, res a fer! ).

En una altra taula del Bar el David i la Marta, amb les cares llargues , parlen de com dir als pares el trencament de la seva relació. El David, vol tornar-ho a intentar , anar-se'n de vacances i començar de nou al que la Marta respon que n'està farta, que ella el que necessita són unes vacances per meditar ... però sola i ..que se'n va de vacances amb la Natàlia. Total, que la única cosa que decideixen és que als pares els hi diran després de les vacances de Setmana Santa ... no sigui que els hi espatllin els plans.

El David es desfoga de tot això al gimnàs, no para de fer abdominals. S'hi esforça molt. L'entrenador se n'adona que té els ulls vermells, serà ràbia, impotència, ... o bé, que ha plorat????.

La Mari parla per telèfon amb la seva iaia de Granada i li comunica que hi anirà sola perquè el Toni treballa i la Desi no pot . El Marcel que se l'escolta li pregunta com és que li diu tantes mentides i des de quan l'enganya . Bufffff ... ja fa tant de temps d'això!!!!. El Marcel diu que si ella ho vol demanarà festa a la feina i l'acompanyarà, al que la Mari respon: ... i què dirà si hi vaig sense l'home, sense el germà, sense la filla i ... m'hi presento amb un amic??? .... uisss ... segur que malpensa!!!!.

A la Montse & family ja els espera el taxi a la porta per marxar cap a l'aeroport. El Huari se'n penedeix de no viatjar amb ells. Es donen un super petó d'acomiadament i ... flash ..... el Narcís l'immortalitza amb la seva càmara nova.

L'Andreu i la Joana asseguts al sofà, ella mira la TV i ell treballa ( ara s'endú la feina a casa per no deixar-la sola ) . La Joana li demana perdó per haver-lo deixat sol. Es penedeix d'haver marxat i ... li diu que encara se l'estima i ... que si haurien de tornar a viure junts ...ai ai aiiii .... que la cosa se'ns complica!!!!

La Carme i la Clara parlen del diagnòstic del seu pare . Té una mena d'alzehimer. És greu.




Mooon

Setmana 67
capítol 331 · Capítol 332 · Capítol 333 · Capítol 335

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici