TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 248
del dimecres dia 07 de novembre del 2001

.. La Mari li recorda al Toni que l'ha d'acompanyar ca l'advocat. Ell li diu que si, que d'acord, però que no poden perdre el temps per què desprès té "feina". Dit això, li agafa un mal de ventre i se'n va corrent al lavabo.

Al Peris passen varies coses a l'hora: per una banda, la Cinta li comenta la Guillem que si bé ella està molt interessada en assistir als grups de dol, el Peris no vol ni parlar-ne. Aquest últim, pel seu cantó, esta parlant amb la Marta sobre l'adaptació del David a la feina i al horari nocturn.
Una tal Puri abandona la barra i saluda al Lluís, que seu a una taula amb el Puerto. El negoci no va bé i potser hauran de canviar el sistema de percentatges. De tota manera avui canviaran el torn per què el Lluís té dentista i per tant el Puerto, tot i que sorprès pel canvi, farà el torn de tarda.

Al casal es celebra la festa de comiat de la Marga. El Toni, encara amb la mà al ventre, es vol escapolir com sigui. Però la Marga l'enganxa i el fa ballar amb ella.

En un súper de coneguda marca que ara no direm, l'Albert, emocionat, li explica a la marca que ell i la Chari ja tenen el local perfecte per muntar el negoci d'esports d'aventura i li proposa d'acompanyar-lo per ensenyar-li el local i presentar-li la nòvia. La Mari i la Fina esperen a que el Toni arribi a casa per anar a l'advocat. Quan ho fa és amb mal cos i amb presses.

Al taxi, el Puerto està molt enfeinat llegint un diari que no és ni el Marca ni l'ABC. Puja una clienta, la Puri, però ell no la reconeix. Quan li dona l'adreça, ell s'excusa dient que el taxímetre no funciona, de manera que pacten un preu fix pel trajecte. Abans d'arrencar, ella truca al mòbil.

Mentre la Mari i el Toni discuteixen al despatx el fet que el Ramon anés a visitar-la amb un advocat, l'Andreu rep una trucada de la Joana. És a Girona i es sobreentén que, per ara, no pensa tornar. El Toni es va posant cada vegada més nerviós per que veu que fa tard per anar al treball. Les conclusions de l'advocat no son gens agradables per a la Mari: el Ramon encara és el pare legal de la Desi, i evitar que la pugui veure seria un element negatiu en cas de judici.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


El taxista arriba a final de trajecte. Allà l'esperen amb moltes ganes el Lluís i la Paquita que li canten les quaranta i el despatxen. El nano, per desfogar-se li diu maricon al Lluís. Mal fet. Rep una engrapada a l'entrecuix que el deixa doblegat per terra en una actitud penosa.

La Marta arriba a casa just quan el David ha de marxar a treballar, cosa que a ell no li fa gens de gràcia. I encara li fa menys quan sap que ha anat amb l'Albert i la nòvia a veure el local. I encara menys quan ella li planteja d'obrir un negoci propi de roba de segona mà. Bronca i pataleta del nen que marxa deixant-se la bossa de la feina.

Reunió del trio quinqui. Mare meva, quina colla. El Toni se'n adona que hi ha armes pel mig i li puja la mosca al nas però no es fa enrere.

La Marta arriba a la feina del David amb la bossa i disposada a fer les paus. Ja no hi ha ningú i les paus les fan al detall.

Arriba l'hora de l'atracament. Al cotxe comença l'atrezzo: col·locació de passamuntanyes i repartiment d'armes. Pel Toni, una navalla. Diu que no, que no però al final se la queda i, apa, a per feina. El robatori, és clar, no surt bé. Només queden una treballadora i el guàrdia de seguretat, que el Toni sembla que te immobilitzat amb la navalla. Però quan es despista un moment, el guàrdia li treu el ganivet, el passamuntanyes i aconsegueix desenfundar l'arma. Però l'atracador que portava la pistola és més ràpid i li engega un tret a la cama. El guàrdia queda ferit estirat a terra i assistit per la noia. Els atracadors fugen però el Toni ha quedat amb la cara descoberta i tothom l'ha vist. Un futur negre, negre.













Massagran

Setmana 50
Capítol 246 · Capítol 247 · Capítol 249 · Capítol 250 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici