TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 335
del divendres dia 22/03/2002

.. Carme parla amb la Clara. Pensa que tard o d'hora hauran de contractar a algú perquè s'encarregui de l'Adrià, o buscar alguna residència. Li explica que la malaltia que té no es pot curar i que és degenerativa: l'Adrià anirà perdent memòria i facultats fins que no pugui fer res per ell mateix tot i que ell no se n'adonarà de res. Clara, fotuda, es compromet a explicar-li.

Quan la Clara va a visitar al seu pare abans que li donin l'alta, l'Adrià comença a insistir perquè li expliqui el que té. Ella intenta desviar el tema i només diu que és una pèrdua de memòria normal de l'edat. Però l'Adrià no s'ho creu i al veure uns papers li demana a la Clara. Al final ella li dóna però només deixa que vegi el nom de la seva malaltia, sense dir-li què serà el que li passi.

Poc després, la Teresa visita a l'Adrià i xerren de tot plegat. Ell pensa que farà nosa. Quan la Teresa li comença a endreçar la bossa, ell li retreu. I la Teresa li acaba dient: "la memòria potser la perdrà, però la mala baba..."

Més tard, la Clara entra en l'habitació de l'hospital per recollir al seu pare, però no hi ha ningú i ella espantada, esbronca a l'infermer.

Francisco li explica al Peris que la Lola vol deixar el grup de teatre, que no entén com la Cecília esbronca tant a la pobre dona. Ell pensa que la Lola té molta gràcia actuant, però el Peris la deixa anar... "Gràcia? La que tu li veus".

A la tarda, abans de la darrera representació del Cyrano, Peris parla amb la Lola que està decidida a deixar el grup. Ell l'anima perquè intenti superar-se i així no donar-li motius a la Cecília perquè l'esbronqui.
Quan l'obra s'acaba, als camerinos, la Remei, el Francisco i la Isabeleta feliciten a la Lola perquè ella ho ha fet molt bé, però Lola està segura que la perruquera li recriminarà alguna cosa.
De sobte, una noia entra amb un espectacular ram de flors per la Lola. Ella es posa contentíssima. No hi ha cap nota, i el Francisco li insinua que es deu tractar d'un admirador secret, afegint que ara, per això, ja no plegarà del grup... La Lola, emocionada, s'ho repensarà.

Jordi i Rut esmorzen al Peris mentre ella parla amb la seva mare pel mòbil. Quan acaba i el Jordi li pregunta, ella li contesta que marxa de nou a Súria per veure-la ara que han fet les paus. Jordi es posa com una moto doncs tenia plans. Ella, sense alterar-se gens ni mica, no li dóna cap importància. Jordi li retreu que estigui canviada des que va tornar de Súria el cap de setmana anterior. Però la Rut li diu que està com sempre només que ara ja no discuteixen.

Després, al pis, mentre ella acaba de preparar la seva bossa, el Jordi li fa un munt de preguntes: quan tornarà, què farà, si es portarà el mòbil... De sobte, el timbre de la porta sona, i la Rut tranquil·lament li diu que deu ser el Pere... Això és la gota que vessa el got. Jordi, emprenyat li retreu que marxi amb ell un cop més i li torna a preguntar si estan enrotllats. Rut no li contesta i només li diu al Jordi abans de marxar amb el seu ex, que pensi que està amb ell i que és a qui s'estima.

Abans que l'Andreu marxi a la feina, la Joanna li posa bé la corbata i li fa un petó, com si fossin el matrimoni perfecta d'abans. Aquesta actitud fa que l'Andreu es sinceri amb ella i li expliqui que està enamorat de la Carme.
Joanna no s'ho pren massa bé, i quan ell marxa, ella agafa una ampolla de conyac i comença a beure.
Després, al despatx, l'Andreu li explica al Guillem el que ha passat i li recomana al seu soci i amic que la vagi a veure, que "hable con ella".

Guillem així ho fa trobant a la Joanna bevent. Comencen a parlar i ella li diu si ja l'ha oblidada. Abans que morís el Biel, tots dos s'entenien. Segons diu la Joanna, el Guillem no va parar fins que va aconseguir ficar-se en el seu llit. L'advocat diu que això va ser un error, i la Joanna també reconeix que va ser l'equivocació més gran de la seva vida.

A la nit, al banc prop del bar del Peris, seuen l'Andreu i la Carme. Ell li explica que la Joanna ja ho sap tot. Carme sembla amoïnada i l'Andreu li diu: "Confies en mi...?". Carme naturalment, li contesta que sí.
El que ells no saben és que l'Alícia els ha vist des del Peris i ha reconegut a la Carme.



Channing

Setmana 67
capítol 331 · Capítol 332 · Capítol 333 · Capítol 334

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici