TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 333
del dimecres dia 20/03/2002

.. El capítol d'avui s'inicia al Peris, on reapareixen el Mas i la seva filla, l'Alícia, que han baixat de Berga per uns quants dies. Ja ens podem anar calçant. I la Carme també.
El Mas comenta amb el Fransiscu l'èxit de l'obra de teatre i la poca traça del segon amb les dones i en concret amb la Lola.
En una tauleta el Huari intenta convèncer a un noi per a que l'ajudi a fer de mecànic, tot sota la mirada i orella atentes del Quim.
Entra el David i pregunta per la Marta a sa mare, que no l'ha vista i que s'estranya que ell tampoc.

Al mercat, la Paquita està comprant olives i la Remei li comenta que la Regina/Lurdes sembla molt recuperada. La Paquita, nerviosa, ja no sap com agafar les bosses.

Com que el Fransiscu li ha dit que si la Lola plega ell també ho farà, la Cecília intenta reconciliar-se amb la Lola. Però ho fa a la seva manera, a base de punyeteries i sarcasmes. De tota manera, li promet a la Lola que si no se'n va es mossegarà la llengua.

El David va a veure a la Marta a la feina per a demanar-li explicacions. Allà es desenvolupa una escena de gelos i violència i el David, desprès d'haver alçat la veu més del compte se'n va del súper donant una patada a unes caixes de cartró.

El Quim va veure el Huari al taller. Li proposa de deixar el tema de les motos i tornar amb ell a la lampisteria i que amb el temps podrien ser socis. El Huari diu que no, que aquest és el seu negoci i que anirà endavant, segur. Es foterà de morros, segur.

La Paquita i la Lurdes/Regina estan fent un cafetó a casa. Bé, de fet, la Lurdes/Regina s'està fent un carajillo d'anís del Mono. Es posen a discutir de l'actitud de la Lurdes/Regina: sortir al carrer, parlar en castellà (Ave Maria pusíssima!!!). Al final la Lurdes/Regina li engega a la Paquita que el que li passa és que està de mal humor, i que ho està per falta d'homes a la vida.
Com que al mercat i a Sant Andreu ja saben el que hi ha, decideixen anar al bingo -que és on la Paquita va conèixer el Carles- i desprès a menjar gambes a la Barceloneta. Apa, que no falti de res!!

Finalment, el noi amb el que el Huari parlava al Peris ha vingut a donar-li un cop de mà per reparar la moto -en realitat l'única que tenia-, que tenia pendent.
La feina del mecànic val 72 €uros. Com que el Huari havia pactat amb el client un preu de 60 €uros, encara acaba perdent diners. Un negoci rodó, vaja.

És el moment de les confessions: el David es confessa amb el Santos. Li explica l'escena que ha muntat al súper i es reconeix un desgraciat. Doncs si, és veritat.
Mentrestant la Marta es confessa amb la Núria. També li explica el show del David al súper. N'està farta d'estar pendent que el David no s'enfadi. A més, feia temps que no veia el David tan agressiu. No sap si vol continuar visquent amb ell.

El grup de teatre està assajant al Peris. En un apart, la Lola li agraeix el gest de solidaritat al Fransiscu i aquest, aprofitant la confidència, la convida a anara al cinema. Però a la Lola sembla que no li ve gens de gust compartir sessió amb ell i li posa excuses. No és el seu ideal d'home, potser?
Però en el grup hi ha problemes: la Isabeleta no vol fer el paper d'adúltera perquè va contra les seves creences religioses i la Lola diu, amb falsa humilitat, que ella és la pitjor del grup i li calen papers més senzills.

La Paquita i la Lurdes/Regina tornen del bingo. En total han perdut 200 €uros. Com que mala tarda la te qualsevol, la Lurdes/Regina pensa en tornar-hi un altra dia, total, com que te més diners...

El Huari intenta cobrar-li al client la diferència de preu, però aquest últim li respon que no pensa pagar-li ni un €uro de més dels acordats. El Huari està emprenyat.
La Montse, que ha vist l'escena intenta consolar-lo i li proposa d'aplaçar el viatge a Boston. Però ell li diu que no, que no, que el taller no va bé, però que a ella l'estima molt.

És hora de tancar a La Fusteria i entra el David. Li demana perdó a la Marta per la seva actitud al súper i que l'estima. Ella, però, malgrat que el perdona, li confessa que no pot viure més així, i que no pot continuar més amb ell d'aquesta manera. Per tant, li proposa de tallar la relació.













Massagran

Setmana 67
capítol 331 · Capítol 332 · Capítol 334 · Capítol 335

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici