TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 303
del dimecres dia 06 de febrer del 2002

.. El Fede ha anat a veure la Mari i el Marcel. Els explica que ha deixat la feina. Agafarà vacances i es dedicarà a fer de pare de l'artista.
Truquen al telèfon. És l'Andreu: vol quedar amb la Mari sobre el tema de la separació. El Marcel li diu que l'acompanyarà; desprès ella visitarà la Desi.

Al bar, el Huari i el Ahmed comenten al Peris que ja tenen local on instal·lar el taller.
En una altra taula la Lola rebutja definitivament i davant del Ramon, de comprar la parada de les olives; diu que és massa feina i que no vol treballar tant.
La Cinta li explica a la Paquita la nit boja que ha tingut amb el Guillem mentre nerviosament arruga un tovallonet de paper. La Paquita posa cara d'astorament. La Cinta està empenedida però: Va ser fantàstic!, la va tractar tan bé aquell senyor gran. Va ser tan diferent de quan està amb el Peris. ¿Potser perquè no era el Peris?.

La Núria i la Marta van pel carrer tot passejant i xerrant. La Marta li confessa la confosa i difícil situació que està passant amb el David. No sap què li passa i no es tracta només de la proximitat del judici.

La Mari i el Marcel estan al despatx de l'Andreu, que els comenta que aviat tindran el judici de separació i que serà on es decidirà qui té la custòdia definitiva de la Desi. La Mari és conscient que ho té pelut i l'Andreu així li fa entendre, fent-li veure que el Ramon és el pare de la nena a efectes legals, no se'l pot obligar a fer-se la prova de paternitat i no és pot aportar la prova del Santi perquè no existeix.

La Marta porta la compra que la Paquita li ha encarregat a casa de la seva mestressa. Parlen d'unes coses i d'altres i quan la Marta se'n va a la senyora Regina li agafa un mareig. No es troba bé i cal telefonar al Doctor Bonet i seguir trucant la seva germana Lurdes que, ara per ara, no respon.

El David i el Fede estan a La Fusteria. Aquest últim li comenta que ha deixat la feina i que encara no sap què farà.
Apareix la Núria i parla en un apart al David. Li diu que li sap greu que estigui malament amb la Marta i que mirin de solucionar les coses. Al David no li agrada gens ni mica que els altres sàpiguen els seus problemes de parella i es mostra força impertinent amb la noia.

La Cinta ha anat a veure el Guillem al seu despatx. Li vol demostrar que és una dona de principis. Principi primer: està casada. Principi segon: estima el seu marit i no el vol enganyar -ja!-. Y principi tercer: no vol que el seu fill pugui veure's afectat.
El Guillem li contesta, i amb raó, que tot això ja li va dir ahir, i que per dir-li un altre cop no li calia venir. I li fa veure que si ha vingut és perquè tenia tantes ganes de veure'l com ell a ella. La Cinta li sentencia que "allò" d'ahir cal oblidar-ho. El Guillem li respon que ell no pot fer-ho. Ella agafa la porta i se'n va.



El Dr. Bonet està visitant la senyora Regina. Davant el caire que està prenent la malaltia insisteix en voler ingressar-la a un hospital, proposició que ella rebutja de totes totes.
La notícia que el metge es pensa jubilar ben aviat cau com un gerro d'aigua freda sobre la senyora Regina.
Se'n va el metge i de sobte la senyora té una idea brillant: trucarà l'advocat, canviarà el testament i deixarà ben apanyades la Paquita i la seva filla.

La Mari és a casa la Pilar a veure la Desi. També hi són el Ramon -que d'aquestes no se'n vol perdre ni una- i la Treballadora Social. La nena està dormint perque ha passat molt mala nit per culpa de la boca i la Pilar preferiria que no fos despertada. De totes maneres la Mari la vol veure.
Quan la Pilar i la Mari desapareixen del menjador, el Ramon segueix la feina bruta "treballant-se la Treballadora" i desprestigiant -encara més, si pot-, la Mari.

La Marta i el David tornen a discutir. Aquest cop és perquè el David no troba bé que ella vagi explicant els problemes que tenen a tothom. Ella està una mica farta i vol saber què és el que realment li passa. Ell reconeix finalment que la feina que te el posa de molt mal humor. La Marta li aconsella que la deixi i que busqui una altra cosa, però ell no es veu capacitat per a fer res que valgui la pena.

A La Fusteria, la Paquita i el Lluís peten la xerrada sobra la feina que ella a trobat fa poc però que perdrà aviat si la mestressa es mor.
Entra el Ramon més content que un picarol i li pregunta al Matt si ja ha trobat algú per fer-se càrrec del negoci. El Matt li diu que sí i el Ramon es queda amb un pam de nas i amb cara de babau.
Qui és l'afortunat llogater de La Fusteria? Doncs el Fede, és clar.

Al bar, el Guillem i el Peris estan parlant de com es presenta el judici del David. Criden a la Cinta i li expliquen que la cosa pinta força favorable als interessos del David. El Peris li comenta al Guillem que després del judici pensen prendre unes petites vacances i anar ell i la Cinta de viatge.
El Guillem, amb cara entre cínica i divertida, diu que ho troba molt bé.

El capítol conclou amb la Mari desesperada perquè avui no ha pogut jugar amb la nena per no despertar-la. Cada vegada ho veu més negre i nota que la seva filla s'allunya d'ella cada cop més.









Massagran

Setmana 61
Capítol 301 · Capítol 302 · Capítol 304 · Capítol 305 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici