TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 331
del dilluns dia 18/03/2002

.. Hospital.- L'Andreu pregunta: Per què ho has fet? I la Joana respon: No ho sé. O sigui que, com tots vam endevinar el divendres, la Joana ha provat de suïcidar-se (sense gaire sort, per cert) i ho ha provat empassant-se tot un tub de pastilles (que vés a saber sinó es va prendre un tub de couldines i la única cosa que ha aconseguit és no tenir mai més un encostipat). L'escena acaba amb la Joana mirant-se l'Andreu amb tendresa i dient-li que: només et tinc a tu.

Casa Carme.- La Clara i la Carme estan explicant a son pare que sa mare no hi anirà a sopar. L'Adrià, que ha recuperat la memòria, es mig enfada i els hi diu que ja ho sap que és morta l'Esperança i que no sap què li ha passat (a ell, no a l'Espe).

Bar Peris.- En Quim està comentant amb la Cinta i en Peris que ho ha deixat amb l'Empar.
La Cecília i la Lola han demanat uns entrepans per sopar i la de les ametlles comenta que ella s'ho passa bé al club dels separats i la Ceci li engega que si s'ho passa bé és perquè està molt necessitada. Entre aquest comentari tan afortunat i les bronques al teatre, la Lola ja en té prou i marxa abans de començar a sopar.
En Huari diu a en Peris i en Quim que l'Ahmed ja no treballa al taller, cosa que sorprèn molt als altres dos perquè en aquesta parella marroquina l'únic que és mecànic és l'Ahmed (que té nom de pel·lícula de "El ladrón de Bagdad" ).

Casa Pilar.- En Ramon està acabant de parlar per telèfon amb la seva família de Lleida. Quan penja, la Pilar li pregunta per la seva cosineta, sí home, aquella amb que jugaves a nòvios, etc.etc. En Ramon li treu importància però la Pilar fa uns ulls com unes taronges quan s'assabenta que la cosineta en qüestió també està separada. No passen dos segons que proposa anar a passar la Setmana Santa a Lleida, amb Desi inclosa. La parada?, cap problema, la tanquem.

Casa Carme.- És al matí i la Núria està esmorzant, la Carme surt de les habitacions i arriba la Clara. Totes tres parlen del què cal fer amb l'Adrià.
Truca l'Andreu (per telèfon) que es disculpa pel "plantón" de l'altre dia però que no explica el perquè de l'esmentat "plantón".

Plaça.- La Remei i en Miquel estan discutint (damunt el taulell de les olives) sobre quina rentadora cal comprar. La Remei aconsegueix anar dilatant el temps al voler una rentadora de les que tenen tara i que s'ha d'anar a buscar a Granollers. Abans de marxar, la parelleta es petoneja fins que en Ramon li fot un crit a la Remei per dir-li que allà hi ha feina.
En Franciscu s'acosta a la parada de la Lola i, tot parlant de teatre, ella li diu que segurament ho deixarà córrer perquè ja no aguanta més la Cecília.

Taller Mundial.- El client de la moto li està demostrant a en Huari que no funciona. En Huari, evidentment, no té ni la més remota idea del que pot anar malament i després de temptejar el terreny amb la bateria i amb d'altres estris, li diu al noi que potser és la part elèctrica i que li deixi.

Casa Carme.- La Carme li diu a l'Adrià que ha parlat amb una doctora perquè li faci algunes proves i que seria millor si ingressés un parell de dies i així les hi farien totes de cop. A l'Adrià li costa però al final ho accepta.

Bar Peris.- En Ciscu li diu a la Cecília (que està recollint els cafès amb la capsa de puros) que si la Lola marxa del grup, ell també.
En una taula, la Remei li demana festa a en Ramon per S. Santa i es posa a xerrar de que ha d'anar a Cunit amb en Miquel, bla bla bla.
Just a la taula del costat hi ha la Lola que no té altre feina que escoltar la conversa i quan en Ramon s'aixeca per pagar, la dona s'apropa a la Remei i li diu que s'enganxarà els dits (és que era molt descarada la manera de la Remei de tirar-li la canya a en Ramon) i la Remei es posa "tiesa" per dir-li que no s'hi fiqui, però la Lola no ha acabat i li diu que ella havia criticat molt la Mari i que ara fa el mateix i que pobre Miquel.

Taller Mundial.- En Huari té la moto destripada i fa la mateixa cara que posaria jo davant de la mateixa circumstància, o sigui: què dimonis és tot aixo?????.
Entra l'Ahmed amb uns papers per firmar, en Huari li diu que no marxi, que són amics, etc. però l'altre té molt clar que no poden treballar junts però que, tal i com ja li havia dit, es pot quedar fins que trobi un altre mecànic. Aquí, en Huari, es torna a enfadar i li diu que no el necessita per res.

Casa Carme.- En Narcís vol fer jugar l'Adrià a les dames però l'home no ho vol i l'envia cap a casa. Quan el noi és a punt de marxar surt la Núria de la cuina amb la plata del berenar i en Narcís es queda mentre l'Adrià va a estirar-se una estona.
Aleshores la Núria li diu al seu amic que l'Adrià està malalt, que s'oblida de les coses...........i en Narcís, clar, posa la gamba al dir que ja ho sabia. I s'ha d'explicar: que es va perdre pel carrer, que no recorda com es juga a les dames.........
La Núria cada cop es posa més trista i en Narcís cada cop es posa més plorós perquè creu que la culpa és d'ell per no haver-ho dit abans.

Pis Andreu.- Hi arriba la Carme i ell li diu que té la Joana a casa, li explica (per sobre) el que ha passat i li diu que la tindrà uns dies més. La Carme ho entén perfectament i l'Andreu li diu que això no canvia res.
Quan la Carme és fora, la Joana treu el cap per preguntar amb qui parlava i l'Andreu respon el que se sol respondre en aquestes circumstàncies: amb ningú.













tplana

Setmana 67
Capítol 332 · Capítol 333 · Capítol 334 · Capítol 335

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici