TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 305
del divendres dia 08 de febrer del 2002

.. Després del casament a l'església, la celebració es fa a La Fusteria. Es fan els brindis oportuns i cadascú comença a anar a la seva.

El Quim es passa tota la festa pendent del que fa la Clara, amb el cabreig de l'Empar. Clara no para de xerrar i divertir-se amb el padrí, el Dani.

Núria parla amb el Jordi i li diu que des que no està amb la seva mare, a la Carme li va tot més bé. I l'aconsella que vigili a la Rut, no sigui que l'abandoni per un altre.
Això fa posar nerviós al Jordi que ho paga amb la Rut a la que no deixa ni beure ni ballar. Aquesta prohibició només serveix perquè la noia begui més i s'emprenyi amb el Jordi.
Més tard és la Rut la que parla amb la Núria. Li diu que la deixi en pau, a ella i a l'home que s'estima. L'aparició del Jordi posa punt i final a la discussió.

Ell se sent orgullós del que la Rut l'ha dit a la seva filla i més tard, al pis, mentre fan l'amor li reconeix a la noia que no pot estar sense ella. Tot i que la Rut no posa res de la seva part en l'acte sexual.

Fede ofereix feina a la Marta, feina que accepta. I després li regala al Matt l'armilla que feia servir quan treballava com a fotògraf.

Per la seva banda, el Francisco li tira els trastos a la Lola un par de cops durant la festa. Li fa insinuacions que després la Lola li explica a la Montse entre rialles.

Matt i Olga s'acomiaden de tots i se'n van.
Després comencen a passar la resta d'invitats.

La Montse marxa amb el Huari a veure el taller. Aquí faran l'amor i recordaran els vells temps quan es veien a la lampisteria. Montse li desitja tota la sort del món al seu marit en el nou negoci.

Clara marxa amb el Dani. Asseguts en un banc, s'expliquen la seva vida mentre beuen whisky. Ella, amb fred, el convida a fer un cafè a casa seva i ell accepta.
Un cop allí, és palpable el desig... i Clara es llença als braços d'ell, fent-se un llarg petó, però Dani ha d'agafar un avió per tornar a Gal·les.
Es diuen adéu en la porta amb la promesa que es trucaran. Però clar, ell torna per demanar-li el telèfon a la Clara.

TRANSGREDIU !! és Carnestoltes !

Quim decideix marxar després que la Clara ho fa. Empar, molt emprenyada, l'insinua que els poden seguir si vol.
Un cop al pis, Empar posa les cartes sobre la taula. Li pregunta al Quim si continua pensant en la Clara, si l'estima. Empar li demana unes explicacions que el Quim no li dóna, i la mestra acaba marxant dient-li que quan ho tingui clar, la truqui.

Per altra banda, la Regina es troba al llit parlant amb la seva germana. Regina no deixa de pensar en el testament, en què ha de trucar al notari per canviar la seva darrera voluntat. Però Lourdes li diu que del que han de parlar és perdonar-se l'una a l'altra. Regina li dóna la raó i fan les paus.
Paquita continua pensant que la Regina té "cuento", que si està tan malalta hauria d'anar a l'hospital. Lourdes pensa com la Paquita.
En una ocasió que totes dues parlen a soles, la Lourdes es mostra com una dona totalment diferent a la Regina: malparlada, moderna, sense pels a la llengua. Paquita li comenta aquesta obsessió que la Regina té per morir-se i la Lourdes li contesta que encara viurà molt de temps.
De nou a l'habitació, la Regina torna a repetir que vol que la seva germana visqui en el pis i que també vol deixar arreglada a la Paquita. Regina li demana l'agenda a la Paquita per trucar al notari. Lourdes li retreu que només pensi en això.
I de sobte, la Regina pateix un atac i es mor en l'acte.
Paquita vol trucar a l'hospital però la Lourdes l'impedeix. Ella vol que es compleixi la darrera voluntat de la Regina. No vol que tot vagi a parar a mans de les monjes... Ella vol recuperar el que es seu, i que la Paquita no es quedi al carrer tal i com li deia la Regina.
I amb tot això, la Lourdes li fa una proposta a la Paquita: ella es farà passar per Regina... i faran creure a tots que la morta és la Lourdes.
Estarà d'acord la Paquita?










Channing

Setmana 61
Capítol 301 · Capítol 302 · Capítol 303 · Capítol 304 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici