TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 301
del dilluns dia 04 de febrer del 2002

.. Bufet.- Aquells dos estan recollint la roba, cadascú la seva; o sigui, perquè ens entenguem: en Guillem s'està posant la corbata i la Cinta s'està posant el viso dins les faldilles, amb una pinta de: Oh Dios mio!, què he fet! Impressionant.
Mentre, anem al teatre............

Teatre.- L'obra ja s'està acabant; perquè ens entenguem, el pobre Cyrano s'està morint a ulls vistos davant la seva estimada Rosaura (i ho fa bé, el punyetero); en Narcís plora, la Montse s'arramba a en Huari, presa del sentiment i, finalment, Cyrano mort.
La gent s'aixeca i crida: Bravo!. En Peris, des de dalt de l'escenari, busca la Cinta amb la mirada. La Montse està literalment bocabadada davant tanta professionalitat i en Fede li reconeix a la seva filla que ell no ho hauria fet pas millor que en Peris.
En Fede, però, havia d'anar a fer unes fotos i així que pot, s'escapa, dient això: Tinc que anar a fer unes fotos (Poso la frase perquè jo m'he quedat de pasta boniato quan he sentit l'espantós "Tinc que")

Fusteria.- El llefiscós i repugnant noi de les olives parla amb en Matt de quedar-se el bar però no el vol només per un any, vol que li vengui directament. En Matt no sembla gens disposat a acceptar.

Teatre.- Tenim els actors entre bambelines parlant de com s'han sentit i de com ho han fet. Tots estan molt contents i riallers, inclosa la Cecília.
L'Alba també és allà amb en Fede (que finalment no ha pogut escapar-se de la nena i marxar a la feina) i cal remarcar que mare i fill encara parlen a través de la l'Alba.
Tothom es retira i queda en Peris davant del mirall; aleshores entra en Narcís que li demana el nas però l'home se'l vol guardar de record i diu que ja n'hi trobarà un altre; també hi passa la Marta que s'assabenta que en David ha anat a veure son pare abans de començar l'obra. En Peris li pregunta per la Cinta però, clar, la Marta no en sap res de res.

Bufet.- La Cinta està a punt d'un atac de nervis, no toca vores, vaja. En Guillem li diu que la vol tornar a veure (dic jo que "veure" potser no seria el verb adient en aquest cas) i ella, es posa l'abric sense saber on mirar.
Se sent el soroll de la porta i en Guillem amaga la pobra Cinta al despatx del costat. Just a temps perquè entra l'Andreu (que s'havia deixat uns papers) i es sorprèn força de trobar el soci allà a aquelles hores. Deixa de sorprendre's quan veu un "bolso" (no m'acostumo a dir "bossa" perquè, per mi, una bossa, és una bossa de plàstic del Pryca, per exemple) damunt la cadira. L'home, molt discret ell, no diu res i marxa.
La Cinta surt del seu amagatall feta un flam i li diu al seu amant que allò no tornarà a passar mai més. En Guillem li diu que faran el que ella vulgui.

La Presentació.- No sabem de què era la presentació però en Fede arriba quan ja s'ha acabat. Li demana una foto a un col.lega però el col.lega ja està tip de fer-li favors d'aquest tipus i li diu que nanai. En Fede es queda sense foto per presentar a la feina.

La Fusteria.- En Matt parla, per telèfon, amb un tal Dani, el que serà el seu padrí de casament.
Quan penja, li comenta a l'Olga que en Ramon li vol comprar el bar.
En una taula, hi ha la Núria i la Marta parlant de lo insuportable que està en David últimament.



Feina d'en Fede.- En Fede s'excusa davant la seva "jefa" per no tenir el reportatge gràfic de la presentació. Però les excuses són una mica en plan xulo i la "jefa" ja n'està fins el capdemunt. Moments de tibantor i d'indirectes per part de la dona que li diu que potser fora millor que no malgastés el seu talent anant a presentacions avorrides, etc.
En Fede, que a xulo no el guanya ningú, deixa la feina.

Casa Pilar.- El desgraciat d'en Ramon ja està redecorant el bar d'en Matt. A la Pilar li sap greu traspassar-se la parada però tot sigui per veure feliç el seu nen. Ja ha parlat amb la Lola i espera la resposta. I, a sobre, li ofereix diners perquè pugui fer tots els canvis que vulgui.

Feina David.- La Marta l'ha anat a veure en l'enèssim intent de reconciliació però en David es posa desagradable dient-li: què vols?, un polvet i arreglat?. La Marta s'ofen i en David demana perdó, que no sap què li passa, etc.etc. La Marta diu que potser és pel judici i ell ho dona per bo. Però, per la cara que fa (de tristesa, bàsicament) jo diria que el que li passa és que ja no està enamorat de la Marta, suposant que mai ho hagi estat.

Casa Fede.- L'àvia i la nena estan mirant la tele quan entra en Fede. Entre mare i fill segueix el mateix joc de no dirigir-se la paraula però l'Alba ja n'està més que tipa. En Fede truca a en Marcel per dir-li que està a l'atur i així també se n'assabenten les altres dues.
Posa el contestador i hi ha un missatge de la Silvia en el que li informa que la nena que havien triat pel Vides no ho pot fer i que voldrien l'Alba pel paper.

La Fusteria.- L'Andreu li pregunta directament a en Guillem si era la Cinta i l'altre no pot fer més que dir que sí. L'Andreu li recorda quina és l'ètica professional però en Guillem es justifica dient que no és cap aventura, que està enamorat, a lo que l'Andreu respon: Doncs encara pitjor.

Bar Peris..- La Cinta entra en el bar desert i amb les cadires damunt les taules i obre el llum. Es mira el mirall (em sembla que encara no s'ho creu) i no deixa de mirar-se fins que sent soroll.
Aleshores entra en Peris amb la seva bossa vermella de teatre, més content que unes pasqües. La Cinta explica que la reunió s'ha allargat (I tant!) i que després li ha agafat com un mal de cap........i que li sap molt greu. En Peris hi treu importància i, content i rialler, li pregunta si ha pensat en ell (Ai!!!!!). La Cinta se li abraça, desesperada, i es posa a mig plorar mentre repeteix: Ho sento.
En Peris, molt estranyat de tanta vehemència, se la mira i li pregunta què té. Però no la deixa respondre (I millor, la veritat) i mirant-se-la amb cara d'entusiasme absolut li diu: Et juro que hi haurà més nits com aquesta. (En Peris referint-se al teatre, naturalment).
El capítol s'acaba amb la Cinta abraçada al seu marit i mirant-se l'abraçada reflectida al mirall.









tplana

Setmana 61
Capítol 302 ·
Capítol 303 · Capítol 304 · Capítol 305 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici