TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 304
del dijous dia 07 de febrer del 2002

.. Tema central : Preparatius de boda.

El Matt i el mossèn enllesteixen els últim detalls de la boda. El mossèn li comenta que és la primera vegada que casarà a un capellà, al que el Matt respon que no és ben bé cert, ell és un exmossen.

La Montse pentina a la nuvia, la Paquita mirant-se-la afegeix que està guapíssima i que aiiiiiiiii si la veies el Carles ( el seu pare).
La Paquita no pot anar a la boda perquè la Regina encara està malalta per la qual cosa és, en aquest precís moment, que li dóna el seu regal: una camisola de seda lilosa.

Al sofà de casa de la Clara, hi ha els dos nens parlant de novies i nuvies. L'Arnau , tot decidit, diu que ell tindrà novies de tota mena: rosses, morenes, alemanyes...

A casa de la Regina, estant aquesta al llit, recorden amb la Paquita els seus casaments, al que la Paquita afegeix que ella no en té gaires bons records perquè el seu home la va enganyar com a una imbècil. La Regina la fa anar a buscar un album de fotos i a trucar, de nou, a la Lourdes perquè vol arreglar les coses d'una vegada per totes.

A La Fusteria el Fede recorda al Matt que es va lligar a l'Olga fent-li fotos. El Fede, en la seva línea de sempre, ironitza sobre el matrimoni dient que :" una parella, per anar bé, no pot durar més d'una setmana ( això si tot rutlla a la perfecció ) i sino ....amb una nit n'hi ha prou", frase que repeteix la seva mare, la Cecilia, a la perruqueria on la Remei i la Montse li discuteixen ( de tal palo tal astilla ).

A cal Peris, el Peris, el Quim i el Huari parlen també del tema del dia .... al Quim li fan mal les sabates noves ( que, per cert, les hi ha comprades la seva actual novieta ).

La germana Sileta, acompanyada dels seus pastissets, va a veure a la Regina. La Paquita li diu que està dormint i que no la despertarà. La monja insisteix pq l'endemà se'n va a Roma i ja no hi pot tornar .... la Paquita, li diu que ja la veurà quan torni i que s'endugui les pastetes.

Apareix a La Fusteria un nou amic del Matt que és el padrí i el testimoni de la boda, tots dos s'abracen d'alegria.
Li porta un regal i entre aquestes que entra la Clara ja tota arregladeta i en un anglès de ...cortesia ....fot la pota fins a dins de tot ... li diu que és molt guapa i que està encantada de coneixe'l al que l'altre, en un català perfecte li contesta que hi està totalment d'acord, que és molt guapa!!!!.

TRANSGREDIU !! és Carnestoltes !

Van a portar el ram a al nuvia i resulta que al centre hi ha un porro ( verdura ), típic gal·lès, allí li recita el poema que porta pel títol: " NO em caso" .... no és massa adient per l'ocasió però .... en té un segon d'amagat : " Ves qui havia de dir que el Matt em faria padrí ...."

Al llit la Regina demana a la Paquita si la germana Sileta li ha deixat res per ella, al que la Paquita repon que, com que no li convenia, li ha dit que s'ho tornes a emportar. La Regina murmureja.
La Regina ha canviat el testament, deixant-ho tot a la seva germana i li diu a la Paquita que no pateixi que a ella també li deixarà alguna cosa ( que ho necessita més que les monges). La Paquita no vol res.

A l'esglesia, el Fede fa de fotógraf immortalitzant moments, tots els convidats asseguts als bancs esperant l'entrada de la nuvia.
Entre aquestes que el Peris li diu a la Marta a veure si ella i el David fan un pensament. Però que el que, veritablement, compta és que s'estimin com ell i la Cinta, que se l'estima com el primer dia i és tornaria a casar amb ella ( la Cinta se'l mira amb cara de circumstàncies).

El moment més esperat, l'Olga agafada del bracet del Franciscu entra per la porta de l'esglèsia.

La Regina comenta a la Paquita que quan ella es va casar no va convidar a la seva germana, la Lourdes, al casament però que ella s'hi va presentar igualment i quan va estar segura que ja l'havia vista va marxar.
Entre aquestes que sona el timbre i entra ..... la Lourdes.

A l'esglesia el Huari, rendit, fa una becaina sobre l'espatlla del Narcis ( aquest noi està destrossat).
El mossèn els fa posar drets i crida als testimonis. Sonen les típiques paraules de: " Olga vols al Matt per marit ....si vull, Matt vols a l'Olga per muller .... si vull " i quan arriba l'hora dels anells, uisssssss on són???, el Matt es mira al seu amic, aquest fent-se el despistat fins que ... es posa la mà a la butxaca i els treu però ... li cauen al terra, ell i la Clara baixen per recollir-los moment en que es miren i ell li fa la garxina ( tu!!!!, aquí hi ha marro!!!!!..... to be continued ).






Mooon

Setmana 61
Capítol 301 · Capítol 302 · Capítol 303 · Capítol 305 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici