TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 61
del 04 al 08 de febrer del 2002

Capítol 301 (dilluns 04/02/2002)
Capítol 302
(dimarts 05/02/2002)
Capítol 303
(dimecres 06/02/2002)
Capítol 304
(dijous 07/02/2002)

Capítol 305 (divendres 08/02/2002)

.. La "Pocas Luces" i el Marcel.- Hi haurà judici per la separació de la Mari i el Ramon i allí serà on es decidirà la custodia de la Desi.
L'Andreu li diu a la Mari que les coses estan molt negres i que si ella no es comporta i fa bondat no hi té res a pelar. La Mari s'obstina a dir que el Ramon no és el pare de la Desi però l'advocat li fa veure que ho és a efectes legals i que l'únic que podria demostrar que no ho és, biològicament parlant, és una prova de paternitat que hauria de fer el Ramon de manera voluntària. La Mari sap que això és impossible i li promet a l'Andreu que farà bondat.
El Marcel l'ha acompanyada a l'advocat i vetlla les seves pujades i baixades de moral (Sant Marcel Aguantador)

L'Adrià i el seu món.- Continua a casa de la Carme que el sobreprotegeix i no el deixa fer altra cosa que respirar, menjar i dormir. El caràcter rebel de l'Adrià no li posa gens fàcil i les topades són freqüents.
Sembla que, per alleugerir la càrrega "pare/feina", l'Adrià serà compartit per les dues germanes en períodes intermitents. Ja veurem què en pensa l'Adrià d'anar d'aquí cap allà com les "capelles portàtils" dels sants i mares de déu que passen temporades estipulades a la casa dels diferents devots.
L'Adrià i el Quim tenen una conversa que, si bé no els fa amics, sí que trenca una mica el glaç que hi havia entre ells.

Los "Amantes de Teruel".- La Cinta li diu al Guillem que això (quin eufemisme!) que ha passat ho han d'oblidar i no s'ha de repetir. Li diu mentre recull les seves coses del despatx i li torna a dir l'endemà en una nova visita al bufet. Quan les coses s'han de dir tantes vegades...
La Paquita i l'Andreu estan al cas de tot, ella perquè li ho explica la Cinta i ell perquè ho dedueix després de veure la bossa de la Cinta al despatx a una hora més que inoportuna.
L'Andreu li diu al barrut seductor que el que està fent no és ètic ni a nivell personal, ni laboral però el Guillem té la resposta preparada: l'estimo. (Juà!)
La Cinta i el Peris comencen a pensar en el viatge que faran tan bon punt s'hagi acabat el judici del David.

La vida sentimental del Quim.- Pel que hem vist aquesta setmana, no estima l'Empar i encara està penjat de la Clara.
La profe l'apreta amb les sabates que li ha comprat per a la boda de l'Olga i amb les paraules on revela els seus sentiments: li diu que està enamorada d'ell i que l'estima.
El Quim se sent força incòmode i només té ulls per la Clara que està pendent d'una clicada d'ull que li ha arribat al Cor... però aquesta és una altra història.
L'Empar, veient que el seu amor no és plenament correspost, li diu allò que ja sabem de memòria: Quan t'aclareixis, truca'm.

Posa un Dani a la teva vida.- Això és el que pensa fer la Clara després d'haver conegut el padrí de boda de l'Olga i el Matt. Han estat junts una tarda i unes quantes hores a la nit i quan el Dani se'n va cap a Cardiff marxa més carregat que quan ha arribat perquè s'endu amb ell el pensament i un bocinet del cor de la Clara.
És el primer cop, en tota la sèrie, que hem vist a la Clara tan feliç, despreocupada, animada i activa en una relació de parella. El Dani té aquell encant desvergonyit i pocavergonya que pot fer estralls en qui ho ha passat força malament. Aprofita el que puguis, Clara!!!!!

TRANSGREDIU !! és Carnestoltes !

La família feliç.- Mare i fill encara necessiten intermediaris per a poder parlar però hi ha canvis substancials: l'Alba acaba aconseguint el paper a "Vides de Lloguer" i el Fede s'acomiada (abans de que l'acomiadin) de la seva feina en una revista i es fa càrrec de La Fusteria mentre el Matt i l'Olga siguin a Berlin. Ofereix feina a la Marta al pub perquè tot sol no se'n pot sortir (ja la tenim liada, gent!)

La Paquita i la seva nova vida.- La Regina semblava cada dia més tova fins que va morir el divendres. Va aconseguir acomplir el seu desig de veure, abans de palmar, la seva germana bessona que és ben bé l'altra cara de la moneda: engrescada, decidida, malparlada, vital, valenta i... moooolt agosarada.
Quan les dues germanes es retroben, la Regina no para de dir que ha de canviar el testament i deixar tot el que té a la Lourdes i un pessic a la Paquita però no és a temps de fer-ho. Llavors, la Lourdes li proposa a la Paquita de fer un "canvi de morta" per tal que els desitjos de la seva germana s'acabin fent realitat. La Paquita posa el crit al cel però fins la propera setmana no sabrem què ha decidit.

El Matt i l'arquitecta.- Ja s'han casat en una cerimònia on hi ha hagut de tot: vestit llarg de núvia, caiguda d'anells, amor a primera vista (la Clara i el Dani), dormideta del Huari (va molt cansat), declaració d'amor del Peris (a la Cinta, clar)... I sembla ser que haurem d'estar un any sense ells perquè després de la festa a La Fusteria han marxat cap a Anglaterra i Berlin.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- El Jordi no s'acaba d'aclarir. Per una banda no li agrada exhibir la Ruth en públic però per l'altra veu (la resta de dones de la seva vida s'encarreguen contínuament de posar-li les ulleres) que tret d'ella no té ningú més a part dels seus pares.
El Jaume el sorprèn força amb una confessió insospitada: va tenir relacions amb una dona casada quan el Jordi era petit. Va haver de triar entre el seu amor i la família i no va dubtar a escollir allò que déu ja havia beneït.

Altres temes.- El David està molt inquiet darrerament i la Marta comença a estar preocupada.
El Franciscu "tira els tejos" a la Lola que, sobrada ella, se n'enfot gairebé a la cara (de més verdes en maduren)

L'escena de la setmana.- La protagonitzen el Fede, la Cecília i l'Alba .
El Fede acaba d'anunciar que ha deixat la feina i s'agafa un any sabàtic. La resposta de la mama és la següent (recordem que ells dos no es parlen directament):
Cecília.- "Que aprofiti per fer un curset d'Intel.ligència emocional"
Alba.- "Què és?"
Cecília.- "Una cosa que els homes no tenen"













Casablanca

Setmana 61
Capítol 301 · Capítol 302
· Capítol 303 · Capítol 304 - Capítol 305 -

Tornar a Resums Febrer 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar