TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 208
del dia 13 de juliol del 2001

.. En Martí anuncia a en Toni que tindrà de cremar el Xicago aquesta nit doncs el cinema romandrà tancat a causa de una avaria electrica. Li diu com ho ha de fer. En Toni li diu que és un fill de puta, que ell ho farà perquè necessita les peles però que aquell cinema forma part de la seva infància i que li sap vertader greu tenir-lo de cremar. Li demana a en Martí un avançament per fer un regal a la seva neboda.

En Matt i l'Olga es retreuen que haurien hagut de dir-se la veritat des de el primer moment, i veuen que ara ja no tenen res a fer.

En Santi demana a en Fede si l'acompanyarà al hospital a veure la Desi i a dur-li un cotxet que li ha comprat. "- Anem" diu en Fede però en Santi li diu que d'aqui a una estona que ara ha quedat amb la Sílvia la guionista.
En Fede comença a dir que totes les dones son iguals i que aquesta el que vol és rotllo, però no és així; la Silvia l'únic que vol és proposar-li en Santi que torni al "Vides" doncs la Raquel abans de marxar va proposar un fil argumental consistent en que surti el bessó del personatge interpretat per en Santi amb ganes de venjança, el dolent de la sèrie, en definitiva, un nou Salvador Borés. Però en Santi cabrejat se'n va no acceptant el paper i dient que què s'ha cregut la Raquel, que primer tallen i el mata, i després per mala consciència el vol fer ressucitar.

En Toni va a veure a la Mari, la seva germana i li ha regalat un cotxet per la Desi. La Mari li diu que d'on ha tret els cèntims, ell diu d'una feina de porter a una discoteca, però ella no se l'acaba de creure i li demana que no es posi en més embolics i que la Desi i ella el necessiten.

La Cinta veu moix al seu germà i el pressiona perquè li expliqui que li passa. Un cop explicat, ella es posa del costat de la Clara, diu que ha de ser molt gros que no puguis confiar amb els teus.

La Carme li ha explicat a en Jaume que era mentida allò de la malaltia, i ell es posa fet una fera i li diu que surti del seu davant. Després la Roser, amb cara de com si no hagués trencat mai un plat, prova




d'explicar-li els motius, però ell diu que és tan culpable com la Carme per seguir-li el joc i que ara per culpa seva perdran el seu fill.

En Fede i en Santi van a l'hospital a veure la Mari i la Desi i a dur-los hi un cotxet, però ja en tenen un, i a més la Mari no esta sola, doncs per allà hi ha vironejant tota la "família" en Ramon i la Pilar que arriba a la habitació amb els papers de l'alta i ja se'n van tots cap a casa.

En Santi ha canviat d'opinió respecte la oferta de treball feta per la Sílvia. Aceptarà el paper. En Santi es presenta a ca la Pilar dient que ha de parlar amb la Mari. Però en Ramon i la Pilar l'hi impedeixen, ell l'amenaça amb trencar-li la cara i ella amb trucar a la policia.

Al Peris, l'Andreu, l'Olga, en Franscisco, i en Peris esperen que arribi en David per fer una reunió. Quan arriba resulta que s'ha deixat uns papers que necessitaven al Xicago i en Franscisco li dona les claus perquè els vagui a buscar ràpidament...

En Toni ja és dins del Xicago...

La Carme va a veure en Quim a la lampisteria. Li demana ajuda, vol que parli amb la Clara i que la convenci perquè no expliqui res a la Núria. Diu que ja ha perdut en Jordi, el seu pare, el seu sogre. La Carme diu que la Clara està ressentida amb ella perquè es pensa que la va denunciar però ella jura a en Quim que no va ser.
La Carme se'n va i en Quim explica a en Huari que la Clara es pensa que la va denunciar la Carme però que no va ser ella. I diu "- Jo sé qui va ser. Ho sé des del primer dia"...

En Toni agafa líquid inflamable i ho comença a ruixar-ho tot. En David arriba. En Toni ja ha tirat un encenedor encés a terra i tot comença a cremar. Arriba en David al lloc del incendi i els dos es comencen a barallar entre les flames...





Tàntal


Setmana 42

Capítol 204 - Capítol 205 - Capítol 206 - Capítol 207 - Capítol 209 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar