TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
TRANSGREDIU!!!!  és carnestoltes!!
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 110
del dia 23 de febrer del 2001

.. Fusteria.- La Núria està xerrant amb la Clara i prova de convèncer-la perquè vagi a veure l'avi per demanar-li que vagi al casament. Com que veu que la Clara no vol fer-ho, li explica el perquè l'Adrià es va haver de vendre la fusteria. No cal dir com es queda la Clara, ella, que sempre havia estat convençuda que va poder tornar per un conveni entre presons.

Plaça.- La Paquita compra a la parada de la Pilar. Li explica a en Toni el que li ha passat amb en Sabaté i li diu que està desesperada per aconseguir feina. En Toni n'hi proporcionarà una en que guanyarà 50.000 ptes. en poques hores.

Bar Peris.- La Cinta torna de l'examen amb mala cara. En Peris prova de consolar-la i ella li demana que retiri l'aposta però en Peris diu que una aposta és una aposta. Aleshores la Cinta riu i diu que d'acord, que ja està buscant la millor suite del millor hotel de Barcelona. Ha aprovat.

Casa Bosch.- La Clara ha anat a veure el seu pare. Tornen a enganxar-se però la Clara s'esforça per no marxar, li diu que el necessita, que potser ella no és com ell s'esperava però que necessita la seva ajuda: "- Ajuda'm papa, si us plau". L'Adrià s'emociona fins les llàgrimes i li diu que feia més de 15 anys que no l'anomenava "papa". Acaben fonent-se en una abraçada.

Casa Vidal-Bosch.- La Vicenta ha anat a veure a la Carme, vol saber quines possibilitats té de sobreviure si tira endavant l'embaràs. La Carme ha de ser clara: Si te la criatura, la deixarà immediatament sense mare. Que ni s'ho plantegi, que no pot esperar a rebre tractament. Però la Vicenta diu que necessita una mica més de temps.

Casa Borràs.- L'Ivan, amb la complicitat de'n Narcís posa un disket infectat a l'ordinador. És la manera de tornar a veure la Natàlia. Mala cara de la Teresa quan es troba en Huari i la Montse a la cuina i pitjor que se li posa quan sa filla li diu que en Huari vindrà a sopar.

Casa Vidal-Bosch.- La Carme ha aconseguit localitzar en Jordi i ara el té a casa. L'home fa pena de mirar i la Carme li demana que es deixi ajudar però en Jordi no ho vol. Està cansat i la única cosa que vol és desaparèixer, no vol viure més.

Bar Peris.- En una taula hi ha en Toni, un dels seus amics i la Paqui. Sembla que ella haurà de portar una furgoneta en el suposat trasllat de pis d'aquest amic d'en Toni.
En una altra taula, l'Ivan i la Natàlia on ell s'assabenta que la noia té nòvio.

Casa Borràs.- La família i en Huari sopant. L'home retira dissimuladament un fuet que té al davant i la Teresa salta de seguida: "- A veure si ara no podrem ni menjar embotit en aquesta casa!". La Montse no té temps de posar-s'hi que en Huari ja ha clavat un cop de puny a la taula, indignat de tanta mala llet. Se li acut alçár la veu i la Teresa li diu que se'n guardarà prou de cridar a casa seva; aleshores s'hi posa l'Ivan que li diu que no cridi a la seva àvia. I s'arma la marimorena. En Huari s'aixeca molt digne i li diu a la Montse: "- Anem!" Però la Montse li diu que no, que ella es queda. En Huari marxa sol davant la cara de satisfacció de l'Ivan.



tplana

Setmana 22
Capítol 106 - Capítol 107 - Capítol 108 - Capítol 109 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar