TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 97
del dia 06 de febrer del 2001

.. L'Adrià parla amb la Teresa de la Núria i en general, de pares i fills.

El Marcel i el Fede arriben al bar del Peris. Poc després, el fotògraf marxa per revelar les fotos que va fer. En Peris busca desesperadament a algú perquè jugui en l'equip de futbol sala. Li proposa al Marcel si el Fede ho faria, però li diu que no. En aquest moment arriba l'Adrià amb qui el Peris fa broma amb la relació entre la Clara i el seu cunyat. Però a l'Adrià no li fa gràcia i el deixa penjat quan veu a la Marta. Ell li pregunta per la Núria, però la Marta li diu que ja no es parlen. Quan l'Adrià intenta donar-li uns consells al respecte, la Marta el deixa plantat dient-li que els sermons per la seva néta. Llavors, ell decideix trucar a la Núria per telèfon, és a casa seva.

Carme li pregunta a la Núria qui ha trucat. Ella contesta que l'avi per demanar-li que portés al Trasto a passejar. La metge aprofita clavar-li la bronca a la seva filla, per haver-li explicat al Jordi el seu embolic amb el Martí, i després li demana que no li expliqui a l'Olga, però la Núria li retreu el fet d'haver-se anat al llit amb el promès de la seva amiga, i deixa a la Carme amb la paraula a la boca.

Narcís arriba a la lampisteria on són el Huari i el Quim. El noi veu les flors que va endur la Clara i enceta una conversa sobre plantes. Però arriba la Clara i li fa un petó al Quim. Al Narcís li canvia la cara radicalment i marxa trist i enfadat. El Quim li proposa a la Clara d'anar al Liceo amb l'abonament de la Cinta a qui l'hauria de demanar que li deixés.

A La Fusteria, la Clara ajuda a la Paquita a buscar feines al diari tot i que ja té concertades dos entrevistes de treball. Quan marxa, el Ramon parla amb la Clara i li demana que li expliqui què va passar entre ella i el Pau, doncs vol entendre per què la Pilar la tracta d'aquesta manera. La Clara li diu tot. Després apareix la Cinta, que porta l'abonament. Li dóna a la Clara i fan les paus perquè volen que el Quim sigui feliç.

Santi parla amb el Marcel al pis de la Laura. L'actor ha aconseguit la feina a Madrid, en un musical, on s'hi haurà d'estar 8 mesos. Sembla ser que ha intimat amb una noia de 18 anys, cubana. Encara no sap quan marxarà, per això el Marcel li demana que jugui el partit de futbol sala del Peris, i el Santi accepta. Mentre parlen, el Marcel escriu l'article sobre la baralla de gossos i al rebre una trucada del Fede, li acaba explicant al Santi què està fent i que no vol que la Laura s'assabenti perquè el David està embolicat.

La Núria arriba al pis del seu avi, i ell li canta les quaranta. Li diu entre d'altres coses que és una nena mimada i consentida, i que tant la Carme com la Clara, van lluitar per sortir-se'n endavant. Però a la Núria li fa ràbia escoltar a l'Adrià i marxa enfadada emportant-se al Trasto.

El Huari parla amb el Quim perquè està preocupat d'estar amagant la seva relació amb la Montse. Entra el David. Huari marxa. El Quim li demana al seu nebot que jugui en l'equip però quan el David sap que li està demanant això perquè el seu pare li ha dit, rebutja l'oferta del seu tiet.

Al bar del Peris, Marta i Ivan parlen. Ella li explica que el seu somni és pilotar avions, i ell li recomana que entri a l'exèrcit. Tots dos riuen, perquè el que ella vol es trobar una feina normal per ajudar econòmicament a casa seva. Quan comencen a buscar al diari, apareix la Núria que li clava el moc als seus "amics". No vol que ningú l'ajudi ni es fiqui en la seva vida. Després marxa. Quan l'Ivan va a pagar, el Peris li proposa jugar a l'equip. Ell accepta amb una condició... Peris es presenta al pis de la Montse per parlar amb el Narcís. L'ofereix ser l'ajudant de l'entrenador portant una farmaciola. Però el noi diu que no quan sap que el Quim també jugarà. De totes maneres, el Peris l'acaba convencent quan li diu que té un xandall per a ell, amb el seu nom escrit en lletres grans a l'esquena.

Al seu pis, la Marta li demana diners a la Paquita per fer un book en una possible feina, però la seva mare els denega dient que no té un duro. Però la Marta s'ho pren per un altre cantó i li diu que mai l'ha ajudada en res.

Narcís juga amb l'Adrià a les dames i li explica que serà l'ajudant del Peris. Després, una mica ensopit, li diu que la seva mare no té sort amb els homes doncs quan va estar amb el Jordi, aquest estava casat amb la Carme, i ara que surt amb el Quim, ell també ho fa amb la Clara. L'Adrià l'intenta treure aquesta idea del cap i li diu que si vol saber amb qui surt la Montse que li pregunti directament a ella. En aquest moment, arriba la Núria amb molt mala cara... Li diu al seu avi que ha perdut al Trasto al parc...






Channing

Setmana 20
Capítol 96 - Capítol 98 - Capítol 99 - Capítol 100 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar