TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 42
del 02 al 069 de juliol del 2001
  Capítol 204 (dilluns 09/07/01)
Capítol 205
(dimarts 10/07/01)
Capítol 206
(dimecres 11/07/01)
Capítol 207
(dijous 12/07/01)
Capítol 208
(divendres 13/07/01)
Capítol 209 especial - últim de la temporada (diumenge 15/07/01)

.. La delació.- Ens ho faran gruar fins al darrer moment. L'únic que hem sabut sobre el tema aquesta setmana és que el Quim sap qui ho va fer des de el primer moment. La Carme sembla estar totalment descartada.

"El malalt imaginari" (1) en femení.- El castell de cartes que va muntar la Carme al voltant de la seva imaginària malaltia s'està desmuntant més de pressa que corrents. Ella, que no és tonta i se n'adona, li diu a la Roser que vol parlar amb la Núria i explicar-li la veritat. La Roser, evidentment, li treu del cap dient-li que el temps juga al seu favor. Quina quimera! Hi ha massa gent que ho sap: la Clara, el Quim, l'Adrià...i el Jordi que fins que la Carme no ha tornat a casa ha begut a galet. Quan la Clara li ho explica i li diu que ho comprovi a l'hospital, la Carme ja no té on agafar-se. Rep un castanyot molt ben donat de part del seu home i, entre moltes d'altres, aquestes sàvies paraules: " - (Ho has fet tot) Per tenir-nos lligats, per fer-nos sentir culpables, per fer-nos fer a tots la teva santíssima voluntat". El Jordi vol tocar el dos perquè la Carme li fa fàstic però necessita diners. Vendre's la Farmàcia podria ser una solució però el Martí li dóna un taló de 50 milions per la seva participació en el negoci que, al principi de la sèrie, va ser la perdició del Jordi. Decideix que quan la Núria passi la prova de piano li explicarà qui és realment la Carme i ell marxarà ben lluny. L'Adrià tampoc pot perdonar a la Carme un engany d'aquesta magnitud i fins el Jaume, quan se n'assabenta, la fa fora del seu davant més que indignat.

"Duelo de titanes".- Els dos supermanipuladors de la sèrie s'enfronten i acaba guanyant ( si a això se li pot dir guanyar) la representant femenina. La Carme crida al Martí per a explicar-li en quina situació es troba ara que s'ha descobert el seu engany. El Martí, com no, l'entén i la recolza i la Carme arriba a dir, creient-s'ho de veritat, que ell sí que és un amic (és nota que som en època de rebaixes). L'amic li diu que l'ajudarà en tot el que pugui i es per això que mira de treure's el Jordi del davant amb el talonet. Quan la Carme ho sap li retreu amb duresa i el Martí no pot acabar d'entendre perquè no li sembla bé. La Carme o té "la seva família" o no vol res de res. O sigui que li dóna el passaport a l'amic Martí.

El matrimoni novell i el fantasma cagadubtes.- La Mari i el Ramon no poden estar junts tres minuts sense discutir. El Ramon decideix desfogar-se amb la Remei en una cavalcada gloriosa després de veure, sense ser vist, com a la Mari se li declara un Santi borratxo com una cuba. I, llavors, a la Desirée se li acut que ja està tipa de tanta foscor i que ja és hora de veure el món per un forat: part al canto! La Mari truca al Santi que dorm la mona i decideix anar passejant i amb dolors de part a l'Hospital. La recull (literal perquè era gairebé a terra) la Paquita i la porta amb el seu taxi. Intenta trucar al mòbil del Ramon però ell està massa enfeinat per a agafar-lo. El Santi és el primer en arribar a l'hospital després de sentir els missatges de la Mari al contestador. Li cau la bava amb la Desirée i la Mari aprofita per a dir-li que si ell vol les dues faran cap a casa seva passant de tot. El "cagadubtes fantasma" no ho té gens clar i l'arribada del Ramon que reclama els seus drets sobre la SEVA dona i la SEVA filla són l'excusa perfecte per a ajornar una resposta. El desencís de la Mari és tan gran que, resignada, li diu a la Laura que ja no vol saber res més del Santi i que viurà, definitivament, amb la Pilar i el Ramon. Aquest també fa bons propòsits (el naixement d'una criatura sembla ser el moment ideal) i li diu a la Remei que no s'han de veure més perquè ell ha d'estar per la Mari i la Desirée. També li diu que no se li acudeixi explicar res del seu "liu" a la Mari.
Al "cagadubtes fantasma" la Sílvia li ofereix un nou paper a la sèrie, tipus Salvador Borés, com a germà bessó del personatge que la Raquel va matar. El Santi refusa indignat i cabrejat el paper i la sèrie però... després de veure a l'hospital la Mari i la Desi que semblen bens a punt de ser degollats a mans dels Balaguer, truca a la Sílvia, accepta l'oferta i va a veure la Mari al cau del llop. Els Balaguer no la hi deixen ni ensumar enmig de retrets i ofenses de tota mena i el Santi ha de tocar el dos sense dir-li a la Mari (ni a nosaltres) el motiu de tan agosarada visita. Quan la Mari surt de la dutxa, sense saber què ha passat, suporta estoicament una terrorífica escena: la Pilar agafa la Desi del bressol i li diu: "- Ja veuràs què bé et cuidarà la iaia. Estarem sempre juntes. Ningú ens separarà" (Quina por!!! És que vosaltres no l'heu vista dir-ho, ni heu sentit el seu to de veu, ufffff. Ni el Bates en els seus millors moments!!!!!)





























Necessitaré "La Patinadora", ja!.- la Núria, aliena a tot el que està passant al seu voltant, prepara la prova de música i unes vacances per Europa en cotxe amb l'Oriol.

Estudiar o no estudiar.- Després d'acomiadar-se de tothom i d'agafar una foto del menjador on està al costat de la seva mare i el Narcís, l'Ivan marxa de Sant Andreu en un Mercedes amb el seu pare i un xòfer. Allò que dius...millor marxar així que en una nit fosca, no?

La família, dos més i un menys.- La Montse i el Huari han arribat a casa just a temps de dir adéu a l'Ivan. A la Montse no li fa cap gràcia que el seu fill se'n vagi amb el seu pare però va deixar la decisió a les seves mans i, a contracor i amb molta pena, l'accepta. Les escenes del Huari a casa de la Montse (acaronant el Narcís, tallant bajoques -mongeta verda en dieu vosaltres?- amb la Teresa) no tenen res a veure amb les que recordàvem. Semblen la perfecta família feliç. Potser és per això que l'Isaac s'hi incorpora la mateixa tarda que marxa l'Ivan: dolçor i tendresa a dojo!

Nosaltres volem un fill.- L'aparició en escena de l'Esther sembla que ha de canviar alguna cosa en la relació de la feliç parella. De moment sabem que l'Esther és una ex del Marcel que és va casar amb un company seu, el Fèlix, i que té una nena de dos anys, la Cristina. l'Esther ofereix una feina a la ràdio que dirigeix el seu marit al Marcel. A la Laura li sembla de conya aquesta feina i així li diu al Marcel. Però també pregunta massa coses al Fede sobre l'Esther per a que nosaltres ens ho creguem. Després de signar el contracte amb l'Esther, el Marcel s'assabenta d'un detall sense importància de la nova feina: haurà de treballar amb ella.

La unió bíblica.- L'Isabeleta continua fent suar al Rafa el fet de viure junts. No n'hi deixa passar una i "el fa ballar com un ninot", segons paraules de la Lola.

La relació sadomasquista.- L'Olga sembla créixer dia a dia pel que fa a la seva relació amb el Martí. Ja no es deixa trepitjar, fa la seva, assumeix les despeses que pugui generar el Xicago... La Clara li diu que el Matt ja no és mossèn i a ella li falten cames per a preguntar-li si la decisió de penjar els hàbits la va prendre per ella. El Matt (flemàtic com a bon representant de GB) li diu que en part, sí. L'Olga es lamenta perquè creu que si li ho hagués dit a temps ella no s'hauria casat i les coses podrien haver estat ben diferents.

Que el llegir no et faci perdre l'escriure.- Això ve a ser el que li diu el Peris a la Cinta (amb menys mà esquerra i menys bones paraules) quan ella, un cop aprovat l'examen, li diu que té ganes d'anar a la Universitat.

El Xicago en flames.- El Martí parla amb el Toni i acaben d'arrodonir els detalls de la "cremà". Aquesta feina no li fa cap gràcia al Toni però necessita els diners i l'accepta. Entra al Xicago amb les claus que li dóna el Martí i gairebé al seu darrera hi entra el David que ha de buscar uns papers per a una reunió de la Cooperativa amb l'Olga i l'advocat. Just quan comença el foc el David arriba a la cabina de projecció i, en veure el Toni, s'hi abraona i comença el combat de boxa enmig d'un foc que cada cop va a més.

L'acolliment.- Els del Centre d'Acollida han trucat al Quim i a la Clara per a parlar amb ells. No sabem, de moment, res més sobre el tema.











Casablanca







(1)
Quan ja havia posat títol a aquesta trama me'n vaig adonar que la tplana, en el seu resum, utilitzava el mateix concepte. Vaig pensar que, altra cop, estàvem d'acord.
;-)))

Aquest és el darrer Resum Setmanal de la 1ª. Temporada d' El Cor de la Ciutat. Bon estiu!


Setmana 42

Capítol 204 · Capítol 205 · Capítol 206
· Capítol 207 · Capítol 208 - Capítol 209 -

Tornar a Resums Juliol 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar