TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 120
Nota: Avui el tema central (com no) serà el casament... Què s'havia d'esperar!
del dia 09 de març del 2001

.. PERRUQUERIA: Hi Ha la Cinta, la Carme, la Lola que han anat a arreglar-se pel casament. Totes n'estàn parlant, evidentment, i estàn parlant de futurs casaments... la Lola diu, fent broma, "-...i el pròxim el de la Montse i el Huari", ella fa broma i marxa, una mica empipada. La Vicenta diu que pensa que la gent hauria de viure junts 20 anys abans de casar-se. També li fan broma a la Mari, que comenta que a ella li agradaria fer un casament clàssic i de seguida li diuen que ella encara busca un Santi Cortés... La Cinta i la Carme diuen que, després del casament, l'únic que lliga al matrimoni són els fills.

BAR PERIS Hi ha reunió d'homes... les dones a la perruqueria i els homes al bar. Parlen en Peris, en Quim, l'Adrià, en Marcel, en Francisco, fent broma sobre els matrimonis. En Marcel diu que a ell no li fan falta papers, que per ell n'hi ha prou saber que ell i la Laura s'estimen. En Peris fa broma dient que tot ho arregla un "polvet"...

CASA D'EN QUIM I LA CLARA La Montse ha anat a pentinar a la Clara, i mentre parlen dels problemes. La Montse no pot evitar d'explicar-li que la Cinta havia intentat que es casés amb en Quim, les dos riuen. Finalment acaben parlant d'en Jordi, les dos diuen que s'han oblidat completament d'ell i que ja han refet les seves vides.

CASA DE LA CARME Està parlant amb en Jordi, que està al centre. No para de dir-li que tant ella com la Núria el troben a faltar, ell li diu que també les troba a faltar, que ja està millor i que avui mateix surtirà i que si poden veure's. La Carme diu que millor demà, ja que ella i la Núria tenen un compromís, però no li diu res del casament de la Clara, en Jordi encara no se n'ha enterat. Quan penja, la Carme es posa a mirar un àlbum de fotos d'ella i en Jordi, i al cap de poc arriba la Núria. La Carme li comen-ta que ha parlat amb en Jordi, que li ha dit que demà el veuràn. Les dues diuen que el troben a faltar. La Núria no pot evitar de començar a mirar l'àlbum, i la Carme li diu que la troba a faltar.

CASA DE LA MONTSE S'estàn arreglant per anar a el casament. En Narcís diu que ara s'han de casar la Montse i en Huari, la Montse li diu (nerviosa) que per casar-se se n'ha d'estar molt segur, en Narcís diu que en Huari li agrada molt i l'Iván fa broma dient-li que perquè no s'hi casa ell amb en Huari. Llavors apareix la Teresa que comenta que el Huari està treballant al pis d'en Santi, i la Montse acaba marxant empipada dient que perquè tant de Huari. Tots tres, tant l'Ivàn com en Narcís i fins i tot la Teresa, es queden sorpresos.

CASA DE LA CLARA La Paquita està amb ella, comença a recordar la mala sort que va tenir amb en Genís i que després podia haver estat feliç amb en Carles. Arriba l'Adrià, que comenta que en Quim ja deu estar nerviós i que a veure si farà tard, i diu que la seva mare (la de la Clara) també va trigar... la Paquita i la Clara fent broma diuen que les núvies d'han de fer esperar. Arriba en Narcís, per donar-li el ram de flors a la Clara, i després marxa amb la Paquita. Quan la Clara i l'Adrià es queden sols, ell va per dir alguna cosa però ella simplement l'interromp dient-li "- Gràcies papa".

JUTJATS Comença el casament. Hi ha anat tothom: la Carme i la Núria, els Peris, la Laura i en Marcel (que és qui fa el video), en David (que com no ha anat a casa la Laura va vestit normal de carrer), la Montse, etc...
La Clara i en Quim no poden evitar estar nerviosos, tothom ho està. La Clara dirigeix una breu mirada cap a la porta... Es veu un primer pla d'una Carme entristida i nostàlgica.

FARMÀCIA Estàn en Jaume i la Roser, quan entra en Jordi. Per no dir-los la veritat, s'inventa que ha estat fora i que està muntant un negoci. La Roser no pot evitar explicar-li lo del casament, ja que ell comenta que la Carme i la Núria no han volgut veure'l pq havien d'anar a algun lloc, i la Roser diu que no sap perquè han hagut d'anar al casament i de dir que en Quim no sap on es fica. Primer pla d'en Jordi amb cara de circumstàncies...

JUTJATS Segueix el casament, amb tota normalitat. Es van veient primers plans... com el de l'Adrià que està al costat d'en Max, la Marta, l'Ivàn i en Narcís... Llavors es veu que en Jordi passa per la porta, i se n'adonen només la Montse i la Carme, que no pot evitar, quan s'ha acabat el casament, dir-li a la Núria.

La resta del capítol té lloc a La Fusteria, on es celebra el banquet. Lo típic, el "que se besen", fotos, el video que està fent en Marcel, discursets... que comencen amb un d'en Peris (força begut) recitant tot de versets (si se'n poden dir així)... Que, pel que després diu la Laura, són els que havia de llegir en Peris pel casament d'ella i en Miquel. Acaben fent parlar a en Quim, que només sap donar les gràcies i dir que no està tan fotut com diu en Peris a un dels versets, i segueix un Huari que comença tot emocionat dient que Catalunya és collunuda, etc... i acaba dient que vol demanar una cosa a la Montse, es posa de genolls davant d'ella, es treu l'anell i li demana que es casin... i per sorpresa, la Montse surt corrents de La Fusteria, deixant a en Huari fotut i trist per la resta de la nit. La Teresa acaba per fotre'l dient "- Ara si que l'has feta bona" i s'emporta els sorpresos Narcís i Iván; abans però escena boníssima amb en Huari de primer pla i l'Ivàn al fons amb cara de trist i preocupat...

Després segueix la resta del banquet. La Carme marxant i acomiadant-se, una mica forçosament, d'en Quim, la Clara i l'Adrià, ja que marxa només dient adèus, i en Quim pregunta si no farà cap petó a la seva germana... La Carme marxa, o això sembla, i llavors en Quim diu a l'Adrià si no farà cap petó a la núvia, i acaben abraçant-se, mentre es veu a una entristida Carme que s'ho mira de lluny... El ram de la Clara se l'emporta la Mari, que no pot evitar un comen- tari d'en Ramon que li diu que sembla una autèntica núvia, i els ninos en Huari, que els hi donen abans de fer que la Montse marxi corrents...

Hi ha una petita escena entre una Núria una mica incòmoda i un molt content Max, que va comentant que ara ells dos seràn germans i que l'Adrià serà el seu avi... a lo que la Núria només pot anar dient que si i que més o menys. Mentre la Montse s'ha trobat a en Jordi... i, no sabem si volent-ho evitar o no, no pot evitar posar-se a plorar davant d'ell i demanant-li que se l'emporti lluny d'allà.

El capítol acaba amb en Jordi i la Montse al cotxe d'ell. Ella li diu que l'ha vist al casament i que perquè hi ha anat, ell diu que no s'ho podia creure i que havia d'anar-hi. Li pregunta perquè corria ella i ella li diu que en Huari li ha demant que es casi amb ella... Li demana a en Jordi que l'abraci, tot i que ell s'hi nega, ella insisteix, dient-li que l'abraci fort, que s'imagini que ella és la Clara...

Uix. Jeje, la veritat és que m'he anat enrotllant, perquè moltes de les coses que tinc apuntades aquí no ho tenia al resum que havia fet 1er... bueno, més llarg, no?Au, fins aviat!

 




Lubosch

Setmana 24
Capítol 116 - Capítol 117 - Capítol 118 - Capítol 119 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar