TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 160
del dia 08 de maig del 2001

.. A la parada de les olives, una dona comenta que la fan fora del pis i entra la Remei que, entre devessalls de paraules i insinuacions més que directes cap al Ramon, li comenta que, ara que la Laura és fora, la Mari s'ha quedat sola al pis. El Ramon es queda preocupat i li comenta a la Pilar qui, veient l'oportunitat de no perdre'l, li ofereix que vagin a viure tots dos amb ella. El Ramon no diu que no.

A can Peris, el matrimoni parlen per telèfon amb la Laura que ja és feliç a Cuba amb el Marcel. Els demana que li envin roba i la Cinta i el Peris somriuen en pensar que, per fi, la Laura torna a tenir la vida resolta sentimentalment... "- I al David, qui ens el cuidarà?", fa la Cinta amb un sospir... Més tard, el Huari entra al bar i els informa que el David és a valència, a la recerca de la Laura, que ell li ha deixat diners i li ha arreglat la moto perquè al David no hi ha qui el pari i millor que hi arribi amb diners que robant cotxes...

A can Peris ens assabentem també que la Teresa desperta cada nit al Narcís per evitar que es pixi, i veiem l'Ivan i la Natalia ultimant els preparatius per instalar la webcam a casa de la Montse.
D'altra banda, la Raquel informa el Santi que està a punt de treure's el DIU i que, per tant, comença l'etapa de practiques intensives sense treva. La primera sessió s'iniciarà amb un sopar "afrodisíac" preparat pel Santi, però abans la Remei s'encarrega de minar una mica els ànims de la Raquel recordant-li com de passada que el fill de la Mari és del Santi... i això no hi ha qui ho canviï.
Avui la Remei està irreductible, i li falta temps per informar la Mari que el Santi i la Raquel volen tenir un fill i que comencen a viure junts. Just quan la Mari acaba de rebre la noticia entra el Ramon proposant-li d'anar a viure amb la Pilar quan es casin, i la perruquera s'hi nega en rodó, seriosament angoixada.



La Carme seguéis fent-se l'ensopida i comenten amb la Núria l'escena de l'hospital. La Núria diu que admira la dona per la seva fortalesa i li demana si no hauria clavat una bufetada al Jordi... i la Carme confessa que el troba molt a faltar i que a les nits se sent sola... La noia cada cop resisteix pitjor la tensió de veure la seva mare fent-se la forta i s'enfonsa amb el Sergi que es mostra comprensiu.. però quan torna a enfrontar-se a soles amb la Carme no pot més i plora a cor què vols amb por que li passi alguna cosa a la Carme.. La metgessa mira de consolar-la i té la barra de dir: "- Cuidant-me tan bé com em cuides, em posaré bona de seguida..."

El David inicia la recerca de la Marta pels puti-clubs de Valencia: el veiem entrar a un local i ensenyar la foto de la Marta fins que, suaument però amb fermesa incontestable, l'agafen per la jaqueta i el fan fora del local.

La Mari va a l'hospital on es troba la Lola, amb qui parla de la seva situació, de com està emprenyada pel que vol fer el Santi... i acaba dient que fa bé de casar-se amb el Ramon: "- Ell no em fallarà", sentencia... I el Ramon arriba a la perruqueria on es troba la Remei sola. La noia comprén que és la seva oportunitat d'or i decideix llençar-s'hi de cap: amb insinuacions i un petó de pel·lícula, ataca el Ramon que es resisteix dèbilment perquè és a punt de casar-se, però acaben tancant la porta de l'establiment mentre la cremallera de la Remei s'abaixa...









Spock

Setmana 33
Capítol 159 - Capítol 161 - Capítol 162 - Capítol 163 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar