TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 144
del dia 12 d'abril del 2001

.. Bar Peris.- La Mari confia a la Laura la seva preocupació per les activitats d'en Toni. Arriba en Peris que pregunta per la Cinta i li diu a la Laura que sa mare l'ha plantat i que ara se li ha posat al cap tornar a estudiar. Entra en Martí que va directe a la taula d'en Jordi i li passa els papers del divorci perquè els firmi però en Jordi, primer, se'ls vol llegir. Arriba la Cinta més fresca que una rosa i amb una gran autodeterminació li diu al seu home que pensa treure's el Graduat i que ja s'ha apuntat a una acadèmia.

Pis Clara.- En Quim torna després de deixar en Max al Centre i li diu a la Clara que l'assistenta s'ha sorprès molt però que ha dit que ells han actuat bé. La Clara no en vol sentir a parlar i s'enfada amb en Quim per ser el culpable de la situació.

Bar ???.- La Marta li diu a en Toni que avui no treballarà, que té un vis a vis amb en David i que no vol que la toqui ningú més. En Toni no entén aquesta obsessió per un tio que no l'estima i prova de retenir-la dient que ara està amb ell. Però la Marta diu que s'estima en David i en Toni marxa enfadat.

La Fusteria.- En Santi parla de la seva nova feina amb en Marcel que no està per gaires alegries. A la barra hi ha la Mari amb en Ramon i en Marcel comenta a en Santi si no li fa res però en Santi està encantat de no haver de pensar en la Mari i concentrar-se només amb la Desirée; en Marcel li obre els ulls i li diu que quan la Mari trobi un home qui li farà de pare serà l'altre home, no pas ell. A en Santi se li talla l'alegria de cop. Com que ara cap dels dos te ganes de sortir decideixen anar al pis, demanar unes pizzes i passar-se una cinta de vídeo que un company d'en Marcel li ha deixat.

Pis Clara.- La Núria li està explicant lo malament que està la Carme i la Clara li diu que li faci costat. La Núria te una altra idea per fer aquests dies però la Clara insisteix explicant-li lo malament que encara se sent per no haver estat amb sa mare quan va morir.

Carrer.- La Mari ha quedat amb el seu germà i li demana explicacions pel que fa a la Marta. En Toni li torna a dir el mateix però aquest cop la Mari no se'l creu i a còpia d'insistir, la noia s'adona, per fí!, com és el seu germanet. Aleshores li diu que és un macarra i un merda de tio i que li torni les claus del pis. En Toni els hi llença a terra i marxa.

Bar Peris.- Arriba en Toni de molt mal humor i s'asseu a la barra. En una taula hi ha la Isabeleta i el seu ex discutint que si deixa'm fer la meva vida, que si tu encara ets el meu marit, etc.etc. L'home s'aixeca, emprenyat, i marxa. Aleshores s'acosta en Toni amb intencions més que evidents (per nosaltres, si més no) i amb la seva xuleria habitual li deixa anar que ja no surt amb la Marta i amb la seva millor cara fa veure que la vol consolar. En Toni insisteix en acompanyar-la a casa i, tot i que de primer ella no ho volia, acaba sortint del bar amb ell.

Casa Borràs.- Quan en Jordi entra, la Teresa que estava ajudant en Narcís surt a comprar. Així que aquell penques s'asseu a la butaca li exigeix a en Narcís que li porti una cervesa, cosa que el noi fa a desgrat i dient-li que ell no és el seu criat. Quan li deixa la cervesa sobre la taula, en Jordi reclama l'obridor però finalment s'aixeca ell mateix a buscar-lo deixant en Narcís per inútil. En Narcís s'atipa dels crits i li diu que és dolent i que per

això ningú se l'estima, potser només la Montse perquè encara no sap com és. En Jordi el torna a amenaçar de tancar-lo i en Narcís es refugia en la seva habitació. Aleshores arriba la Montse i en Jordi li ensenya els papers del divorci tot dient-li que els ha portat perquè els vol firmar davant d'ella. La següent escena és com un mal presagi: en Jordi firmant paper darrere paper amb l'intercalat d'en Narcís plorant amargament a la seva habitació.

Casa Carme.- La Carme està al sofà, deprimida. La Núria entra amb la seva clau i li diu a sa mare que aquests dies es quedarà amb ella. La Carme no ho vol i diu que faci la seva i està tan deprimida que sembla que ho diu de debò i tot!. Però la Núria ja ho ha decidit, això sí, li imposa dues condicions: no ploraràs i et menjaràs tot el que jo cuini.

Pis Santi.- Ja tenen les pizzes i tot el menú complet. A en Marcel l'han trucat i li han encarregat una feina a Cuba. En Santi en fa molta broma però en Marcel no es deixa animar. Comencen a menjar mentre posen la cinta que te en Marcel, titulada "Hospital calent". La cosa fa molta gràcia a en Santi que li explica a en Marcel que ell va fer un càsting per aquesta pel·lícula. Clar que quan es veu a la pantalla ja no li fa tanta gràcia, el pobre no s'acaba de creure que hagin utilitzat les imatges del càsting sense consultar-li i només sap dir que els hi caurà el pel. Apaga el vídeo, indignat, i marxa a trobar no sé qui. Quan és fora, en Marcel torna a posar la peli, naturalment vol veure com s'acaba.

Cotxe d'en Toni.- En Toni està fotent un kiki amb la Isabeleta. Això sí, a cada envestida ella va demanant perdó a Déu.

La Fusteria.- El Sergi està amb un amic seu, l'Oriol, que és el que li deixa el cotxe per anar a l'Empordà. El pobre Sergi, que no sap el que li espera, li diu que vol sopar a Vall-Llobrega (per qui no ho sàpiga, és un gran lloc per menjar-hi, bo i bé de preu). Entra la Núria que li comunica que s'ha de quedar amb la seva mare. En Sergi prova de convèncer-la de que sa mare li està fent xantatge emocional (es nota que porta la lliçó apresa de la psicòloga) però la Núria diu que si és així tant li fa, que la dona no està bé i que ella s'ha de quedar. En Sergi segueix insistint dient-li que sa mare li ha fet el mateix tota la vida i que avui mateix l'ha deixat plorant però s'estavella contra la fermesa de la Núria i això el posa nerviós i el veiem empipat per primera vegada. Quan la Núria li diu que es poden quedar aquí, junts, ell s'encega i només va repetint: "- Vens o et quedes? Vens o et quedes?". Com que la Núria es queda, ell marxa, deixant-la asseguda amb el seu amic.

Presó.- Arriba la Marta pel vis a vis i en David li regala una flor de roba que ha comprat a un altre pres.

Hospital.- La Mari està amb la Vicenta i quan han acabat de parlar d'en Jordi, la Vicenta, plorosa, li diu a la Montse que vol demanar-li un favor si les coses no surten bé, que vol que s'ho pensi molt però que també vol entrar tranquil·la al quiròfan. La petició és que si falla alguna cosa, sigui la Montse la que s'encarregui de la seva criatura. La cara que li queda a la pobra!!!!





tplana

Setmana 29
Capítol 141 - Capítol 142 - Capítol 143 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar