TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 204
del dia 09 de juliol del 2001

.. Al restaurant, el Marcel i l'Ester es fan preguntes personals. Ella està amb el Fèlix, un conegut del Marcel i tenen una filla de 2 anys, la Cristina. Després, l'Ester l'ofereix a la ràdio, fer-se càrrec d'un informatiu a la mitja nit, sota unes condicions immillorables. Ell s'ho ha de pensar.

Al bar, la Mari es queixa d'unes molèsties als ronyons. La Cinta li diu que això és símptoma que la nena ja està encaixada a punt per sortir. Aviat parirà, li diu. Després que la perruquera marxi, la Cinta rep la trucada del Lluís que li diu que va aprovar l'examen i que ja té el graduat. Tots es posen molt contents i aprofiten l'arribada del Marcel per celebrar-ho. Marcel li comenta a Laura molt per sobre com ha anat el sopar i la feina que l'han ofert, però no li diu amb qui ha estat.

Jordi, a l'hospital, li comenta a la Carme que la Clara el va anar a veure'l però que ell la va engegar. La Roser, omnipresent, se n'alegra del fet. Ell surt, i la Carme li diu a la seva sogra que vol demanar l'alta per poder-li explicar a la Núria tota la veritat. No vol continuar malalta, però la Roser li diu que ha de continuar fingint.

Al Peris, la Cinta li comenta al seu home que s'ha adonat que li agrada estudiar i que potser, podria anar a la Universitat. Al Peris no li fa cap gràcia .
En una tauleta, el Fede reconeix davant el Marcel que ha fet de pare molt malament, mentre que el Marcel li explica que ha estat l'Ester qui l'ha ofert la feina a la ràdio. En Fede se'n fot, i torna a dir que les dones no porten més que problemes, posant com a exemple al Santi que el va veure l'altra nit molt passat de copes.

Al seu pis, el Santi s'aixeca fet un porc i amb ressaca. Es mira al mirall, brut, sense afaitar... Dóna pena. Entra en la cuina i substitueix el got de llet per una ampolla d'una beguda alcohòlica.

La Carme signa l'alta. La doctora li recorda el fet que la seva germana s'inventés tota la història que estava malalta del ronyons. La Carme li confirma, donant-li la raó a la metgessa.
Quan marxa, entra la Núria, molt contenta i animada, i li diu a la Carme que va veure a la Clara a qui li va demanar perdó per haver desconfiat d'ella. Després parlen del que faran a l'estiu, i la Carme li recomana a la seva filla que marxi amb l'Oriol a recórrer Europa en cotxe fins Turquia.

A la perruqueria, la Mari torna a tenir mal de ronyons. Remei li recomana que marxi i faci repòs, que això indica que està a punt de parir, però la Mari no li fa cas. Llavors, entra el Santi begut. Ell i la Remei es criden doncs ella el vol fer fora i ell no es vol anar. Finalment, la Mari li demana a la Remei que la deixi sola amb ell.
Ja sols, el Santi reconeix ser un merda i un inútil. Diu que la Raquel va avortar i li demana perdó a la Mari perquè tot ho fa malament. Li sap greu i la troba a faltar. Mari li contesta que està borratxo i que al final passarà com el dia de la revetlla. Santi sembla sincer i abraçat a ella li diu que és la mare de la seva filla. Mari el mira. Santi acaba dient que tant de bo la Dessiré s'assembli a ella... (glups!, anotació del resumidor).




Isabeleta carrega de bosses al Rafa per endur-se'ls a casa. La Lola li diu a ella que el fa ballar com un ninot, i la Isabeleta amb una de les seves dites li contesta que ha guanyat el premi després de ser tan costant.

Remei arriba a la parada per avisar al Ramon que la Mari no es troba bé i que s'ha quedat sola a la perruqueria... amb el Santi. Ramon surt corrent.

Mari asseguda i Santi estirat al terra abraçat a la panxa d'ella. Quan ella li demana que s'aixequi, ell cau, i ella l'ajuda a pujar. Acaben abraçats tots dos. El Ramon es mira a la parella des del carrer per la finestra i marxa. Mari li diu al Santi que l'endurà al seu pis: ha de dutxar-se i dormir la mona.

Ramon arriba amb mala cara a la parada. Emprenyat, li explica a la Pilar el que ha vist a la perruqueria i plorant diu: "- No m'estima ni m'estimarà mai". Afegeix que no sabia en què pensava quan li va demanar que es casés amb ell. La Pilar l'aconsella que defensi el que es seu: la dona i la filla.

Carme fa l'equipatge quan apareix la Clara. Carme li dóna les gràcies a la seva germana, però Clara li diu a l'altra que si no li ha explicat res a la Núria ha estat per no amoïnar-la abans de l'examen de piano.
- No m'ha dit res la Núria... -diu la Carme.
- Ho fa per tu.... L'has fer patir per tenir-la al teu costat.

Cinta li diu al Peris que estudiar l'omple, i ell li contesta que els llibres no li donen de menjar.

Marcel li explica a la Laura que la feina se l'ha ofert l'Ester i que no sap si acceptar. Laura li demana que no deixi escapar aquesta oportunitat i que confia plenament en ell.

Ramon arriba al Peris on es troba amb la Remei. Li demana d'anar al pis d'ella per parlar, i acaben marxant tots dos.

Mari ha dutxat al Santi. Després el fica al llit i ell es queda dormit. Mari li comença a parlar. Li diu entre d'altres coses, que ella l'estima, i que ell l'estima a ella només quan està borratxo. Li fa un petó als llavis i marxa.

Ramon i Remei carden com dos bojos.

Mari arriba al pis on és la Pilar que l'esbronca: li diu que és una fresca i una mentidera i que no deixarà que s'aprofiti de la seva família. Quan la Mari va a respondre-la, la Pilar li dóna una galtada, i marxa a veure a la Carme, quedant-se sola la Mari al pis.
De sobte, trenca aigües... Mari amb forts dolors, s'apropa al telèfon i l'agafa com pot.

Ramon i Remei continuen cardant...

Mari truca però no l'agafa... Està de part... I el Santi no agafa el telèfon...





Channing
Aprofito per acomiadar-me de tots. Ha estat un plaer fer aquests resums.
Bon estiu i fins al setembre!!


Setmana 42
Capítol 205 - Capítol 206 - Capítol 207 - Capítol 208 - Capítol 209 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar