ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

opinions pàgina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18
HO ESTIC ENVIANT A TOTS ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ - veí del barri de tramuntana
Fòrum STAP 25/05/03


Soy un vecino que vivo justo al lado de los antiguos cuarteles militares, situados en el barrio de Sant Andreu (barcelona). Quiero denunciar la deprorable situacion que estamos viviendo los vecinos.
Desde hace aproximadamente 2 años, dichos cuarteles han sido ocupados (paulatinamente) por cientos y cientos de personas, (okupas, drogadictos, vagabundos, inmigrantes, y un largo etc...), sin que el ministerio de defensa no haya dicho ni mu. El problema principal, no es que esten ocupadas, sino el clima de inseguridad que se ha instaurado en el barrio. Desde que esta gente esta aqui el numero de robos, violaciones, violencia, .... ha aumentado muchisimo y ya no hablemos de la basura, malos olores, infecciones que hay dentro de estos cuarteles. Se han encontrado incluso cadáveres de personas que han fallecido ahí dentro y nadie se ha echo cargo de ellos. Señor Trillo, ya sabemos que tiene mucho trabajo, pero, ¿ por que no se preocupa de lo que pasa en nuestro pais, en vez de preocuparse de lo que pasa en el extrangero? ¿Por que no pone de una vez por todas solucion al problema?
¿es que los vecinos, indignados con las administraciones, tenemos que tomarnos la justicia por nuestra mano?
Señor Trillo, ¡¡queremos el desalojo y el desmantelamiento de estas instalaciones ya!!Si home si, tu vius al raval de Sant Andreu o que???? - Joaquim Soler Guillem
Fòrum STAP 25/05/03


Donar el nom és lo primer de tot per poder parlar com a veïns que som tots i amb un mínim de serietat i honestitat.

llegir opinióNo siguis mentider - - Tramuntaner
Fòrum STAP 25/05/03


"el clima de inseguridad que se ha instaurado en el barrio"
"robos, violaciones, violencia"
"incluso cadáveres de personas que han fallecido ahí dentro y nadie se ha echo cargo de ellos"
"¿es que los vecinos, indignados con las administraciones, tenemos que tomarnos la justicia por nuestra mano?"
O, si més no, no exageris tant.
Ni tant 'clima d'inseguretat' instal·lat al Barri de Tramuntana.
Ni tants robatoris, que n'hi ha hagut però no tants.
Ni violacions.
Ni tanta violència.
Ni, que ningú sàpiga, cap mort 'allà dins'.
I això de prendre's la justícia per la mà dels veïns... que collons és això? Feixisme? Racisme? Xenofòbia? PPísme?
Sigues més seriós "Veí del Barri de Tramuntana"... o no siguis tant fatxa.


Tu qui ets Tramuntaner??? - J.S.G
Fòrum STAP 25/05/03


On vius??? i el més important,
Que solucions ens aportes???
Ni blanc, ni negre.
Aquí hi han problemes molt greus per a molta gent (de dins i de fora)
i EXIGIM SOLUCIONS URGENTS (per als de dins i per als de fora).
P.D De pendre'ns la justicia per la nostra mà ni pernsar-ho. Noi, ni pensar-ho. A veure, si ara ens montaran a Sant Andreu un estallit racial tipus Can Anglada Ni pernsar-ho, solucions urgents i civilitzades (i visc a 20 mts de les casernes). Ni pensar-ho.

Joaquim Soler GuillemSoc un andreuenc - Tramuntaner
Fòrum STAP 25/05/03


Visc a Sant Andreu de Palomar, clar.
I no he contestat al fatxa "veí del barri de tramuntana" per a aportar solucions, sinó per deixar clar que a Sant Andreu no volem gent que es vulgui prendre aquesta mena de 'justícia' per la seva mà. Algins ho vam manifestar clarament el dia que els neo-nazis (companys del "veí del barri de tramuntana"?)volien rentar el cervell des del Centre Cívic:
http://www.sant-andreu.com/solidaritat/finestranazisno.htm
Pel que dius en un altra missatge, em penso que estem defenent el mateix.
Fatxes NO !!


es facil parlar - veí del barri de tramuntana
Fòrum STAP 25/05/03


Jo només vull dir una cosa.
Quan no es té el problema davant de casa, es molt fàcil parlar i criticar. Però els qui tenim el problema som nosaltres. S'ens tracta de racistes; però ja m'agradaria sapiguer com es cadascun de vosaltres després de pagar més de 40.000.000 de les antigues pessetes per un pis, i quan mires per la finestra veus només que merda, gent punxan-se i un llarg etc.


Nano, dons jo tinc més por dels teus veïns que dels inmigrants. - J.S.G
Fòrum STAP 25/05/03


Passi el que passi, t'ho miris com t'ho miris, mai, mai de la vida, podeu amenaçar a la resta de veïns i comerciants de la zona que TAMBÉ vivim al costat del problema, que TAMBÉ patim por per la situació a les casernes militars, i que TAMBÉ dediquem hores de les nostres vides per solucionar-lo com millor sabem i pensem que es pot arreglar (encara que ens equivoquem)
Perque ens aquest moments hem consta i et dono LA MEVA PARAULA que hi han comerciants amenaçats per la plataforma veïnal i que tenen por de dir el que pensen, veïns com jo que també tenim por i que hem estat amenaçats de mort unes quantes vegades per membres de la Plataforma veïnal.
Ara, segons qui, tenim dos problemes de inseguretat ciutadana:
1. Els delinquets allotjats a les casernes militars.
2. Segons quins veïns de la Plataforma veïnal (no són tots quedi clar)
Anem pel mal camí.

Joaquim Soler Guillem


« -
El que no és fàcil és que Sant Andreu us aculli favorablement - Tramuntaner
Fòrum STAP 25/05/03


Aquí no ens han agradat mai els fatxes.
I això d'haver pagat 40 kilos per un coi de pis al costat d'unes casernes abandonades i d'una via de tren... déu-n'hi-do, xicot!
Però ja que ho has fet, pren paciència i col·labora amb els teus veïns que tenen postures raonables. O fot el camp d'allà on hagis vingut, que aquí ja en tenim prou de mals de cap.


AASAMBLEA INFORMATIVA CASERNES MILITARS - A.V V, Ass. Comerciants. Gent del Barri
Fòrum STAP 20/05/03


La Asociación de Comerciantes de Mossèn Clapés, Gent del Barri y la Asociación de Vecinos y Vecinas de Sant Andreu Tramuntana (Zona Nord).
CONVOCA A VECINOS Y COMERCIANTES A...

llegir opinióLES MALDITES CASERNES DEL BARRI DE TRAMUNTANA - veí del barri de tramuntana
Fòrum STAP 10/05/03


Gent de Sant Andreu, NECESSITEM EL VOSTRE AJUT!! El malson d'aquestes casernes no acaba. La plataforma "cuarteles no! equipamientos ya! està convocant manifestacions i accions (talls a la meridiana) cada dijous, i ens trobem,que els veïns del barri de tramuntana, no ens veiem recolçats per la resta d'habitants del poble. I això, no es un problema només del barri, sino de tot el poble. Només dic, que com més hi siguem, aviat acabarà tot això. I es desagradable, perque hi ha molta gent que hi viu a les casernes, i no son males persones, però la brutície, podor, rates, mosquits com helicópters, infeccions que estan sorgin al barri per culpa d'aquesta ocupació està en un punt que no pot continuar o sino tots els que vivim a tocar de les casernes enganxarem una infecció de cavall. Gracies!!


Malauradament fins que al jutge ............... - Un altre veï
Fòrum STAP 11/05/03


Aquest pais és un Estat de Dret digui lo que digui la Plataforma veïnal i fins que el jutge no llanci resolució inicial de deshauci (com diu el codi civil)prevista per finals de Juny o principis de Juliol segons el propi Ministeri de Defensa i Generalitat de Catalunya, aquí podreu manifestau-vos una, dos o cent vegades, cinc, dos centes o dos mil persones, pero NADA de NADA, perde el temps..... (les coses no funcionen de la vostra manera sino com la llei ho diu).
En fin, potser la intenció és bona, no ho sé, però jo tinc millors maneres de pasar el temps.


A la atención de la gente o habitantes de los cuarteles - Precio ????
Fòrum STAP 08/05/03


Me podriais informar de cuanto cuesta (matrícula, mensualidad, etc...) el cursillo de teatro. Soy un gran aficionado y me gustaría aprender alguna cosa.
Un abrazo

Un vecino de Sant Andrés


Imatges de l'exposició fotogràfica "La Gent de les Casernes" - xagori
Fòrum STAP 22/04/03


http://www.sant-andreu.com/casernes/imatges.htm


casernes - Maribel
Fòrum STAP 07/05/03


Soy vecina de Sant Andreu desde hace tan solo unos meses. La verdad es que ha sido y és un barrio que me cautivó desde el principio, me gustó por muchos motivos, pero como en casi todo siempre hay un inconveniente... los Cuarteles. Me parece fantástico que se haya autorizado la pernocta de indigentes y gentes sin techo, pero a cambio el barrio es más conocido por éste monumento a la irresponsabilidad, que por cualquier otra cosa. Creo personalmente que todos tendríamos que tomar parte en el asunto... La responsabilidad es de todos, de los que ocupan y de los que consienten también por supuesto...
No acierto a comprender como ésta situación se alarga tanto, me encantaría saber por qué motivo las autoridades competentes en ñesta materia tienen tanta permisibilidad, se actuaría de igual forma si los cuarteles en lugar de estar en el sitio que ocupan estuviesen en un lugar más centrico, en un barrio más... me gustaría hacer muchas preguntas, pero me temo que somos muchos en el barrio los que preguntamos, y pocas son las respuestas. Se ha denunciado la situación incluso echando mano de los medios de comunicación, pero a pesar de ello, no se ha consuguido nada... por el aumento de habitantes de los cuarteles me atrevería a decir que a servido más de reclamo que de denuncia...


Por aquello "DEL ESTADO DE DERECHO" - Anónimo
Fòrum STAP 07/05/03


Porque ha sido necesario un juicio para desalojar los cuarteles, porque????

llegir opinió

opinions pàgina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici
Tornar