ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Si home si, tu vius al raval de Sant Andreu o que???? - Joaquim Soler Guillem
Fòrum STAP 25/05/03
Donar el nom és lo primer de tot per poder parlar com a veïns que som tots i amb un mínim de serietat i honestitat.

Donar el nom és lo primer de tot per poder parlar com a veïns que som tots i amb un mínim de serietat i honestitat.
Jo pago 75.000 pts d'Hipoteca i visc davant mateix de les casernes, tan davant, que haig de corre la cortina del menjador i de l'habitació de matrimoni perque quasi puc sentir les converses dels recents instal·lats a les casernes (crec que són marroquins i porten tres mesos).
El problema a les casernes és greu, molt greu;
1. Parlem d'un polvorí bacterologic QUE HEM D?ACABAR AMB ELL ja que pot afectar molt severament a vides humanes, de grans i de petits (també sóc pare d'un nen de tres anys i encara veig menors vivint a les casernes). S'ha de pensar que aquest és un tema que va més enllà del color de pell i la realitat socioeconòmica de les persones afectades i en perill (ocupants, veïns o comerciants) ja que sembla ser que les bacteries són molt democràtiques i amb l'arribada de la calor, molt més.
2. La inseguretat ciutadana? Dons be, hi hagut molta (només calia parlar mesos enrere amb els comerciants del carrer palomar, passeig santa coloma i carrer gran per SENTIR LA SEVA POR), continua havent (menys per això) i continuarà havent fins que duri l'ocupació marginal de les casernes militars (segur). Això és així, ara be, mentides populars a grapats,que a mí, com a vei afectat i actiu en el problema, m'han avergonyit quan ho vaig defendre "a capa y espada" davant el Comisari Policial del Districte (de poc que no hem va tractar d'irresponsable social que només buscaba l'estallit veïnal). I pensa que després del desallotjament de les casernes, continuarà, i que si creus que tans sols amb mesures policials ho arreglarem tot.... vas ben errat. Es un problema de marginalitat social que les Administracions públiques han de solventar definitivament.

 

Pendren's la justicia per la nostra mà? Si home si, digau clar: entrar a les casernes, fotre fora a tothom a bastonades i calar foc (punto i final). I ja de pas, aprofitem la tarda o nit per trencar els vidres dels comerciants que no han tancat els dies de protestes i paseu contes als veïns com jo, que ens ho miren amb més impotència que no pas irracionalitat.
Si tanta justicia vols, parla amb la Administració Militar que és L'UNICA CULPABLE DE TOTA AQUESTA MERDA (OS AGRADI O NO) i treu compromisos i solucions dignes i cíviques per tothom (això és Catalunya i estem al segle XXI).
Jo, per ma meva part ho tinc clar, per una banda, continuar lliutant amb totes les entitats i persones del barri cíviques per forçar solucions definitives i urgents (si podem), i per altra, quan treballar desinteresadament pel barri i els seus problemes, sigui defendre persones com tu, o els sujetos que van assistir el divendres passat a la Parroqia de Mossén Clapès (d'amenaces de mort a veïns i comerciants van haver a grapats)dons... ho faras tu, perque jo, només defenso problemes socials i persones humanes, i no a "animals salvatges" que o fas el que et diuen o volen matar-te.
Noi, t'ho tries, "dime con quien vas y te diré quien eres". Jo, amb tots el errors que puguem haver comés (uns quants) hem quedo amb el barri civilitzat i les seves entitats.

J.S.G


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici