ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

opinions pàgina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18
Papers i drets per tothom


Vecino de Sant Andreu
Las personas que vivimos en los cuarteles de Torras i Bages no queremos quedarnos aquí, si no que ocupamos un lugar, antes abandonado y exigimos a la administración una solución justa para todos.
No al desalojo sin solución!!

Habitantes de los cuartelesSoluciones para todos


En los cuarteles de Torras i Bages vivimos muchísima gente de distintas nacionalidades y por supuesto diferentes idiomas loque produce mucha dificultad de comunicación entre nosotros y mucho más con ustedes. Somos conscientes que al no conocernos, se produce desconfianza, y además también sabemos de la necesidad que tiene mucha gente de un lugar donde vivir.
También sabemos de la necesidad de equipamientos para el barrio, es por esto que nos estamos organizando para abrir nuestras puertas al barrio y nos conozcamos; por ejemplo: Ya estamos organizando la limpieza de los cuarteles, hay talleres de danza y teatro, preparamos un campeonato de futbol. Esamos abriendo espacios en los cuarteles para la gente del barrio en conjunto y con los inmigrantes. Estamos abiertos a todas las ideas, ven a conocernos, informate

Gente de los cuarteles


Possible desnonament durant els mesos de juny o juliol
AVUI 12/04/03


El desallotjament de les casernes de Sant Andreu es podria dur a terme en un màxim de tres mesos, segons fonts de l'administració autònomica. Aquest és el termini en què es preveu que hi hagi una resolució judicial sobre el procés civil de desnonament iniciat pel ministeri de Defensa, propietari de les instal·lacions abandonades.
La via civil és la tercera que inicia el ministeri per fer fora els immigrants, okupes i indigents que malviuen al recinte militar. Primer va fracassar la via penal, que un jutjat no va considerar oportuna. Tampoc va prosperar la via del privilegi administratiu per a la recuperació immediata d'un equipament sense necessitat d'anar als tribunals sempre que l'ocupació sigui inferior a un any. El recurs presentat per entitats proimmigrants, amb el suport de les associacions de veïns de Sant Andreu, en què s'adjuntaven declaracions que asseguraven que els inquilins portaven més de dotze mesos a les casernes, manté el cas als jutjats.
Mentre arriba l'ordre judicial de desallotjament -que s'espera per als mesos de juny o juliol-, el ministeri de Defensa està pendent de ratificar en consell de ministres la venda de les casernes a l'Ajuntament de Barcelona per ubicar-hi diversos equipaments. Concretament, el consistori compraria els terrenys situats a la banda de muntanya -l'anomenada caserna d'Artillería-, mentre que la banda de mar -la caserna de Maestranza- està inclosa dins del pla urbanístic de Sant Andreu-La Sagrera, que l'Ajuntament impulsa amb motiu de la construcció de la futura estació del tren d'alta velocitat, i estaria destinada a la construcció de vivendes protegides, a banda de preveure una cessió per a zones verdes i equipaments.Mil euros de multa a Defensa
AVUI 12/04/03


L' Ajuntament de Barcelona imposarà dilluns una sanció al ministeri de Defensa per incomplir el requeriment perquè adopti mesures urgents per netejar i mantenir les casernes en bon estat. El regidor del districte de Sant Andreu, Ferran Julian, va explicar a l'AVUI que l'import de la multa podria ser d'aproximadament mil euros. Una quantitat que s'anirà incrementant cada quinze dies mentre el consistori no rebi una resposta a la petició realitzada, tal com preveuen les ordenances municipals.


La Generalitat confia a la Creu Roja la caserna de Sant Andreu


Pla per resoldre un conflicte ciutadà
L'Administració catalana demana que el desallotjament sigui "pacífic i ordenat"


llegir opinió


Reallotjaran la meitat dels ocupants de les casernes de Sant Andreu - Laura Nicolás
AVUI 12/04/03


El dispositiu d'emergència dissenyat per Creu Roja beneficiarà
els immigrants extracomunitaris "més vulnerables" fins al 31 d'agost


llegir opinió


Apoyo a la junta de la Avv Sant Andreu Nord - un socio de la asociacion
Fòrum STAP 06/04/03


Como socio de la Avv Sant Andreu Nord deseo expresar lo siguiente:
1.que no pertenezco a la Junta Directiva, pero estoy aqui desde la primera asamblea que se hizo.
2.Qué es cierto, que Mi asociación se ha equivocado en algunas cosas en cuanto a los cuarteles,No lo voy a negar.Pero aun así, estoy con mi Junta, mientras ellos sean la Junta.Mañana habra otros(posiblemente yo entre ellos).
3.Que si no existiese la asociación habria que inventarla, puesto que es un bien común del barrio,y para el barrio.
4.Aun así os dire que no me gusta como andreuenc que se me relacione con plataformas de cáracter xenofobo o racista Es por ello que si no se esta de acuerdo con la junta se pueda presentar una alternativa.Càritas Barcelona afirma que els dispositius d'emergència creen greuges entre els immigrants - Laura Nicolás
AVUI 04/04/03


L'entitat social aposta per oferir una atenció individualitzada
L'organització catòlica no participarà en la intervenció a les casernes de Sant Andreu
Ajuda a 'sense papers'

llegir opinió


Càritas, contra un tracte de favor als tancats a Sant Andreu - Carmen Muñoz


Ajuda a 'sense papers'

llegir opinió


Los vecinos piden una solución para los cuarteles - Mª José Romero


El pasado 7 de marzo tuvo lugar una manifestación contra la situación de dejadez en los cuarteles de Torras i Bages organizada por la Plataforma Vecinal de Sant Andreu y los vecinos y vecinas de la calle Palomar.

llegir opinió


Por si acaso que se sepa - Un socio más
Fòrum STAP 03/04/03


Quienes son los de la Asociación de Vecinos y Vecinas de Sant Andreu -Tramuntana (Nord)

llegir opinió


Collonut nanos. - Altra gent del barri
Fòrum STAP 03/04/03


El nou manifest de coincidència de idees entre les associacions i col·lectius veïnals i comercials ho trobo francament "collonut" però jo.........
1. Fer les gestions i pressions oportunes a fi que el Ministeri de Defensa tramiti la denuncia judicial pertinent a fi d'aconseguir el desallotjament legal dels seus ocupants i especialment, l'enderrocament immediat de les casernes, a poder ser, el mateix dia. (Queda més "professional" davant les Administracions públiques)
2. Que no es plantegi mentrestant la possibilitat d'acondicionar les casernes, exigint a la vegada que els organismes sanitaris adoptin les mesures higièniques necessàries a fi de garantir la salut pública de tota la zona. Si és el cas, les Administracions competents s'hauran d'encarregar de reubicar els ocupants. (Entenc perfectament que no s'envií a tota Catalunya el missatge de "nanos, veniu a les casernes que hi lloc i a més estan acondicionades" però la salut pública es un tema que no es pot renunciar.)
Estic en absolut i total acord amb l'esperit del manifest i la gent que ho ha signat de "puta madre" i és que la unió del barri és el que veritablement conta però......jo crec que faltava això i ho tenia que dir. Només és una idea personal.
Molt bona feina.

opinions pàgina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici
Tornar