TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 772
del divendres dia 14/05/2004

.. Manu i Paquita xerren mentre caminen pel carrer i ell li diu que la Paula no tornarà amb la família d'acollida fins la propera setmana, i que mentrestant anirà a l'escola. Ella per la seva banda, l'explica que la visitarà.
De sobte es troben amb el Manel que molt esquerp, parla amb el Manu i li diu que ha d'estar per la seva germana, que l'ha d'animar. Però Manu li respon amb la mateixa fredor i mala llet: vol que s'oblidi de tots dos, d'ell i de la Paula.

Mentre passegen la Roser i la Pilar, aquesta confon a un home calb amb el Iassir. La seva germana li recomana que es tregui del cap al pakistanès perquè sinó pot acabar malament.

Isabeleta i Lola xerren de la trobada amb homes a La Fusteria i la primera li diu a l'altra que ella només pensa anar per passar l'estona, que no és com ella i la Remei que van pel que van i a fer el que elles fan amb un home.
La conversa és interrompuda quan arriben el Paco i el Gus que li està fent la compra a la Mar per tenir-la contenta, perquè al llit el té molt satisfet, segons li diu el noi al Paco. Aquest li pregunta si li dirà algun dia que allò dels fantasmes era mentida, però Gus no contempla aquesta opció perquè tots dos son molt feliços.
Per altra banda, Paco els hi diu a la Lola i a la Isabeleta que la trobada començarà a les 7 de la tarda i que segur que tots els homes mereixeran la pena.

El que no està molt content amb aquesta història és el Rafa que li deixa ben clar a la que de moment és la seva dona, que no li agrada que vagi perquè els homes que van només busquen sexe.
Però a la Isabeleta no l'importa, només va per passar-ho bé.

La Paquita visita a la Paula que no vol tornar amb la família d'acollida. Paquita intenta animar-la i convèncer-la que serà per poc temps, fins que el Manu pugui encarregar-se d'ella.
Quan la nena marxa, Paquita es queda parlant amb la Lluïsa, la treballadora social que l'explica que aviat hauria de tornar la Paula amb el seu pare. A la Paquita no li sembla correcte, però segons l'altra, les coses es fan així. Ara, que la Lluïsa adverteix a la Paquita que el Manel ha deixat la teràpia i que necessita que algú li doni un cop de mà, sinó tot sol no serà capaç de sortir-se'n.

Pilar a la parada, li demana a la Lola que li faci una tirada de cartes per saber com està el Iassir. Lola es mostra reticent però ho acaba fent i surt la Torre. Lola posa mala cara i la Pilar s'espanta. Intueix que aquesta carta no vol dir res de bo i li demana explicacions a la seva amiga. Però Lola intenta no donar-li massa importància i li menteix dient-li que segur que està bé. Acte seguit, llença les cartes a les escombraries.

Paquita passeja amb la Clara pel pont del ferrocarril i l'explica que va ser allí on per primer cop va sentir alguna cosa pel Manel quan va impedir que es llencés per ell. També li diu que ha deixat la teràpia. Clara no té una bona opinió d'ell. Si està al taller és perquè ella li va demanar i perquè ara el Dani el defensa i li vol donar una oportunitat, però que si fos per ella l'hagués despatxat fa temps. Paquita però, es comença a preguntar perquè de la nit al dia, el Manel va començar a pegar a la seva filla perquè mentre vivia la Vicki mai es va mostrar violent.
Clara recomana a la seva amiga que s'allunyi d'ell i l'oblidi perquè si s'acosta a ell un altre cop, l'enredarà.

Gus s'està tallant les ungles dels peus tot sol al seu pis quan de sobte comença a escoltar sorolls estranys. Ell mira per tot arreu i es pensa que venen del pis de dalt i surt al replà on es troba amb la portera, la senyora Fuensanta. Li pregunta si va tornar el veí que tenia el picadero dalt, però la dona li diu que no. La possible explicació als sorolls que escolta podria ser pel gos dels veïns del costat.


Però el Gus no sembla massa convençut i torna a casa. Mira el seu entorn un altre cop i respira tranquil quan se n'adona que no poden ser fantasmes. Però els sorolls tornen a aparèixer i ell cagat de por, puja al sofà i s'abraça a un coixí.

Una mica abans que comenci la trobada d'homes i dones a La Fusteria, Rafa li compra una entrada al Paco per 100 €uros, per així tenir vigilada a la Isabeleta.

A la hora fixada, Paco explica com ha d'anar la cosa. Una dona a cada taula, i cada 10 minuts, aniran passant els homes.
Segons va passant, cada dona fa servir una tàctica diferent per lligar: la Lola opta per mentir i fer-se més interessant perquè dient que té una parada al mercat avorreix als homes; Cecília mostra la seva faceta artística per encantar a algun pretendent però quan sembla que hi ha bon rotllo amb algú, el Paco fa sonar la campana que indica el canvi per així impedir que intimin més; la Remei prefereix presumir de tècniques sexuals enlloc de parlar que té un fill i treballa a una pensió; per últim, la Isabeleta primer toca el tema religiós però el següent home que li toca és el Rafa que intenta declarar-se amb ella.
Acabada la sessió de acostament, han d'escriure en un paper a qui han triat.

A la barra, Remei veu com el Paco ha fet negoci i li comenta que es pot guanyar diners fent que els solters i solitaris trobin algú a la seva vida... Pensa que és la feina del futur.
Quan ella marxa, seu el Rafa que vol saber a qui ha escollit la Isabeleta. Després de pensar-s'ho una mica, el Paco trenca la confidencialitat de l'assumpte i li ensenya la tria de la seva dona.

Gus aprofita i l'explica al seu amic Paco el problema que està tenint al pis amb els sorolls. Ell es pensa que realment son fantasmes que es volen venjar per haver-los fet servir per embolicar-se amb la Mar. Paco l'aconsella que l'expliqui a la seva núvia perquè ella és l'especialista, però Gus no vol, perquè té por que fent una güija, els fantasmes l'expliquin a Mar la veritat de tot el que ell ha fet.

Rafa s'apropa al Bar del Peris on estan les Balaguer també, i allí troba a la seva dona. Li pregunta a qui ha triat però ella no li vol respondre. Rafa diu que ell ha triat a la dona més guapa i honesta de totes les que hi havia... i ella diu que ha fet el mateix. S'agafen de les mans i es reconcilien definitivament.
Per mostrar-li l'amor que sent, Rafa li regala un penjoll a la Isabeleta i se'l posa.
Però poc després, la Pilar se n'adona i veu que és el d'ella, el que li va regalar al Iassir... Pilar es posa molt nerviosa i li demana una explicació... Vol saber com és que ella el té...

Paquita visita al Manel a casa seva. La té un altre cop, desendreçada. Ella l'explica la situació de la Paula i que sap que ja no va a teràpia. Li recomana que torni perquè mai solucionarà el problema.
Manel diu que la seva filla estarà millor amb la família d'acollida que no pas amb ell, i si ha deixat la teràpia és perquè no vol estar rodejat d'una colla d'animals, i perquè no vol explicar-li la seva vida a ningú. Paquita li diu que ell és con els altres i que ha de esforçar-se per tirar endavant si és que se'n vol sortir.
Mentre ells dos prenen un cafè, Manel l'explica a la Paquita que no podrà mirar mai més a la Paula als ulls. Paquita diu que els nens obliden però Manel li assegura que no, perquè ell mai ha pogut oblidar les pallisses que el seu pare li va donar. Per això va fer creure als seus fills que era mort... Manel explica amb exemples tota la classe de maltractament físics i psicològics als que va ser sotmès quan era un nen per part del seu pare, com l'insultava i l'humiliava fins i tot davant de gent.
Manel, plorant, li diu a la Paquita que no vol ser com el seu pare, i ella l'agafa la mà mentre ploren tots dos...





Channing

Setmana 155
Capítol 768 · Capítol 769 · Capítol 770 · Capítol 771 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici