TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 155
del 10 al 14 de maig 2004

Capítol 768 (dilluns 10/05/04)
Capítol 769
(dimarts 11/05/04)

Capítol 770
(dimecres 12/05/04)

Capítol 771
(dijous 13/05/04)
Capítol 772
(divendres 14/05/04)


.. A cal Borràs els problemes s'hi van acumulant. El Pere no aconsegueix que el Santiago retiri la denúncia i la Teresa podria acabar a la presó després d'un judici. Ella ho porta força bé tot i que a Sant Andreu no tothom veu el que ha fet amb bons ulls.
La Montse rep la notícia de l'embaràs de la Marta amb indignació i no s'està de demostrar a la parella el seu desacord en aquest tema. La Marta se'n surt com pot i l'Ivan li fa costat amb certa recança per sa mare.
El negoci a mitges entre l'Ivan i el David també és motiu de reprovació per part de la Montse.

Amb tot, l'Ivan continua endavant amb el que s'ha proposat i la primera comanda de catering li ve de la Sílvia que ha de muntar la presentació d'un nou programa i vol quedar bé.

La Paula s'escapa de la casa on la tenien acollida i fa anar a tothom de corcoll buscant-la per Sant Andreu. Aquest fet comporta un altre enfrontament del Manu amb el seu pare a qui culpa de tot el que està passant.
Quan la Paula acaba apareixent a casa del Narcís i la Neus genera la primera baralla de la parella.
Els serveis socials s'acaben emportant la Paula altre cop a pesar de la insistència del Narcís que volia que es quedés a casa amb la Montse.

La Paquita va a veure la Paula i l'assistent social aprofita per dir-li que la nena no tardarà massa a tornar amb el seu pare perquè els maltractaments van ser un fet puntual i li demana que faci costat al Manel, que ha deixat la teràpia, per tal que se'n pugui sortir.
La Paquita el va a veure i troba un home desorientat que no vol tornar a tenir a la seva filla per tal de no reproduir allò que ell va patir amb el seu pare. El Manel confessa a la Paquita el que només sabia la Viqui: ell va patir maltractaments severs i continuats quan era un nen per part del seu pare, el Tomeu.

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Pilar cada cop està més preocupada pel Iassir. La policia la truca per a que vagi a reconèixer un cadàver, que no és el del Iassir, i el neguit és cada cop més fort.
Per casualitat veu la medalla que ella va donar al noi quan se'n va anar de casa seva penjada del coll de la Isabeleta i s'hi aboca demanant explicacions.

El Paco es munta un altre negoci: "Cita ràpida". Un grup de nois i noies que han pagat 50 €uros per cap parlen de dos en dos durant 10 minuts fins que tots han parlat amb totes. A partir d'aquí, cadascú tria la parella amb qui vol estar.
Aquest negoci fa que la Isabeleta i el Rafa tornin a estar junts.
El macarra de les cartes, a qui deu diners el Paco, l'ha tornat a acollar.

Després del patètic convit de comunió el Xavi no vol parlar amb el David, ni tampoc ho ha volgut fer amb el seu pare.
La Laura demana al David que es reparteixin les coses de casa i que lloguin el mateix advocat per a tramitar la separació. El David hi està d'acord però acaba marxant emprenyat quan la Laura sembla que "necessita" totes i cadascuna de les coses que va comprar amb el David. Li diu que ja signarà el que la Laura vulgui quan ella ho tingui llest i que ell encara l'estima.

La Núria continua la seva malaltissa relació sexual amb el Víctor que en fa d'ella el que vol i quan vol. Fins ha aconseguit les claus de casa seva per a poder fes més el que li doni la real gana.

La Clara ha tingut l'última sessió de quimio i el Dani intenta ajudar-la perquè està sola a casa. Quan sembla que ja es troba millor, la Clara sense cap mena de mirament torna a fer fora el Dani del seu costat.





Casablanca


Setmana 155

Capítol 768 - Capítol 769 - Capítol 770 - Capítol 771 - Capítol 772 -

Tornar a Resums maig 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar