TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 769
del dimarts dia 11/05/2004

.. Després de la frustració de no veure son pare, la Paula està més agresiva. Pel matí les dues nenes es barallen per uns llàpissos de colors i la Paula ho escampa tot de mala manera. La mare adoptiva mira de posar pau però les fa recollir a totes dues.
Decideix parlar amb la nena però el marit comenta que comença a perdre la paciència i, a més, no té clar que la Paula sigui una bona companyia per la Lídia, la filla.

Sigui com sigui, la mare adoptiva porta la Paula a una pizeria, i allà mira de ser conciliadora, de dir-li que si estan amb ella és perquè la volen ajudar, perquè estan bé amb ella i esperen que també ella faci un petit esforç d'adaptació.
La Paula aguanta el discurs però fa com si res.

La fama de l'Eros i les seves virtuts amatòries van fent estralls Sant Andreu. ara ha estat la Lola qui, després de demanar la tarja del semental a la Remei, torna transfigurada.
La Cecília se n'adona i escolta amb atenció les recomanacions de la Lola.

I mentre els Peris discuteixen sobre el nom de la nova filla (el Peris vol que es digui Sandra i la Cinta li busca algun nom de princesa), el David i la Laura es troben per repartir-se les coses. El Peris, pràctic ell, li diu que recordi que han posat un parell de quilets i que no se'n vagi amb les mans buides.



El David cedeix sense problemes amb el cotxe, però el microones genera una batalleta. de manera que ell li diu que es quedi amb el que vulgui i que firmaran el que calgui, però que res farà canviar el que sent per ella.

L'Ivan es decideix a donar la notícia de l'embaràs de la Marta a casa seva.
El Narcís i la Neus reaccionen amb molta alegria, i la Teresa els felicita, però la Montse s'aixeca de la taula i després de dir un lacònic: "si vosaltres esteu contents...", se'n va amb un cop de porta.

I els nois van a veure-la a la perruqueria. La Montse acusa la Marta d'haver-se quedat embarasada expresament i aquesta esclata. Assegura amb una vehemència massa exaltada que estima l'Ivan i que estimaran també la criatura perquè la desitgen i la tindran, li agradi a la Montse o no...
Però l'incident deixa trist a l'Ivan, que constata com es va allunyant de la seva mare.

Al vespre, la mare adoptiva de la Paula no troba a la nena, primer pensa que s'ha enfadat, després que deu ser a fer pipí... però la constaten que ha agafat roba se n'ha anat.
Es precipiten al carrer, i mentre el Manu canta la cançó de sempre, aquella tan insípida, la Paula camina sola pels carrers.




Spock

Setmana 155
Capítol 768 · Capítol 770 · Capítol 771 · Capítol 772 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici