TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 770
del dimecres dia 12/05/2004

.. La Marta i l'Ivan li pregunten al David si ja s'han arreglat amb la Laura, però no; de fet, la noia està arreglant els papers.
La Marta pensa que potser ara no és bon moment per engegar el negoci del catering, però els dos nois estan ben disposat a començar ja mateix. Potser a la mare de l'Ivan tampoc no li agradarà aquesta notícia.

El Manu explica la K la nova feina que ha trobat, quan arriba l'assistent social per dir que la Paula s'ha escapat de casa; el noi marxa corrent a veure el seu pare.

Tertúlia de dones: la Remei, la Ceci i la Lola parlen de la seva meravellosa experiència amb l'Eros.
Llàstima que sigui tan car; totes tres arriben a la conclusió que, sent bo per a la salut com és, ho hauria de pagar la seguretat social. Fins i tot fan broma quan els venen a demanar si volen prendre alguna cosa més: "No, estem ben servides".

La Núria entra a La Fusteria, mira de reüll i veu que hi ha el Víctor, però no està sol, així que seu a la barra.
L'Assun i el Víctor van a pagar, i l'Assun, molt "diplomàticament", pregunta la noia si sap alguna cosa del Marcel.
La parella surt, però s'han descuidat el mòbil, així que el Víctor torna a entrar, i aprofita per dir a la Núria que aquesta nit anirà a sopar a casa seva; la noia es vol fer la dura dient que no pot, però el Víctor no admet discussions; no ha preguntat, ha afirmat.

L'Ivan ja ha explicat el negoci a la seva mare, i aquesta ja comença a posar "peròs"; el David és una mica inconstant... però l'Ivan ho farà igualment.
Quan l'Ivan marxa, mare i filla parlen del tema; el que realment li preocupa a la Montse és l'embaràs, però la mare li fa veure que ella, de jove, va fer el mateix...

L'assistent social i el Manu arriben a la fusteria, però el Manel no en sap res, i tampoc el Narcís; insisteixen a preguntar-li, però el noi ja no sap com dir-ho per què el creguin; no hi ha manera.
El Manel truca a la Montse, se'n vol assegurar que els nois no hagin tornat a amagar la Paula.

L'Ivan porta propaganda del servei de catering a la pensió. La Paquita aprofita per dir si creu que parlant amb la Montse poden suavitzar una mica les coses, però el noi diu que millor esperar unes setmanes.

La Ceci ha anat a la pensió per refregar-li pels morros al Paco que ella també ha provat l'Eros.
Li pregunta si no la troba més guapa, i el Paco diu que sí; serà el pentinat? Una neteja de cutis? Quan la Ceci diu que la causa de la seva millora estètica ha estat l'Eros, el Paco s'ha de menjar el seu orgull de mascle conqueridor; sobretot quan la Ceci li agraeix irònicament la sessió de sexe inoblidable.

Però parlant amb la Ceci i la Remei, amb aquest do especial que té per veure diners allà on sigui, al Paco se li acut muntar una trobada entre homes i dones a La Fusteria, una trobada d'aquelles per lligar.
I cita les dones a la perruqueria. El Paco planteja el negoci: 50 uros per cap, i les dones podran accedir a trobar parella.

La Neus i el Narcís estan ben agobiats: han vingut a inspeccionar casa seva, per veure si amagaven la Paula; els nois ja no saben com dir-ho perquè algú els cregui.
Després de revisar tots els racons, ja veuen que la Paula no hi és. Llavors és quan s'organitzen entre tots per trobar-la.

La Núria ha creat un ambient ben íntim a casa seva, esperant l'arribada del Víctor; però el noi ja porta un retard d'una hora i mitja, i la Núria el truca; li diu que ja no espera més, que se'n va a dormir, i que ja no cal que vingui.

A La Fusteria, la Sílvia i una amiga parlen amb el Fede; la Sílvia li diu que s'ha equivocat casant-se, i que quan el seu matrimoni arribi a la monotonia, que pot comptar amb ella.
Arriba l'Ivan per deixar propaganda sobre el servei de catering, i les noies ja fan la primera comanda; a la tele estrenen un nou programa i volen quedar bé.

El Paco explica les seves negociacions amb els nois de l'equip de futbol per aconseguir muntar el grup de "relacions"; les dones comencen a apuntar-se, sembla que totes ho facin per fer-li costat... fins i tot arriba la Isabeleta, que volia fer-ho d'amagat, però l'enxampen, i l'aconsegueixen "convèncer".

La recerca de la Paula encara no ha donat fruits. El Narcís arriba a dir que la nena s'ha fet invisible, que s'ha amagat on ningú la trobi.
El Manel ja pensa que potser deixar que la policia faci la seva feina, però el Manu no es rendeix, i li recrimina al pare que sigui tan covard.

La Núria ja dorm, quan truquen a la porta; evidentment, es tracta del Víctor. El noi cada cop s'agafa més llibertats, i ara diu que, és clar, si tingués les claus, podria entrar i sortir, es ficaria al llit amb la Núria quan aquesta dormís... ja excitada i emocionada, la Núria no se n'adona, però el Víctor ja té les claus a la butxaca... i a la noia també.

Cansats i morts de son, la Neus i el Narcís tornen a casa seva; al replà de l'escala, a punt d'obrir la porta, arriba la sorpresa: la Paula, que els demana si es pot quedar amb ells.






Baulena

Setmana 155
Capítol 768 · Capítol 769 · Capítol 771 · Capítol 772 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici