TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 771
del dijous dia 13/05/2004

.. La Paula, a casa de Narcís i la Neus, els demana que la deixin quedar perquè a la família d'acollida no la volen, els va sentir que ho deien.
El Narcís si mostra deseguida d'acord, però la Neus hi posa pegues i així la nena s'assabenta que tothom la està buscant.
Al final s'imposa la opinió del xicot, bo i que la Neus segueix opinant que, si més no, haurien de trucar a algú... i així és com tenen la seva primera discussió de parella. "- Però de... demà trucarem a algú!", acaba la Neus.

La Pilar ha rebut una trucada de la policia. Han trobat un noi que podria ser el Iassir i haurà d'anar al dipòsit de cadàvers per a identifica'l.
La Roser, clar, s'hi oposa. " -L'important és que l'enterrin i que no en parlem més d'aquest assumpte". Es nega a acompanyar-la.
La Pilar truca al Francisco.

A Cal Peris la Cinta i el seu homa parlen de l'examen que té aquest matí ella. La dona no permet que l'acompanyi perquè la posaria encara més nerviosa del que està.

A una de les tauletes de l'afegit hi ha la Dolors que veu que la Clara passa tota sola pel carrer i la crida. La malalta va a l'última sessió de quimioteràpia sola. La Dolors li reflexiona que és millor que algú l'acompanyi, potser el Dani, però la Clara es nega. Llavors la sogra decideix tant sí com no acompanyar-la ella mateixa.

El Narcís surt de l'habitació i troba ja a la cuina a la Neus. Hi ha tibantor. La propietat de les quatre galetes que queden per esmorzar i la decisió de compartir-les suavitza l'ambient. "- No ens haviem barallat mai" diu el noi, "- No", "- A mi no m'agrada estar enfadat", "- Ni a mi"... Decideixen trucar a la Montse, es fan el petó que no s'havien fet la nit abans... i apareix la Paula, que acaba sent la consumidora de les galetes.
Li diuen que trucaran a la Montse i la nena no vol, vol estar amb el Manu. Llavors el Narcís li proposa, sense encomanar-se ni a déu ni al diable, que es quedi amb la Montse.

Al diposit la Pilar i el Francisco neguen que el cadàver que els hi mostren, apallissat, sigui el del Iassir. La dona queda molt afectada.

El Manel escridassa el Manu per telèfon quan aquest li diu que ja ha aparescut la Paula.
Quan surt, esperitat, s'encreua amb la Dolors que ve a veure al seu fill per a parlar-li de la Clara i per retreure-li que no l'hagués acompanyada a l'hospital. Després d'informar-li que la malalta està sola a casa, marxa deixant al fuster preocupat.

La Cinta està passant l'examen. No es troba a gust, té malestar i demana sovint a l'examinador per anar al lavabo, fent que aquest sospiti que hi va per a copiar les respostes i fa que l'acompanyin.

La Clara també es troba ben malament al pis quan arriba el Dani. La primera reacció és esquerpa, però l'home li prepara arròs bullit i la cuida amb dolçor i fa que s'entendreixi, plori i suavitzi l'actitud.

A cal Manu hi son la K, la Montse i el Manel, per anar a cercar la Paula. El noi, amb acritud,no permet que son pare els acompanyi i no vol que la vegi més. Se n'hi van la Montse i el Manu, mentre la K truca als del Centre.

Al pis de la parelleta, li estan llegint un conte a la Paula, que coneix el final perquè son pare li explicava temps era temps.
Arriben la Montse i el Manu, que és rebut amb molta alegria per la nena. El noi vol saber què ha passat i la Paula explica la seva versió, deixant clar que no vol tornar amb la Sara i el Pol.
Llavors el Narcís aprofita per demanar-li a sa mare que se la quedi ella, recolzat per la nena i la Neus. La Montse, clar, no s'hi avé i el Manu li recorda que aviat farà els 18 anys i estaran junts.

A Cal Peris, la Cinta que ja ha tornat de l'examen recrimina al David que hagi canviat el menú i el noi li contesta que si l'examen no li ha anat bé no li faci pagar a ell. Intervé el Peris i la estudiant veterana li explica com li ha anat, malament, ni l'ha entregat i s'està plantejant deixar-ho correr, massa coses a l'hora. L'home l'anima i li diu que s'ho prengui amb calma, que demani ajuda si cal, però que no deixi la carrera.

La Pilar, a una taula, està deprimida i parla amb la seva germana, que mira d'animar-la. Arriba llavors una noia oriental oferint bijuteria. La Roser, desagradable, se la treu de sobre i fa els seus comentaris xenòfobs que fan emprenyar la Pilar.
La noia segueix oferint la seva mercaderia i enfoquen una medalla que podria ser la que la Pilar li va regalar al Iassir.

La Clara surt com una ànima en pena de l'habitació. El Dani està acabant de bullir l'arròs que ella no té ganes de menjar-se. l'home està atent i ella se'l mira d'aquella manera descomfiada-trista. No vol l'arròs i el Dani marxa.

Al pis, la Paula li està llegint el conte al Manu i quan exigeix menjar i la Neus proposa les croquetes de la Teresa, truquen a la porta. "- No obris!" ordena la nena, però la Montse hi va i deixa passar la treballadora social.
La Paula es posa feta una fera i es nega a marxar, el Narcís plora, el Manu mira de convencer-la. A última hora, quasi a empentes la treuen i l'assistent se l'enduu.








Gòmix

Setmana 155
Capítol 768 · Capítol 769 · Capítol 770 · Capítol 772 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici