TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 768
del dilluns dia 10/05/2004

.. Pis Montse.- El consogre de la Montse li diu que provarà que en Santiago retiri la denúncia. La Teresa li dóna la carta que li va dictar l'Alfons i en Pere se la guarda.
La Montse (un cop la Teresa no els pot sentir) li pregunta a l'home què passaria si les coses anessin malament i en Pere li respon que podria anar a la presó perquè no hi ha límit d'edat per ingressar-hi.

Fusteria.- Truquen a en Manel que després diu a en Dani que avui li toca anar a veure la Paula. Se'l nota molt nerviós.

Pensió.- La Remei porta l'esmorzar a l'habitació d'en Paco i despés de donar-li les gràcies per allò de l'Eros, tots dos acaben rient ben a gust.
El riure, però, se li estronca a l'home quan la Paquita entra amb el pollós de les cartes. Es queden sols i en Paco li dóna un sobre amb 18.000€ que és tot el que ha pogut aconseguir. L'altra s'emprenya perquè encara en falten 120.000 i l'amenaça. En Paco promet tenir-los per d'aquí a 15 dies.

Bar Peris.- En Peris i la Ceci parlen de deixar l'obra de teatre. Arriba en Fede que diu a sa mare que l'Alba no l'ha volgut ni veure.

En Peris clava la bronca a son fill pel que va passar el dia de la comunió i la Cinta opina (quan no hi ha el noi davant) que potser es van precipitar en casar-se.

Plaça.- En Peris i la Teresa es troben a la parada de la Lola. Quan la dona és fora, parlen del tema de l'Alfons i la Pilar s'hi afegeix. En Peris defensa la Teresa i l'entén mentre que la Isabeleta diu que va matar el seu home i la Pilar, entristida, es pregunta si és que els vells han d'acabar matant-se. En Peris marxa emprenyat.

Fusteria.- En Manel està recollint i en Narcís l'incordia tant com pot fins que l'home ja no pot més i li fot quatre crits al nano.
Surt en Dani, calma les coses, i envia en Manel cap a casa, a calmar-se una mica abans de veure sa filla.

Bar Peris.- Hi ha reunió de teatre, la Ceci es compromet a trobar algú pel paper que feia l'Alfons.
Quan es desfà la reunió, entra l'Alba a qui la Ceci ha convidat a dinar però la nena s'enfada quan veu son pare entrar per la porta i li queda clar que la seva àvia l'ha enredat perquè hi parli.
Quan en Fede vol començar, entra en Paco corrent, i diu que s'emporta la nena. En Fede i la Ceci es queden de pasta quan l'Alba pregunta: passarells? I avi i néta surten del bar.

La Fusteria.- En Pere i en Santiago parlen amb calma del testament vital de l'Alfons i l'advocat li ensenya la carta que va dictar a la Teresa, en un intent de que retiri la denúncia.

En Fede li diu a la Blanca que l'Alba no el vol ni veure i que si podrien deixar l'adopció per més endavant però la Blanca li diu que ja tindran temps de convèncer-la d'aquí a que els hi donin la criatura.

Pis Laura.- En David es vol disculpar amb en Xavi que fa orelles sordes. La Laura diu que tampoc s'ha volgut escoltar en Robert i en David marxa.

Pensió.- En Paco ha guanyat 1500€ i n'hi està donant 300 a l'Alba. En aquestes que la Ceci obre la porta i es queda bocabadada de veure tants diners en mans de la nena i, evidentment, fa preguntes que en Paco mira d'anar responent amb mentides però la Ceci no és tonta i al final, la nena ho deixa anar: els han guanyat a les cartes i ella l'ajudava a fer trampres.
La dona es queda de pasta per, tot seguit, posar-se com una moto. I com que té tota la intenció de dir-ho als pares de l'Alba, en Paco li diu que farà el que vulgui, el que vulgui, però que no en digui res.
La Ceci li diu que s'han acabat les cartes i que, des d'ara mateix, passa a ser el nou membre del grup de teatre. En Paco protesta però la Ceci li diu que no pateixi, que el personatge és igual que ell: mentider, desgraciat, ...........

Carrer.- La Paula espera amb una dona però ja està vist que en Manel no vindrà. S'aixequen del banc i aleshores es veu son pare que, d'amagat, l'estava mirant.

Pis Montse.- En Santiago entra en escena; ve a buscar les coses del seu pare. La Teresa ja ho té tot en una capsa, excepte la ràdio atrotinada que sempre escoltava.
La Montse vol saber si ja ha parlat amb en Pere i en Santiago diu que sí i que no pensa retirar la denúncia, que la carta la va dictar quan ja no era ell mateix, etc. Cap raonament és possible i la Teresa li diu a sa filla que ho deixi estar.
Per rematar-ho, en Santiago també exigeix la ràdio del seu pare. La Teresa l'acaricia i li dóna tot dient que l'entén. L'home li diu que no, que no l'entén gens, que potser no tenia bona relació amb son pare però que era el seu pare i que ella li ha matat.




tplana

Setmana 155
Capítol 769 · Capítol 770 · Capítol 771 · Capítol 772 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici