TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 762
del divendres dia 30/04/2004

.. Remei presumeix davant del Rafa dels guanys apercebuts amb la venda dels pisos. A ell sembla no fer-li molta gràcia que li recordin que ells van perdre diners i marxa.
Remei, que es troba a Cal Peris, aprofita per demanar un cafè i el David li pregunta si vol alguna pasta per acompanyar-lo, però ella ho refusa perquè no vol menjar de més. Quan el Peris arriba amb pa, no pot resistir-se i demana un entrepà.

Al mercat, el Rafa li retreu a la Isabeleta que es venguessin el pis d'aquella manera. Tornen a discutir.

Fins i tot, una mica més tard a la pensió, ell li porta la meitat dels diners que van aconseguir per la venda del pis. Ell li diu a la seva dona que està buscant un pis de lloguer per anar-se'n a viure amb el Nelson i que aviat anirà a encetar els tràmits de la separació. A Isabeleta li sembla tot perfecte i se'n va.

Peris l'explica al David que han tancat un restaurant a Sant Andreu que fa poc havia obert.
Més tard, el noi li comenta a la seva mare la idea d'agafar-lo ell i tirar-lo endavant. Cinta no ho veu clar, sobretot pels problemes de diners que tot això comporta. Però David ha pensat en demanar-los que l'avalin. La Cinta li nega aquesta possibilitat i ara més que està per venir la criatura.

David pensa que la millor opció és demanar-li els diners al Ivan i així ho fa. Al jove empresari li sembla perfecte associar-se amb ell, però només posa una pega i és que no vol que el negoci que tots dos tirin endavant sigui un restaurant perquè diu que ara mateix no és un bon negoci i la inversió seria molt elevada. Li planteja la possibilitat de muntar un negoci de catering de luxe. David no diu res i s'ho pensarà.

A la Marta mentrestant, la por se l'està menjant. No l'ha vingut encara la regla i la Paquita l'acaba recomanant que es faci la prova per sortir de dubtes.
Un cop fet, els resultats son positius... La Marta està embarassada.

La Teresa esmorza ensopida mentre la Montse està emprenyada perquè l'Eduard es va endur a l'Isaac abans del que va dir.
La Teresa decideix sortir al carrer a fer un tomb i poc després truquen per telèfon. És del banc que pregunten per l'Ivan. Montse al contestar és mostra interessada en la trucada i s'acaba assabentant del xanxullo que va fer el seu fill amb els diners de la venda dels pisos.

Quan ella parla amb el seu fill, li deixa clar que ell es va quedar amb 11 milions perquè s'ho mereixia per gestionar-ho tot i per poder pagar el crèdit. A la Remei i al Narcís li va donar la part que li corresponia i tot i així, sortien guanyant.
Montse no dóna crèdit al que sent dir al seu fill i l'acusa de ser com el seu pare. Ivan es defèn dient que el seu pare mai va viure malament, i també diu que no ha de patir pel Narcís perquè si algun cop li fan falta diners, ell hi serà al seu costat per ajudar-lo. Si l'hagués donat el que li pertocava, ara els milions estarien morint-se de fàstic al compte corrent i ell els vol per moure'ls i invertir-hi en d'altres negocis.
Però Montse es queda molt decebuda al veure de quina manera està canviant l'Ivan.

Teresa surt a fer un tomb i acaba a l'església on se l'apropa el mossèn. Ella l'explica que volia pensar, reflexionar i agafar forces perquè les necessita per prendre una decisió molt important. De fet, l'ha té presa però en té por d'haver-se equivocat. El mossèn li pregunta si creu en Déu i ella li respon que no, pel què l'acaba aconsellant que faci cas al seu cor.

Quan Teresa torna a casa es queda xerrant amb l'Alfons i li diu que sortiran a fer un tomb i que el portarà a un lloc que segur l'agradarà...
I se l'enduu a La Golondrina, al mateix lloc on es van donar el primer petó. Aquí, Teresa recorda tot el que han viscut junts i l'explica com el trobarà a faltar. I aquí ella li diu allò que no va atrevir-se a dir-li aquell dia en aquest mateix lloc: la Teresa li diu a l'Alfons que l'estima.

Un cop a casa, la Montse l'explica a la seva mare el que l'Ivan ha fet amb els diners de la venda dels pisos i posa el crit al cel, però la Teresa li diu a la seva filla que no fa res de dolent, i que amb tots els problemes que tenen aquest és el més petit.
Montse es calma i marxa a la feina, i Teresa agafa la clau i la caixa forta de l'Alfons i se l'emporta a l'habitació...
Minuts després, Teresa, tanca la caixa i s'estira al llit, al costat del seu home, on ella podrà descansar i ell..., ell dormirà per sempre més.









Channing

Setmana 153
Capítol 758 · Capítol 759 · Capítol 760 · Capítol 761 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici