TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 761
del dijous dia 29/04/2004

.. La Laura i en Xavi arriben al seu pis. Avui el Robert se l'emporta a dinar per a celebrar el seu sant al restaurant de les patates que, es coneix, ja hi havien anat tots tres quan el nano era molt petit. Comenten l'ensarronada que li van fer a la Laura deixant destapat el pot de quetxup. El Xavi vol que ella també hi vagi.

A ca la Montse arriben el fill de l'Alfons i el Borja, que porta els cucs de seda en una caixa de sabates foradada, per a celebrar l'aniversari de l'Issac. El Santiago no vol saludar al pobre home i marxa. La Teresa queda moixa.
El Narcís s'interessa pels cucs i mentre paren taula es posa a jugar amb els dos menuts.

A Cal Peris la Dolors i l'Eliseu xerren de la separació de la Clara i el Dani. La dona té mala consciència per haver-se estat tant de temps amb ells i que això hagi pogut empitjorar les coses.
L'Eliseu s'ho munta per ensarronar-la i fer que l'acompanyi a menjar-se un arròs a Sitges.

L'Ivan i la Marta recullen, al taulell, el menjar que el David a preparat per la festa de l'Isaac. Fa una olor que enamora.
Arriba el Peris que vol anar a la farmàcia, però el David té una entrevista de feina i l'apressa. La Marta ho sent i li desitja sort.
Abans de marxar l'Ivan fa el fatxenda i fa que la noia li ensenyi l'anell, tot treient-li importancia a la quantitat de diners guanyats amb l'especulació dels pisos.

A la farmàcia el Francisco està comprant caramelets per la gola quan entra el Peris i comença a buscar-li les voltes. L'actor anuncia que ja té el guió de la pel·lícula i que avui fan la primera lectura i marxa.
Quan queden sols la Blanca i el Fede especulen com s'agafarà l'Alba l'anunci de que tindrà un germanet/a adoptat. Ella creu que li farà il·lusió.

Quan la Laura està a punt per dinar sola, el Robert ja ha vingut a buscar al Xavier i entre tots dos miren de convencer-la de que els acompanyi. Que no, que no... doncs ho demanen per telèfon i dinen allà mateix... que no, que sí.

Els que ja dinen són els Borràs, les nòvies i la canalla. L'Alfons també és a taula, tiesso i sense expressió a la cara.
El dinar està boníssim. Quan la Montse va a la cuina posa en braços de la Marta l'Isaac i l'Ivan aprofita per fer una certa pressió sobre el tema. La Marta, clar, amb el dubte d'estar prenyada, no sap quina cara posar-hi.
El Narcís es vanta de ser ric perquè els diners que 'li va deixar' al seu germà li han comportat beneficis. La Teresa mira d'amanyagar el pobre Alfons.

Als estudis cinematogràfics el Francisco discuteix amb la secretària de la Gimpera perquè vol parlar amb ella i, si convé, amb l'Oristrell, el director, perquè no està gens d'acord amb el paperet que té, que no és prou important ni per haver d'assistir a la lectura. La secre-lianta mira de treure-se'l de sobre.
En aquestes que surt la Gimpera 'estressada' perquè està plena de compromisos. El Cisco l'aborda i l'acusa d'haver-lo utilitzat per a promocionar-se. L'actriu li diu que deuen d'haver sigut els productors o altres, que ella no en sap pas res. El Francisco, a qui les dues anomenen Eudald, vol una disculpa i la Teresa li demana excuses, però l'home aprofita i vol que l'acompanyi a Cal Peris. No se'n surt i, amb la promesa de que un altre dia serà, la 'diva' toca el dos.

A ca la Laura ja han dinat i l'ambient és força distès, familiar. El Xavi marxa quan un amic el truca a baix, deixant encarregat a son pare d'ajudar a desparar la taula a la Laura.
El Robert s'asseu al sofà, la Laura s'hi atansa, treu el tema de la custòdia i records de quan eren parella i de quan va neixer el Xavi... el Robert li fa un petonet als llavis i la dona acaba morrejant-lo i oferint-se-li.

Els que, com sempre que estan junts, estan també petonejant-se, són el Fede i la Blanca, a La Fusteria. Arriba, abans d'hora l'Alba que els hi diu que s'ha escapat de casa i es queda a viure amb ells "- No saps el que m'ha fet. És horrible", diu i explica que s'ha quedat embarassada.
La parella es queda de pasta de moniato i la Blanca mira d'animar-la "Així tindràs un germanet", però la nena no en vol cap de germanet.

En una taula hi són el Pep i la Conchi i quan van a sortir ensopeguen amb la Dolors i l'Eliseu. El pare del Dani li diu que ja sap el que ha passat i s'interessa per si està bé la Dolors. L'Eliseu es presenta i el Pep respon amb fredor. Marxen.
Quan es queden sols la parelleta ho comenten. La Dolors té ganes de sortir i passar-ho bé i l'Eliseu la força a ser nòvios. Ella hi està d'acord, però res de llit, si vol anar al llit que en busqui una altra, però l'Eliseu està fora de circulació de fa temps.
Les mans agafadetes i mirades d'enamorats.

Al Cal Peris el Francisco és a la barra acompanyant un 'carajillo' quan entra una dona esverada i li llença "- Ets un mal parit!". L'home no sap pas a que ve això, però la dona insisteix en esbroncar-lo. "- Jo soc un actor, el Francisco Luque!" respon apassionadament quan veu que el confon amb l'Eudald del Vides. La dona insisteix que és dolent i insta a la Cinta a no deixar-lo entrar més i, bo i desenganyada per la mestressa del bar, es gira cap el Peris i li diu "- És que ho fa tan bé...".
Arriba el David que no ha acceptat la feina, era un lloc de menjars cutre i brut. Vol muntar el seu propi restaurant, però els seus pares no estan per avals.

A l'habitació de l'Alfons i la Teresa hi són també el Santiago i el Borja, en nano explica una baralla que va tenir per regalar una rosa a una nena i demana l'aprovació de l'avi, que assenteix amb un cop d'ulls. Quan marxen l'Alfons estreny la mà del seu fill, que es sorpren. El nano li fa un petò i surten.
Al quedar sols la Teresa que se n'ha adonat li comenta "- Els hi has dit adeu, oi?... Sí home, sí, ja saps que ho faré".

Després del kiki al sofà, la Laura i el Robert acaben de vestir-se. Ella mira de comprometre'l pel tema de la custòdia, oferint-se a continuar el que ha passat, però l'home li diu que res de res. Quan ella li deman per favor, el Robert s'enfurisma i se'n va.












Gòmix

Setmana 153
Capítol 758 · Capítol 759 · Capítol 760 · Capítol 762 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici