TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 759
del dimarts dia 27/04/2004

.. La Dolors segueix la seva relació amb el nòvio malgrat les males cares del Dani. aquest és un motiu més de discòrdia entre la parella, que ja viuen instal·lats en el mal rotllo permanent.

El Rai mira de fer de mitjancer, i diu al Dani que si estan així és que són idiotes, que tots dos s'estimen... i ell explica el que li passa a la Clara. El Rai convida al fuster a jugar a rugby i ell acepta.

Mentre dura el partit, la Teresa demana oli a la Clara i, com que ella demana com està l'Alfons, la Teresa es deixa anar: diu que la síndrome de l'Alfons es diu "síndrome de captiveri". "No em puc imaginar que hi hagi res pitjor", conclou la dona, i veient la torbació de la Clara, demana disculpes i se'n va, però la Clara plora amargament mentre espera el Dani, que no ve a sopar.

La batalla Pilar/Roser viu un altre episodi molt divertit arran de'unes pastilles pel Kanam que la Pilar fa comprar al Rafa.
La Roser no les hi dóna; està molt encostipada i la Pilar se n'assabenta per la Blanca, així que va a veure sa germana. Li torna a proposar que vagi a viure a casa seva, com sempre, i la Roser mig accepta fins que indaga sobre el "moro" que té instal·lat a casa... la cosa puja de to, la Roser titlla de bruixa la Pilar i aquesta s'enduu el caldo que havia portat...

La Laura confessa a la Blanca que estima el David, però que és una criatura i aquest ha estat el seu error.

Per la seva banda, el David ensenya el Xavi a fer lassagna, i quan arriba la Laura els falta fer la salsa de tomàquet. El nen demana que es quedi el David per fer-la, però aquest, molt amablement, assegura que la salsa la fa la Laura de meravella...
Deu ser fals, perquè quan mare i fill sopen, aquest diu que el menjar té gust estrany, que no li agrada... "l'has espatllat", afirma, i deixa de sopar.
De cop, a la Laura també se li ha passat la gana. I

El David, trist, necessita parlar amb sa mare. s'autoproclama idiota, i assegura que estima la Laura. La Cinta li demana que primer ha d'estar segur de si l'estima o no, i després, que si realment l'estima, que ha de lluitar per ella.

Amb l'arribada de l'Isaac, el David farà un menjar d'aniversari a tot luxe.
El Narcís i la Neus somien en com seria de bonic tenir un fill: el cuidarien, jugarien amb ell, no el deixarien mai sol... però aleshores el temps d'estar junts quan volguessin no existiria, així que de moment desisteixen del tema...

Quan arriba el Dani, la Clara ja ha sopat. Ell se'n va a preparar alguna cosa però la dona l'atura: diu que està bloquejada, que entèn que és molt difícil viure amb ella, i que el Rai li ha dit que el Dani pensava deixar-la quan acabés el tractament.
Però no cal esperar: és millor que se'n vagi ara mateix perquè l'ambient és ja irrespirable i no ho pot suportar més....



Spock

Setmana 153
Capítol 758 · Capítol 760 · Capítol 761 · Capítol 762 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici