TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 758
del dilluns dia 26/04/2004

.. Bar Peris.- La Ceci diu als Peris que en Fede i la Blanca van tornar ahir a la nit però que encara no els ha vist.
En Peris recorda a en David que aquesta tarda es quedarà sol perquè ells van al curset pre-part.

En Manu li diu a la Paquita que al Centre han buscat una família d'acollida per la Paula.

Pensió.- L'Ivan, la Remei i la Marta estan discutint el tema de la immobiliària. La Remei no vol merders i proposa vendre. L'Ivan diu que parlarà amb la immobiliària però que primer farà unes gestions.

Pis Montse.- La Teresa està cosint unes cortines per en narcís i la Neus. Truquen a la porta: Sorpesa!, és l'Isaac amb el seu pare l'Eduard.

La Fusteria.- Allà tenim en Fede i la Blanca, morenos com una mala cosa i asseguts amb la Ceci i en Paco. Se'ls veu enamorats i tan ensucrats que la Ceci gairebé no s'ho pot ni mirar. Fede li diu a en Rai que porti cava i la Ceci pregunta, suspicaç, si no estarà pas embarassada, oi?. D'una tacada, la Blanca li diu que no, que en Fede és estèril (cosa que alegra molt la Ceci) i que han decidit adoptar i que a l'estiu aniran a Etiopia a buscar la criatura.
Els pares d'en Fede es queden de cuadros però acaben brindant amb la parelleta i en Rai (la Ceci no ho fa gens convençuda).

Pis Ripoll.- En Manu va recollint coses de l'habitació de la Paula sense respondre cap pregunta del seu pare. Com si no hi fos.
Abans de marxar, però, li diu que per culpa seva la Paula està amb una família d'acollida i que farà com ell va fer amb son pare: a partir d'ara, per mi, com si estiguessis mort.

Pis Montse.- El pare de l'Isaac informa les dues dones de les activitats del nano als EUA.
Quan la Teresa se l'emporta a fer un pipí, la Montse li retreu que no els hi hagués portat per Nadal i l'home es mig enfada dient que els hi porta perquè vol, que no en té cap obligació. Els hi deixarà fins dijous.
La Montse es queixa perquè el diumenge és l'aniversari del nen i per això mateix, l'Eduard se'l vol endur, perquè el passi a casa seva amb els seus amiguets.

Bar Peris.- Els Peris marxen al curset.

En Paco i la Ceci parlen de la propera paternitat d'en Fede i la dona ho té clar, no es creu ni poc ni gens que en Fede tingui ganes d'adoptar.

L'Ivan està amb l'antic propietari dels pisos. Sembla que l'ha pogut convèncer que són els de la immobiliària els que els estan putejant i li demana que l'ajudi a collar-los.

La Fusteria.- Efectivament la Ceci té raó. En Fede li està dient això mateix a la Remei, que s'enfila per les parets i el renya per no haver-se sincerat amb la Blanca. La Remei, de llengua incansable, li diu que li fotaria un gec d'hòsties, que pensi que la criatura també està esperant uns pares i que la última cosa que necessita és un mitja tita (sic) que no sap el què vol, etc. etc. En Fede prova de defensar-se però la Remei no el deixa.
En això estan quan entra la Blanca i tots dos callen de cop. La parelleta es dispensa tota mena de petons i "carinyos" mentre la Remei es mira de cua d'ull en Fede.

Carrer.- En Manel veu la seva filla sortir de l'escola amb una dona que l'ajuda a portar la motxila.

Pis Montse.- L'Eduard ja no hi és. La Montse es lamenta que els nanos creixen massa aviat i que potser la propera vegada que el tornin a veure ja ni els coneixerà. La Teresa li diu que aprofiti els quatre dies que el tindran.

Bar Peris.- Tornen del curset. En Peris s'ha emprenyat perquè, de primer i abans que veiessin la Cinta, li han preguntat si acompanyava la seva filla. Es queixa també que tothom se'ls mirava, cosa que la Cinta troba comprensible tenint en compte l'edat que tenen. A més, el pobre Peris està cruixit d'ossos de tanta estona d'estar agenollat.

En una taula, l'Ivan està amb els de la immobiliària fent-los la seva última oferta: 32 milions de pessetes (192.000€ pels que ja dominen) i 10 milions per cada un dels seus dos llogaters.
Quan estan a punt de posar-se a riure, l'Ivan els hi diu que sap qui va trencar l'esglaó i qui va portar els escarabats i que és el mateix home que es va fer passar per parella de fet. Els altres tan els hi és i el desafien a que els denunciï.
L'Ivan no perd la calma i els diu que pot anar als diaris a explicar-ho tot, ha trobat l'home. Els fa girar i els de la immobiliària veuen l'home, que els somriu.
Li ofereixen 32 milions i que s'oblidi de la indemnització als llogaters. L'Ivan diu que no, que són dos vells que no poden anar enlloc i els altres li diuen que si ells compren els pisos, els vells ja no seran cosa seva.
Finalment li proposen 35 milions i prou. L'Ivan, després de dubtar-ho una mica, accepta.

Centre de teràpia.- En Manel entra en una sala i es presenta. Li costa començar però acaba dient: vaig trencar un braç a la meva filla. Sóc un maltractador.





tplana

Setmana 153
Capítol 759 · Capítol 760 · Capítol 761 · Capítol 762 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici