TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 153
del 19 al 23 d'abril 2004

Capítol 758 (dilluns 26/04/04)
Capítol 759
(dimarts 27/04/04)

Capítol 760
(dimecres 28/04/04)

Capítol 761
(dijous 29/04/04)
Capítol 762
(divendres 30/04/04)


.. L'Ivan s'ha fet d'or amb la venda dels pisos. Aconsegueix posar entre l'espasa i la paret als de la immobiliària i en treu un bon pessic.
Però no porta els comptes clars amb els seus socis financers: la Remei i el Narcís. Els hi torna el que van posar amb escreix però ell es queda un bon tant per cent per les seves despeses de "representació".
La Montse se n'assabenta per una indiscreció del banc i li retreu a l'Ivan. Ell pensa que ha fet el correcte i que els guanys els tornarà a invertir.
Li regala un gran anell a la Marta que acaba de saber que està embarassada (de ves a saber qui) i accepta la proposta del David de muntar junts un negoci de restauració. L'Ivan no vol un restaurant perquè ja n'hi ha molts a la zona i aposta per un servei de catering d'alt nivell. El David s'ho ha d'acabar de rumiar.

A casa dels Borràs continuen els problemes. L'Isaac ha vingut uns dies però el seu pare se'l torna a endur abans del que la Montse havia previst.
La Teresa s'endu l'Alfons a Les Golondrines a manera de comiat. Després s'estira al llit al seu costat, li pregunta si està bé i li diu que ella està molt cansada però que no es preocupi per res.
Què haurà passat? No ho sabem però la Teresa ha agafat la capsa on l'Alfons guardava les pastilles tot just han arribat a casa.

La Clara decideix donar-li el passaport al Dani perquè aquesta relació la bloqueja i la està ofegant. El Dani fa les maletes i se'n va a casa del Rai.
La Dolors, però, es queda amb la Clara (després de fer el ploricó) fins que no desocupin, al juny, el seu pis que ara té llogat.
La seva relació amb l'Eliseu cada cop és més formal i ja han decidit que seran nuvis però sense anar al llit per desig exprés de la Dolors.
El seu ex sembla mosquejat per aquesta relació tot i que ell continua amb "la lluentons".

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El David intenta apropar-se a la Laura perquè l'estima però ella no en vol saber res. El que sí vol és tenir el Xavi al seu costat i com que l'advocat no li dona gaires esperances fa un intent desesperat (en forma de "kiki de sobretaula") d'aproximació al Robert. Però l'home no s'entendreix i li diu que no poden tornar a estar junts perquè no l'estima i que ell només vol tenir al Xavi.

El Manu explica a la Paquita que el seu avi és un malparit igual que el seu pare i també li ho diu al Manel quan el troba per casualitat. Aprofita per a fer-li saber que ell pensa reproduir els esquemes i que des d'ara, el Manel s'ha mort per a ell.
Una família amb una intel·ligència emocional de parvulari!
Aquí cal afegir la Paula que ja viu amb una família d'acollida. La seva benvinguda a la filla biològica de la família ha sigut una bona mossegada al braç. Quin panorama!
El Manel comença la teràpia de grup admetent davant de tota la colla que va trencar el braç de la seva filla i que és un maltractador.

El Fede i la Blanca ja han tornat ben acaramelats. Però els problemes de fons continuen perquè l'adopció que havia programat la Blanca no satisfà el Fede tot i que hi fa bona cara.
L'Alba els demana de quedar-se a viure amb ells perquè no vol tornar amb la Tona que està esperant un fill.

El Rafa li diu a la Isabeleta que qualsevol dia hauran de fer els papers per regularitzar la seva separació i li dóna els diners que li toquen de la venda dels pis. La Isabeleta no els vol i li diu que poden fer els papers quan ell vulgui.

El Iassir continua "missing".





Casablanca


Setmana 153

Capítol 758 - Capítol 759 - Capítol 760 - Capítol 761 - Capítol 762 -

Tornar a Resums abril 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar