TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 760
del dimecres dia 28/04/2004

.. Els quatre amics, la Mar, el Gus, el Manu i la K esmorzen a casa, però el Manu està absent. Per animar-lo una mica, proposen d'anar al cinema, però el noi no està per sortides i marxa. Està preocupat per la seva germana; avui, la Paula se'n va amb la família d'acollida.

La Marta i Ivan fan el mandrós al llit, després d'una nit d'activitat intensa. La Marta té hora amb el psiquiatre, i sembla una mica nerviosa. I l'Ivan signa avui la venda dels pisos. El noi encara no pot creure's el que està vivint amb la seva noia.

La Dolors i en Dani parlen de la separació. A la Dolors li sap greu, i li proposa de tornar-ne a parlar, però el noi està decidit. De moment s'instal·larà al pis del Rai i després marxarà.
Lògicament, la mare ja no pintarà res en aquella casa, així que ella haurà de marxar també. Però el pis encara el té llogat, així que haurà d'anar a la pensió.

La Laura fa entrar en Xavi al bar dels Peris, i ella es queda a la porta. En David la busca amb els ulls, i finalment va a saludar-la; vol parlar amb ella, sense el nen, així que queden de veure's a casa de la Laura a la tarda.

El Manu i la Paula tenen la darrera conversa al centre d'acollida, poc abans que vinguin a recollir la nena. El Manu li porta els llibres que li agraden i la foto de la seva mare. La Paula no vol anar amb la família d'acollida, i el Manu intenta fer-li veure que de moment és el millor, i que hi estarà bé.

L'Ivan llegeix el contracte de compravenda davant la gent de la immobiliària. Després de deixar-se-les anar entre uns i altres, el noi signa l'operació, i rep un taló de 35 milions de pessetes.
Però sembla ser que el taló perd valor pel camí, perquè quan el noi arriba per donar la seva part al Narcís i la Remei, els 35 ja s'han convertit en 24. Un noi de negocis...
Amb la innocència pròpia de qui ha dipositat tota la seva confiança en algú, i amb l'alegria d'haver sortit guanyant uns milers d'euros, la Remei ja li diu al jove empresari que si pensa comprar alguna altra cosa, que compti amb ella. Sembla que el noi té remordiments, però és ben bé que se'ls empassa.

A la pensió, la Marta parla amb la seva mare. La Paquita la nota cansada, o nerviosa... la noia finalment li confessa que té un retard, que no li ha vingut la regla; segons ella, no sempre prenen precaucions, amb l'Ivan. Però potser per donar l'esquena a la que podria ser una dura realitat per a ella en aquests moments, no es vol fer la prova, s'intenta convèncer a ella mateixa que segur que ja li vindrà.

El Manu juga amb la Paula, però la nena només pensa en el dia que anirà a viure amb el seu germà, no té clar que se'n recordi d'anar-la a buscar quan faci els 18.
Els nous pares la venen a recollir. Els dos germans s'abracen.

La Laura i el David parlen del Xavier, de si el podran veure, i sembla que no hi haurà cap problema, si el nen ho vol.
Però realment el tema no és aquest. El David fa un darrer esforç per arreglar-ho, per tornar-ho a intentar, i la Laura, dura, empassant saliva, dóna el tema per tancat.

La Dolors parla amb la Clara sobre la separació, i hàbilment, li planteja que per a ella és una mena de deshonor, això d'anar a viure a una pensió. Al final, és clar, acaba sortint-se amb la seva: que la Clara es vegi obligada a oferir-li de quedar-se a casa una temporada més.
Arriba el Dani a recollir les maletes. Les mirades encara deixen anar alguna cosa més que una relació acabada, però el noi marxa.

La Marta endreça a la botiga quan arriba l'Ivan. El noi està content, i li ofereix les mans a la Marta per triar. La noia tria, la dreta... un preservatiu; però la mà correcta era l'altra: un anell.
La parella comenta el negoci dels pisos, i s'abracen, cadascú, però, amb les seves preocupacions al cap.

A La Fusteria, la Laura parla amb l'advocat. El posa al corrent sobre la nova situació amb el David, i l'advocat no és gens optimista, més aviat al contrari. La custòdia està complicada per a la noia. L'advocat aconsella d'arribar a un acord amb el Robert

El Manu parla amb la K. Es culpabilitza d'haver-se despreocupat de la seva germana, i que finalment la situació hagi portat a aquest extrem. Però la K intenta ajudar-lo, fent-li veure que el que ara ha de fer és que la nena entengui la situació.

Per la seva banda, la Paula ja és amb la nova família, però la seva actitud no és gens positiva.
S'agafa a la fotografia de la seva mare com si fos l'única cosa que la lligués a la seva vida. La germanastra li demana que li deixi veure el retrat, però la nena s'hi nega, i en un estira i arronsa, la Paula la mossega.








Baulena

Setmana 153
Capítol 758 · Capítol 759 · Capítol 761 · Capítol 762 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici