TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 737
del divendres dia 19/03/2004

.. LIvan li ha agafat el gust a la cosa de l’esport i es prepara per una altra sessió de pilotes i crits amb la Marta. Però la noia no té preparada la bossa i, fent servir els arguments de la Montse gairebé literalment, diu al noi que ha de fer més la seva, estudiar...
L’Ivan se sent rebutjat: primer li suplicava que no la deixés i ara... el vol allunyar? “doncs mira, sí”, fa ella sense massa convicció però amb prou força com perquè l’Ivan se’n vagi.

El Narcís segueix buscant pis desesperadament... i també infructuosament. Es troba amb l’Alfons i li confessa quin és el seu problema. L’home promet ajudar-lo si abans aconsegueixen convèncer la Montse. D’això se n’encarregarà el propi Alfons.

El dia del pare també se celebra a Sant Andreu: el Xavi fa un regal amb material reciclat al Peris, qui no parava de renegar del dia del pare com a festa comercial i ara, en canvi, s’ha de posar un pitet perquè no li caigui la bava.

La Paula també fa un regal al seu pare i la Paquita, que ha vist com el Manel i el Manu se saludaven tensos a Cal Peris, decideix intentar un acostament anant a casa del noi.
Aquest respon dient a la Paquita que faci el favor de deixar-lo tranquil, però la Mar li fa veure que potser sí que hauria de veure més la Paula...
De manera que el noi es deixa caure un momentet per casa de son pare.
La Paula reacciona amb molta alegria i el Manel ho fa amb nerviosisme, però sembla que la breu visita genera un nivell més baix de tensió entre pare i fill.

El Franciscu pren el seu ”carajillo” més nerviós que de costum, i perfumat. Això del perfum ho detecta de seguida el Peris, que li demana amb ironia, si va a veure la Gimpera.
El Franciscu se’n va a veure-la i, quan l’actriu surt de la roda de premsa, se li acosta i, malgrat els intents dels de seguretat de no deixar-la veure, ell intenta presentar-se a una Gimpera amable però apressada: no el coneix perquè no mira la sèrie, però refusa l’invitació al cafè dient que potser un altre dia... i li fa dos petons que li deixen a la cara dues marques de pinta-llavis que el Franciscu exhibirà orgullós de retorn a Cal Peris; això sí, no pot evitar de sentir-se dir fantasma per l’amo del bar.

La Isabeleta va a veure els de la immobiliària, que li retornaran els negatius a canvi de que firmin la venda del pis per vuit milions, és a dir, dos milions menys del preu pel qual el van comprar... Ella intenta un regateig tímid però veu que no hi ha res a fer, i fa firmar el contracte de venda al Rafa dient-li que és el pressupost del parquet...

L’Ivan torna a fer la feina de la facultat, gairebé compulsivament, davant la irrefrenable alegria de la Montse. Això fa sospitar el noi: “has parlat amb la Marta?
La dona no pot negar-ho i l’Ivan se’n va corrents a veure la noia... I ella li diu que sí, que només volia mirar per ell, però que d’alguna manera tranquil·la i dolça, també se l’estima. Això sí: no és com amb el David ni l’Albert, però a falta de res millor.. bé, no ho diu exaxtament així però ho deixa entendre...
I tanmateix, l’Ivan s’hi conforma i tots dos es fonen en una abraçada lenta i mandrosa com la relació que sembla que ara comença.



Spock

Setmana 148
Capítol 733 · Capítol 734 · Capítol 735 · Capítol 736 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici