TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 735
del dimecres dia 17/03/2004

.. La Clara es prepara per anar a la seva sessió de quimioteràpia, i demana a en Dani que aquest cop sigui ell qui l'acompanyi. En Dani accepta ben content.
La Dolors avisa la parella que al vespre anirà al cinema, i aclareix que hi anirà sola.

El Peris s'ensuma que el David i la Laura no passen bons moments, amb tot plegat.

La Paquita i el Manel queden d'acord, perquè sigui ella la que vagi a buscar la nena, i el Manel li dóna els diners per pagar les colònies de la Paula.

La Pilar i el Ciscu volen anar a veure en Kanam abans que marxi.

La Isabeleta explica a en Nelson el xantatge de les fotos, i la noia sap que són els de la immobiliària.

La Clara i el Dani tornen de la sessió, i encara que cansada, la Clara està satisfeta, i en Dani també, que la dona compti amb ell.
Arriba l'Eva, ben contenta també; aviat l'operaran, i podrà anar a la platja, anar a comprar roba... la Clara encara no veu clar el moment que a ella li arribi tot això.

La Paquita parla amb la tutora de la Paula. La mestra li aconsella que portin la nena al psicòleg; no es fa amb els companys i està nerviosa; de fet, ja li havia comentat al Manel, però el pare no va voler fer cas. La tutora vol que la Paquita hi insisteixi, la nena necessita un especialista.

El Peris va a veure la Laura; ha vist que la Laura li recrimina moltes coses al David, i el noi fa el que pot; de fet, ha anat a treballar al bar per necessitat, no pas per gust.
La Laura ho reconeix, encara que ella també intenta portar-ho tot endavant, i li fa molta por perdre el Xavi.
El Peris li acaba dient que, ara més que mai, han de fer pinya.

La Isabeleta intenta treure's de sobre el Rafa per poder trucar als de la immobiliària i reclamar els negatius. Posant com a excusa que truca els paletes, queda amb els xantatgistes per divendres a La Fusteria.

El Ciscu i la Pilar van al pis a veure al Kanam. El Iassir, finalment, haurà d'acceptar la feina a Mataró, no té més remei, necessita els diners per enviar-los a la seva família.

La Clara i el Dani semblen contents; les coses es van arreglant. El Dani anirà a buscar una pel·lícula al videoclub i la miraran plegats. Fins i tot ja fan plans per a les vacances, tot i que la Clara no veu massa clar que l'optimisme de l'Eva li arribi a ella algun dia. Però el Dani li diu que ell sempre estarà al seu costat.

A Cal Peris, el nou amic de la Dolors, l'Eliseu, fa temps jugant a la maquineta i esperant a la seva companya per anar al cinema.
La Dolors entra al bar, però s'ho repensa, i sense que l'home la vegi, torna a marxar.

La Paquita li comenta al Manel la conversa amb la tutora, i el vol convèncer per què porti la nena al psicòleg, però el Manel es tanca en banda, diu que no hi creu, que entre la família ja s'ho faran.

El David i el Xavi fan un pastís i arriba la Laura. L'ambient ja és més tranquil, i la Laura i el David fan les paus.
El David acaba parlant igual que el seu pare: precisament ara, han de "fer pinya".

La feliç vida de parella ja durava massa. La Clara surt de la dutxa i s'està canviant a la seva habitació, quan entra en Dani... sense trucar. La Clara es posa furiosa, no vol que el Dani la vegi despullada, i el Dani sembla ser que haurà d'aguantar encara força per poder acostar-se a la seva dona...



Baulena

Setmana 148
Capítol 733 · Capítol 734 · Capítol 736 · Capítol 737 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici