TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 736
del dijous dia 18/03/2004

.. Núria ha quedat amb l'Assun a Cal Peris i li demana que parli amb el Marcel però ella no la pot ajudar perquè Marcel tampoc li parla.
Si Assun va poder perdonar al Víctor va ser perquè el que va passar entre els dos no va tenir la més mínima importància i li diu també que no havia d'haver explicat res. Assun afegeix que no entén res però és normal quan només té 20 anys i encara té moltes coses per viure. Pel Víctor ha sigut un capritxet i ara ho ha engegat tot a la merda...
Per acabar-ho de rematar, li diu a la Núria que és una criatura.

Al pis del Rai, xerren ell, el Fede i el Marcel. En Rai li diu al periodista que ningú és perfecte, referint-se a la Núria. Fede comenta que una infidelitat no és tan greu si l'infidel és l'home. Clar que si la Blanca li posés les banyes no sap què faria. Rai li col·loca un bon adjectiu: li diu que és un troglodita.
Mentrestant, Marcel està distret, no els fa cas i el Rai el torna a la realitat. Poca cosa diu en Marcel, només que s'hauria d'haver callat i que totes les històries d'amor acaben malament.
En Fede amb això no està d'acord, perquè ell està convençut que la seva amb la Blanca acabarà en boda el proper dia 26, i això que ella no en vol saber res d'ell...

Fede està amoïnat perquè ningú es pren seriosament el seu casament i li comenta al Paco. Entre els dos arriben a la conclusió que seria bona idea contractar a una noia que organitzés el casament i així la Blanca veuria que tot va de debò.

Marta esmorza amb la seva mare. Està molt animada i l'explica que avui també anirà amb l'Ivan a jugar a l'esquash.
La Paquita per la seva banda, aprofitarà per comprar-li roba a la Paula perquè se l'emporti a les colònies.
Marta li pregunta quan marxarà a viure amb el Manel, però sembla que la Paquita no està tan convençuda com abans. S'ho vol pensar molt bé abans de prendre qualsevol decisió perquè sempre ha triat als homes amb més problemes i aquest cop no es vol equivocar.

Narcís no fa cas a la seva mare mentre esmorza, està llegint anuncis de pisos al diari. Ella continua arreglant-se per anar a la feina.
Un company d'estudis truca a l'Ivan per dir-li que ha d'entregar un treball en una asignatura si vol aprovar, però Ivan decideix deixar-ho pel setembre. Montse ho ha sentit i li recrimina al seu fill que ho estigui deixant tot de banda per la Marta. Li diu que està molt bé que l'ajudi però sense descuidar les seves coses. Ivan l'acaba dient que deixi d'organitzar-li la vida.

Blanca xerra amb la Núria al seu pis. La noia l'explica que va anar a veure al Marcel però sense cap tipus de resultat. Si almenys li digués si ho deixen córrer o no..., però està en un punt d'incertesa.
Clara la truca per allò del sopar familiar però Núria la menteix dient-li que el Marcel està molt ocupat. Blanca se sorprèn que no l'hagi explicat res a sa mare, però Núria pensa que explicant-ho, s'assumeix que ja no hi ha possibilitats amb el Marcel i encara vol intentar-ho un cop més.
Decideix anar a veure'l amb alguna prova que li demostri quines son les seves intencions respecte a la relació.

Paquita arriba a casa del Manel amb la Paula i li diu d'emprovar-se la roba que ha comprat. Mentre ho fa, la Paquita li troba a la nena un bon blau a la cintura i li pregunta com s'ho ha fet. Paula l'explica que va caure fent gimnàstica.

Paquita que no ho veu clar l'insisteix en si no s'haurà tornat a barallar amb alguna companya d'escola, però la nena li diu que no i es reafirma en què ha estat fent gimnàstica.

Montse va a la botiga per parlar amb la Marta. Li diu que el seu fill està ajudant-la massa i que per això deixa els estudis de banda. Marta no sap res i no ho troba correcte.
Però la Montse l'ha de dir tot el que porta dins, i així ho fa. No li sembla bé el que fa amb ell, el maltracta, sap que faria qualsevol cosa per ella i se n'aprofita. Montse li diu que quan no el necessiti, l'engegarà perquè ella no l'estima. Per últim li demana que el deixi en pau.

Núria visita al Gus per demanar-li el telèfon de la seva tutora que sap que acaba d'arribar de Paris. El noi li dóna i li pregunta si és cert que no estan bé ella i el Marcel, però la Núria li respon que estan de puta mare.

Marcel, mentrestant, intenta escriure un article però no es pot concentrar i ho deixa córrer. Agafa una cervesa, seu al sofà i pensa...

Blanca es troba a Cal Peris amb la Jènifer, la noia que organitza bodes i que ha contractat el Fede, però la farmacèutica li diu que no hi haurà casament i que no està interessada en res del que li digui.

Ivan truca a la Marta veient que no es presenta on han quedat per anar al gimnàs. Marta l'explica que està cansada i que no li ve de gust, que ja en parlaran un altre dia. Li recomana que aprofiti per anar a classe...

Paquita va a l'escola per recollir a la Paula i de pas, parlar amb la tutora. El primer que li pregunta és pel tema del psicòleg, però la Paquita li diu que el Manel no ho veu clar.
Després, és la Paquita qui treu el tema del blau de la Paula. La professora li explica que s'ho va fer a gimnàstica quedant-se l'altra més tranquil·la, doncs es pensava que s'ho podria haver fet en una altra baralla i tenia por que la nena no li volgués explicar. La tutora li diu que fa ben fet de preguntar.

Blanca va a veure al Fede a La Fusteria i li deixa ben clar que no vol que vagi escampant per tot arreu que es casaran. Ni tan sols vol que digui que l'estima. Està farta de fer el ridícul davant de la gent.
Però al Fede la gent no l'importa gens i insisteix en què es vol casar amb ella. Però Blanca és molt clara: si l'estima, la deixarà tranquil·la.

Núria va a veure al Marcel. Li diu que ha sol·licitat una convalidació d'estudis per acabar la carrera a Paris. "Vull estar amb tu", diu ella, però el Marcel li respon que ell no. Núria insisteix que seria capaç de deixar-ho tot per ell, li promet que mai tornarà a passar i li demana que confiï en ella, però Marcel no la pot perdonar. Ell li diu que el dia 26 anirà al jutjat amb el Fede però que després marxarà a París, sol.
Núria li fa un petó a un Marcel emocionat. Ell diu que l'estima però que no pot començar de nou.
Per tallar la situació, Marcel li diu a la Núria que ha d'acabar un article, així que la noia agafa les seves coses i marxa, però es queda a les escales plorant...






Channing

Setmana 148
Capítol 733 · Capítol 734 · Capítol 735 · Capítol 737 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici