TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 733
del dilluns dia 15/03/2004

.. Bar Peris.- En David ja s'ha integrat un cop més al bar dels seus pares i està servint esmorzars.

En una taula, la Marta i la Paquita parlen de la Paula (la Marta la troba una mica capritxoseta i la Paquita la troba un pèl estranya) i del fet que el metge ha recomanat a la noia d'anar al gimnàs però, clar, és el que passa, mai tens temps d'anar-hi.

A la barra, en Ciscu es queixa de les morenes a en Peris i aquest, després de dir-li que s'operi, el torna a "xinxar" amb el tema de la Gimpera.

La Paquita ha marxat i en David està assegut amb la Marta; aleshores entra la Laura que, ostensiblement, deixa a la Marta fora del seu camp visual i li diu al seu marit que avui tenen hora amb l'advocat.

Pis Montse.- Tot remenant la llet, en Narcís pregunta a l'Ivan pels pisos que va comprar i que, també són seus, clar.
El noi queda molt decebut quan sap que els pisos estaran ocupats fins el 2015 i quan el seu germà marxa a la cuina, agafa la pàgina dels pisos del diari.

Pis Laura.- L'advocat, després de dir que ha parlat clar, marxa del pis. La Laura té molta por, en David li diu que hauria d'haver cedit en lo de la custòdia compartida; la noia respon que si estan així és per les pastilles de la Marta i en David acaba per autoproposar-se com a interlocutor per parlar amb en Robert però la Laura li treu del cap.

Plató.- En Ciscu li diu a la noia aquella que sempre corre per allà que ha de parlar amb la Gimpera. S'haurà d'esperar perquè la dona ha d'acabar unes seqüències. Cap problema, en Ciscu s'asseu disposat a esperar mentre estudia els guions. S'adorm.

Fusteria Dani.- La Paquita arriba amb la Paula que li dóna un paper de l'escola a son pare. És el paper d'unes colònies però en Manel li diu a sa filla que no hi podrà anar, que ja tenen encarregat i pagat el "viatge" a Isona.

Carrer.- En Narcís espera davant una immobiliària. Quan arriba l'home per obrir, en Narcís li dóna el seu nom, l'home el comprova i li diu que hauria d'haver vingut acompanyat d'algú.
Lògicament en Narcís s'adona del què passa i quan l'API li diu que ja el té llogat, té claríssim que és mentida.

Botiga Marta.- L'Ivan prova de convèncer-la que vagi al gimnàs però la Marta no en té cap intenció i, a més, es posa borde. L'Ivan, però, no cedeix ni un mil·límetre i, agafant les bosses, se l'emporta.

La Fusteria.- La Laura ha convocat en Robert, que arriba just en aquell moment. La noia li mostra la seva decepció per haver explicat a l'advocat lo de les amfetes i en Robert, en plan bona persona (absolutament insufrible) li diu que ha considerat que el jutge ho havia de saber i que també ha de saber que en David no ho fa bé.
La Laura, amb llàgrimes als ulls, li diu de pactar la custòdia compartida però en Robert li diu que li sap molt greu però que no i que hauria d'haver triat millor abans de casar-se.
A la Laura se li encén una espurna d'indignació al adonar-se que en Robert ho fa tot pel fet que ella ha refet la seva vida i ell, no. S'empassa, però, la indignació i mira de convèncer-lo fins que en Robert li deixa clar que no vol que el seu fill visqui amb en David.

Plató.- La Gimpera és a quatre passes d'en Ciscu, tot cordant-se l'abric per marxar. Quan la dona passa per davant del "bello durmiente" es pregunta qui és aquell home.
I quan ja és fora, la noia que corre sempre per allà, el desperta per preguntar-li si ja ha parlat amb la Gimpera. En Ciscu no es pot creure d'haver perdut la seva oportunitat.

Pis Montse.- L'Alfons alaba l'anell d'en Narcís i sospita que és un regal de la Neus. En Narcís, que vol i dol, li acaba explicant fins i tot que s'han casat i li ensenya la fotografia que es van fer al Parc Güell. L'Alfons no entén que el noi estigui tan trist i en Narcís li diu que tothom és com la mama (en clara referència a l'API) però quan l'Alfons pregunta, diu que és un secret.

Pis Ripoll.- La Paquita convenç en Manel perquè la Paula vagi de colònies i quan ja el té convençut, la dona va a l'habitació de la nena a comunicar-li la bona nova.
Es troba la Paula, arrupida damunt del llit i se sorprèn quan s'adona que la nena no manifesta cap expressió d'alegria quan li diu que anirà de colònies i que cal començar a fer la llista de coses necessàries.
Quan la Paquita surt, s'adona que la nena fa la pipa.

Gimnàs.- Allà tenim l'Ivan i la Marta disfressats d'esport jugant a squash. L'Ivan la va animant perquè la noia està rebentada.

Bar Peris.- La Laura li ha explicat a en David la seva entrevista amb en Robert.
Quan en David es mig enfada, la Laura també s'enfada per haver-se trobat en David prenent cafè amb la Marta. Aleshores en David deixa anar tot el que porta a dins i li diu a la seva dona que ara mateix se sent com una merda, que potser en Xavi no és fill seu, cert, però que se l'estima com si ho fos, que si està treballant al bar és pel nano, etc.etc.
La Laura, que havia començat mig enfadada, acaba plorosa.



tplana

Setmana 148
Capítol 734 · Capítol 735 · Capítol 736 · Capítol 737 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici