TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 734
del dimarts dia 16/03/2004

.. La Isabeleta rep una carta a la pensió: els convoquen a una reunió per reformar la façana. Ella i el Rafa s'indignen perquè saben que es tracta d'una maniobra per pressionar-los, però tothom confia en l'Ivan i el seu sentit del negoci.
Tanmateix, i malgrat les recomanacions del noi perquè no perdin la calma, la Isabeleta acaba engegant-los a pastar fang; està tan indignada que no li surt cap versicle exemplificador.
Però els de la immobiliària no es conformaran només amb aquestes mesures de pressió...

El Iasir i el Tariq van a la nova feina: és a Mataró per fer de paletes. L'encarregat, malcarat i amb pinta d'explotador sense miraments, els ofereix una misèria sense contracte. A més, els obrers no porten casc i quan el Tariq li ho fa notar a l'encarregat, aquest l'acusa de llepafils...
De moment tots dos se'n van, però el Tariq s'ho repensa i decideix agafar la feina...

La Pilar comparteix un te a casa els immigrants, que li expliquen el que ha passat, quan de sobte truquen a la porta.... és el germà del Iasir.

La Núria està enyorada del Marcel i es proposa trobar-lo. Parla amb la Clara que intueix alguna cosa i proposa un sopar per divendres.
Així que la Núria interpela el Fede i el Rai. El fotògraf es fa pregar una mica però al final la noia aconsegueix l'adreça on viu el seu ex nòvio.

El Marcel no s'alegra precisament de veure-la i l'engega dient-li que necessita temps per pensar.

La Mar segueix cercant el seu trovador i proposa al Manu que se sotmeti a una sessió d'hipnotisme, però el noi s'hi nega en rodó, de manera que la noia pensa en el Gus.

Aquest, espantat i tot, accepta més que espantat i així li ho comenta al Paco que té una idea: a la perruqueria fa com si l'hipnotitzés, però la Mar els descobreix ràpidament.

La Dolors està encuriosida per l'Eliseu i indaga amb la Lola. S'assabenta que és separat i que, segons la del bacallà, va deixar la seva dona per una altra.
Tots dos es troben al Peris i ell la convida al cinema. La dona dubta i ell li diu que passarà per Cal Peris l'endemà per si s'ho repensa...

De nou a la pensió, la Isabeleta, encara curulla de santa indignació, comenta el que els ha passat amb els de la immobiliària, quan la Remei li porta una segona carta...
En veure-la, queda paralitzada: són fotos comprometedores d'ella amb el Nelson i una nota que diu que si vol els negatius ha de marcar un número. Ràpidament esbocina les fotos i diu al Rafa que era publicitat de la que no els interessa.



Spock

Setmana 148
Capítol 733 · Capítol 735 · Capítol 736 · Capítol 737 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici