TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 148
del 15 al 19 de març 2004

Capítol 733 (dilluns 15/03/04)
Capítol 734
(dimarts 16/03/04)

Capítol 735
(dimecres 17/03/04)
Capítol 736
(dijous 18/03/04)
Capítol 737
(divendres 19/03/04)


.. L'objectiu del Robert sembla que ha deixat de ser poder estar més temps amb el Xavi i ha passat a ser força més prosaic i malintencionat. Segons ha dit a la Laura, farà el que calgui per tal que el seu fill no visqui amb el David.
Ha passat el temps de les negociacions i les cartes ja són damunt la taula. La Laura, que sap que no té un bon joc, és tota nervis i mal humor.
El David, que rep per tot arreu, es manté prou sencer com per a treballar a contracor a Cal Peris i fer veure a la Laura que quan vénen maldades és quan la família ha de fer més pinya.

Els de la immobiliària continuen amb els seus jocs bruts. Comencen amb una suposada remodelació de la façana que obligarà els amos dels pisos a fer-hi una forta inversió.
Quan veuen que l'Ivan és massa llest per a caure en aquesta trampa decideixen anar a per la Isabeleta. Tenen fotografies del seu "afaire" amb el Nelson a la furgoneta i només li donaran els negatius si els ven el pis que va comprar amb el Rafa.
La Isabeleta amaga la Bíblia i els seus consells en un calaix i fa firmar la venda del pis al Rafa sense que ell sàpiga què està fent.
Ara la Isabeleta té els negatius, no sabem si n'han fet còpies o no, i els de la immobiliària tenen el pis per dos milions (de les antigues pessetes) menys del que va costar a la parella. Caldrà veure com la Isabeleta justifica al Rafa tot el què ha passat.

La Mar s'ha emparrat en localitzar el seu trobador i proposa al Manu una sessió d'hipnosi per saber si és ell el seu amant de l'època medieval. El noi li diu que "nanai del paraguai" i ella decideix fer passar per la prova al Gus. És allò de... si no l'encerto per afirmació, l'encertaré per eliminació.
El Gus, atrapat en la seva pròpia trampa, no gosa dir que no tot i estar més que espantat. La pantomima que es munta amb el Paco no convenç la Mar que està totalment decidida a arribar fins al final en aquest assumpte.

A casa de la Clara les coses no van gaire bé. Ella no veu el moment de superar el càncer, l'operació i el tractament a pesar de tenir tot el suport moral del seu home. El Dani té tanta paciència com pot però ella no vol de cap de les maneres que la vegi despullada i, molt menys, que faci ús dels seus drets conjugals.
La Dolors, per la seva banda, queda amb l'Eliseu per anar al cinema però a darrera hora se'n desdiu i el deixa ben plantat i sense cap explicació.

El Iasir no troba feina i decideix anar amb el Tarik a veure una obra a Mataró. Les condicions de treball són totalment abusives i sense cap tipus de seguretat laboral però... ho ha d'acabar acceptant perquè el seu germà, que ha passat per Sant Andreu abans d'anar a Portugal, li diu que a casa seva s'han quedat sense diners.



El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La mestra de la Paula diu a la Paquita que haurien de portar la nena a un psicòleg que l'ajudés a superar tot el que ha passat.
El Manel no en vol sentir a parlar perquè diu que no hi creu. Pensa que qui pot ajudar la Paula és la família i que ja estan fent el que cal.
La Paquita sembla nedar entre dues aigües: d'una banda estima el Manel i voldria anar a viure amb ell i de l'altra, l'avís de la Montse sobre els possibles maltractaments de la Paula pel Manel sembla que la va afectar.
La Paula marxarà uns dies de colònies, tot i que el Manel s'hi va oposar en un primer moment, i el seu pare confia en que això li anirà bé.

La Núria enyora el Marcel i porta molt malament el temps d'espera i reflexió del noi. El va a veure i només obté respostes evasives i la confirmació que el Marcel no vol ser pressionat per prendre una decisió.
Sabent això fa justament el que no hauria de fer: pressionar-lo encara més. Quan la Núria torna a anar a casa del Rai (el Marcel ara viu allí) ho fa amb els papers de convalidació d'estudis per acabar la carrera a París. Per a ella és la prova fefaent que l'estima i que és capaç de deixar-ho tot i tothom per ell. Per al Marcel és la darrera pressió que pot suportar i li diu que no la pot perdonar i que marxarà sol a París.

El Fede continua amb la seva dèria unilateral de casar-se amb la Blanca. Lloga una especialista per tal que s'encarregui de tots els preparatius de la boda.
La Blanca ja li ha dit que no del dret i del revés i en tots els idiomes possibles però ell, demostrant com en pot ser de tossut quan té les coses clares, no llença la tovallola. I el dia 26 s'acosta...

La Montse veu que l'Ivan torna a descuidar els estudis per la Marta i com que ell li diu que no li organitzi la vida, va i intenta organitzar la de la Marta. La va a veure i li diu que pari de fer mal al seu fill com ha fet fins ara i li demana que el deixi en pau.
La Marta, trista, intenta allunyar l'Ivan amb excuses però el noi acaba sabent que ella ha parlat amb la Montse i es nega en rodó a deixar d'ajudar-la.
És llavors quan la Marta li diu que l'estima, no com al David i a l'Albert, i que se sent bé i protegida al seu costat. L'Ivan vol resistir-se al que està sentint per por de patir més del que ha patit fins ara però acaba cedint al petó de la Marta.

Mentrestant el Narcís busca pis, missió impossible actualment, i s'adona que sempre xoca amb el mateix: ell és diferent. Confessa els seus problemes a l'Alfons i ell es compromet a ajudar-lo sempre i quan la Montse estigui assabentada de tot plegat.

El Franciscu vol aconseguir que la Gimpera es deixi veure per Cal Peris amb ell però l'actriu està massa enfeinada i li deixa en cada galta la prova que el coneix en forma de marques de llavis que el Franciscu s'apressa a exhibir davant l'amo del bar.



Casablanca


Setmana 148

Capítol 733 - Capítol 734 - Capítol 735 - Capítol 736 - Capítol 737 -

Tornar a Resums març 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar