TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 707
del divendres dia 06/02/2004

.. Marcel esmorza emprenyat. A la Núria li sembla bé que la productora hagi volgut plegar. Però ell l'acusa de dir-li mentides perquè es pensa que va ser ella qui va parlar amb l'Assun per convèncer-la perquè es fes enrere, i li diu que li encanta solucionar la vida de la gent.
Núria no ho aguanta i s'aixeca de la taula.

David entra en la botiga de la Marta per comprar-li un regal a la Laura. La vol animar ara que al Robert se l'ha ficat al cap endur-se al Xavi amb ell. Marta li recomana que li regali les mitges i alguna cosa més, com unes arracades. David ho veu bé perquè per fer regals és com son pare.
Després David li treu el tema de que va veure a l'Ivan a La Fusteria aquell dia que van dinar a Can Solsona, i que el va trobar molt content. Quan li pregunta si és que son parella, Marta respon que no, però que aquella tarda es van embolicar.
David, sorprès, li diu que com van poder, i més sabent que ell està tan penjat d'ella. Marta s'excusa dient que va passar i punt i que no significa res. David li diu que es fica al llit per agrair favors. Marta està penedida però li diu al David que ella està sola mentre ell està amb la Laura.

Al pis del Gus, ell, Mar i Manu esmorzen tot i que ell molt poc perquè té els nervis típics del moment d'abans d'un concert tal i com molt bé l'explica el Gus.
Mar es disculpa perquè no podrà anar al concert perquè té feina, i el Gus aprofita per ficar-se amb el jove Ripoll. Critica la seva música encara que mai ha escoltat res seu. En canvi parla molt bé del que ell composa considerant-se un pioner en el que fa a més de ser provocador.
Manu està fart que sempre el consideri com una merda. Gus recorda que gràcies al concert amb la serra mecànica, la K es va enamorar d'ell.
Però quan la Mar es posa de part del que canta el Manu, Gus li passa un CD amb les seves composicions perquè compari ella mateixa.

Manel i Paula arriben de classe. Ella emprenyada, té morros tot el dia. Intenta animar-la dient-li que poden anar al cinema al vespre: ella escull la pel·lícula i la Paquita pot comprar les entrades. Però Paula diu no tenir ganes. Tampoc en té de dinar res. Manel li diu que quan es lleva enfadada no hi ha qui l'aguanti i la nena li diu que ell en canvi s'ha llevat molt content.
Manel l'envia a rentar-se les mans per dinar i aprofita per trucar a la Paquita, però la Paula escolta la conversa d'amagat.

Ferran Navarro visita al seu fill abans que la Núria marxi amb la Marta al concert.
Quan se'n va, Ferran adverteix al seu fill que no pot tractar a la Núria com ho fa. Però Marcel està enfadat pel que ell creu que la noia ha fet amb el reportatge. Ferran recolza la decisió de la productora i es mostra amoïnat pel que li pugui passar, però Marcel li retreu que no cal que faci ara de pare quan fa tants anys que no ho fa. Ferran reconeix no haver-se comportat com a tal, i l'aconsella que malgrat tot, no deixi de banda a la Núria.

A Cal Peris, la K intenta convèncer al Gus perquè l'acompanyi al concert. Diu que si va, li donarà una sorpresa, i ell acaba acceptant.

En una taula, la Paquita intenta convèncer a la Paula perquè l'ajudi a preparar pizzes pel sopar, però la noia està més pendents dels follets que anuncien l'actuació del Manu a La Fusteria. Ella vol anar, però el seu pare no vol ni sentir parlar d'això, perquè si ell no els ha convidat serà perquè no vol que vinguin.
Paquita intenta posar pau i canvia el tema cap al sopar. Però la Paula, de sobte, pregunta a la dona si es quedarà a dormir a casa. Paquita, sorpresa, li diu que ella dorm a la pensió al que la noia li respon amb un contundent... "mentidera". Manel s'emprenya.

Laura i David adverteixen al Robert abans d'emportar-se al Xavi del cap de setmana, que no l'infli el cap al nano amb cap dels seus propòsits ni dient-li res en contra de la seva mare.
Robert els recomana que pensin en la proposta que els va fer de què el Xavi marxi amb ell uns mesos a viure, però la Laura li deixa ben clar que res d'això passarà.
Després que el Robert i el seu fill marxen, Laura se sent molt cansada, i el David per animar-la li dóna el regal que l'ha comprat a la botiga de segona mà. Vol que s'ho posi per anar al concert, i ella contenta ho fa.

Núria i Marta s'estan acabant d'arreglar a la botiga mentre ella parla del Víctor i la feina. Marta pensa que l'hauria d'explicar al Marcel que el Víctor ha anat darrere d'ella però canvia d'opinió quan la Núria admet davant de la Marta que es va enrotllar amb el muntador musical dos cops.
Marta ja pensa que no l'ha de dir al Marcel i la Núria es justifica dient que perd el control quan està a prop d'ell. Núria li pregunta a la seva amiga si les parelles s'ho haurien d'explicar tot i Marta contesta que quan estava amb el David ho feien però que mirés com han acabat. Núria li recorda que sempre que tallaven, tornaven a reprendre la relació i així sempre. Però Marta diu en veu baixa que sí, però fins que tot s'acaba.
Abans de marxar, Marta es queda recollint la caixa, i agafa la bossa amb les pastilles que la Júlia li va deixar.

Abans del concert, K l'explica al Manu que ha vist al Manel al Peris i que els podria haver dit que vinguessin. Però Manu pensa que si no venen és perquè no volen.

Marta es fixa en el David i Núria li crida l'atenció perquè se li nota massa que s'està fixant en ell.

Mar arriba just abans que el Manu comenci el concert.
La primera cançó que interpreta és "Tot sol".

Manel està parant taula pel sopar mentre la Paula l'està posant nerviós amb acusacions sobre si la Paquita dorm amb ell, si ell ja no es recorda de la mare, si ell ja no està trist, si ara només pensa en una altra dona.
Fins que ella li diu que deu estar content que la mare es morís. En aquest moment, el Manel que l'estava manant que callés durant tota l'estona, llença els cobert damunt la taula i surt corrent darrere de la Paula a la que li dóna temps de tancar-se en una habitació i amagar-se sota el llit mentre plora.
Manel colpeja la porta amb el puny ordenant-la que obri i cridant el seu nom. Però Paula li diu que no vol que la pegui més...
Manel, torna a calmar-se i adonant-se del que volia fer, agafa la caçadora i surt de casa.

La K li dóna la sorpresa al Gus: farà un duet amb el Manu cantant una cançó en anglés. Ella li dedica al Gus però ell sembla passar de tot.

Mentre ells dos canten, la Núria deixa sola a la Marta que no li treu ull al David. En aquest moment ell i la Laura es fan uns petons i la Marta pren la decisió de prendre's una pastilla.

Mentrestant, el Marcel sopa sol al pis.
Sona el timbre de la porta. Mira pel mirall i obre ràpidament. A l'altre costat de la porta es troba a la Mari....








Channing

Setmana 142
Capítol 703 · Capítol 704 · Capítol 705 · Capítol 706 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici