TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 705
del dimecres dia 03/02/2004

.. La Laura i el Xavier arriben a Cal Peris, però el matrimoni feliç no hi és. La Laura entra a la cuina a fer l'entrepà del nen, i llavors arriben els Peris.
Oficialment, la
Cinta no es trobava bé i han anat al metge, però resulta que venen de fer-se l'amniocentesi, així que quan la Laura i el Xavier marxen, la Cinta puja a dalt a descansar.

Arriba el Ciscu a fer el "carajillo", i li posa les dents llargues al Peris dient-li que ha conegut en Buenafuente, i que fins i tot s'han fet amics.
El Peris, morint-se de ràbia i enveja, li diu que és un fantasma, i ni tan sols s'ho arriba a creure.

El Narcís està esperant la Neus al parc per desitjar-li que passi un bon dia, tot i que ja es veuran a la tarda per anar al cinema. La Neus li diu que li ha comprat un regal, però no li pot donar, perquè no el té... li va enviar des de Paris.

La Mar i el Gus esmorzen a casa amb el Manu i la K. La Mar està convençuda que en aquella casa hi ha fantasmes, que algú des de l'altra banda els envia missatges.
El Manu, incrèdul, diu que se'n va cap al metro a tocar, que ara és hora punta. El Gus se'n riu una mica, i li recomana que busqui un altre lloc més adient.

La Montse vol que l'Ivan parli amb el seu germà, però aquest encara no vol fer-ho, no vol espatllar-li la jornada al Narcís.

El Rafa i la Isabeleta prenen un tallat a Cal Peris quan els truquen de la immobiliària. La llogatera s'ha mort, i els volen donar ja les claus del pis.

El Peris no deixa de trucar la Cinta per veure com es troba, i la dona vol descansar.
Arriba el David i es preocupa per sa mare, però el Peris no el deixa pujar.

El Xavi li ensenya al seu amic el mòbil que li ha regalat el pare. L'amic li demana el número per enviar-li missatges, però resulta que el seu pare li va bloquejar per què només pogués parlar amb ell. L'amic, però, li soluciona el tema de seguida.

El Narcís i la Neus no han trobat entrades per anar al cinema, i decideixen mirar una pel·lícula a casa.

El Rafa i la Isabeleta ja tenen les claus del pis. Ara només cal començar les obres. Estan tan contents que demanen un còctel sense alcohol a La Fusteria, i quan el Sòcrates els pregunta què celebren, ells contesten rotundament que res, que ells no celebren res.
Sembla que els han passat les ganes de brindar per la mort d'una dona, però entre tots dos s'ho fan venir bé i s'auto-convencen que el brindis és perquè Jehovà ha cridat la dona al seu costat.

La K demana al Fede que organitzi un concert a La Fusteria, i que el Manu hi pugui tocar. El Fede no està massa convençut, però finalment accedeix, posant, això si, les seves condicions: el Manu s'endurà un tant per cent de les consumicions.

La Montse li confessa els seus neguits amb l'Ivan a la Ceci, i com que està neguitosa, decideix deixar-la a càrrec de la perruqueria i marxar abans a casa.

A Cal Peris hi ha sorpreses... entra el Ciscu amb el Buenafuente!!!
Bé, el Peris no se n'adona fins que el Ciscu no li diu, i llavors li entren les ganes de xerrar, de demanar-li una foto... però li marxa tot del cap quan la Cinta el truca per telèfon i li demana que pugi.

Neguitós, nerviós i emocionat, pregunta a la seva dona si ja li han dit alguna cosa. La Cinta treu una ampolla de cava de sota el llit, dues copes... serà una nena!!!
Però abans de fer el brindis, la Cinta fa prometre al Peris que no ho dirà a ningú, ni anirà corrent a comprar robeta, ni farà cap llista de noms, fins que no tinguin el resultat de les proves. Brinden per la seva filla.

La Neus i el Narcís miren el video emocionats. A tots dos els cauen les llàgrimes, i es "consolen" mútuament, i s'animen fent-se petons, fins que arriba la Montse, que els sorprèn, i mira de fer-se lloc al costat de la parella, per tal de controlar la situació.

El Xavier i la Laura arriben a casa. Casualment, sona un mòbil; la Laura no sap ni d'on surt aquella musiqueta, fins que descobreix que l'aparell és a la motxilla del Xavier.
El nano li confessa, després de moltes preguntes, que el mòbil li ha regalat el seu pare, i que tot això que està passant és culpa d'ella, que no li deixa veure més sovint el pare.
La Laura esclata, li diu que si no se n'adona que és un arma que el pare utilitza per posar-lo en contra seva, però el nen, que al cap i a la fi és un nen, només veu tot el que el pare li dóna, i fins i tot confessa que tant de bo pogués anar a viure amb ell.











Baulena

Setmana 142
Capítol 703 · Capítol 704 · Capítol 706 · Capítol 707 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici