TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 142
del 02 al 06 de febrer 2004

Capítol 703 (dilluns 02/02/04)
Capítol 704
(dimarts 03/02/04)
Capítol 705
(dimecres 04/02/04)
Capítol 706
(dijous 05/02/04)
Capítol 707 (divendres 06/02/04)


.. Els fills donen molts maldecaps als seus progenitors aquesta setmana. Anem a pams:

El Xavi es decanta per la via fàcil, ajudat pel seu pare que vol que estigui amb ell i li comporta tot, tot i tot, i fa la vida impossible a la Laura.
La noia ja no sap què ha de fer per mantenir l'equilibri entre tenir content al seu fill i educar-lo.

L'Ivan dóna un disgust de mort a la Montse quan sap que ha agafat els diners del Narcís per a fer el seu negoci d'especulació immobiliaria. Li exigeix que vengui immediatament els pisos, torni els diners i li ho expliqui tot al Narcís, però el noi no hi sembla gens disposat.
L'Ivan està passant un mal moment emocional perquè li ha quedat clar que el seu "quiqui" amb la Marta no anirà més enllà. Ella l'aprecia com a amic però "ni l'estima, ni li agrada, ni el desitja" (sic).
El Narcís també porta de corcoll la seva mare que veu, impotent, que qualsevol dia tindrà relacions sexuals amb la Neus. La Montse està preocupada pel fet de la possible descendència que se'n pugui derivar i és per això que planteja al Narcís una vasectomia. El noi, quan sap que l'operació és irreversible, s'hi nega en rodó perquè creu que la Neus pot voler tenir fills quan estiguin casats.

La Paula s'oposa frontalment a les relacions que manté el seu pare amb la Paquita. Ho fa amb tant poca mà esquerra i tanta ràbia que aconsegueix treure de polleguera el Manel. La nena es salva d'una pallissa per cames, ufffff!

La Marta recau en la seva addicció a les pastilles, gràcies a l'inestimable ajut de l'amiga del Jhonny, i cada cop es fa més evident que el seu problema real és haver perdut el David.
La Paquita encara no sap res de tot això.

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Marcel, ben matxucat però viu, fa que el seu pare torni a parlar amb el "tiet" per intentar parar la massacre, però la resposta que rep és rotunda: " Si he d'escollir entre la meva vida i la seva, el Marcel té les de perdre". El pare del Marcel li promet fer mans i mànigues per a que tot aquest assumpte quedi enterrat altre cop.
Les relacions entre el Marcel i la Núria es ressenteixen molt quan ella, després de saber la veritat, truca al pare del Marcel per a que cridi a l'ordre al seu fill. El Marcel diu que n'està fart de la seva actitud "salvadora" i que si no li agrada la feina que fa ja sap què ha de fer.
La Mari truca a la porta del Marcel a l'última escena del capítol de divendres obrint un munt de possibilitats noves en aquesta trama.

La Cinta s'ha fet la prova de l'amniocentesi i, tot i que els resultats no els tindran fins d'aquí dues setmanes, ja sap que porta una nena a la panxa.

El Manu acaba passant una temporada a casa del Gus perquè s'ha quedat sense diners i sense feina.
Mentre el Gus continua intentant engatusar la Mar amb les seves pamplines paranormals, el Manu fa un recital a La Fusteria ajudat per la K.

El Fede ha decidit llogar La Fusteria per a un seguit de xerrades feministes força passades de rosca. L'objectiu és aconseguir diners pel seu tercer convit de boda. Ja és ben irònic, per a una persona que sempre havia estat en contra del matrimoni, quedar-se pelat com una rata per aconseguir casar-se, no?

La Isabeleta i el Rafa, tot i haver-se mort la llogatera del pis que havien comprat, no el podran gaudir perquè la parella de fet de la senyora reclama que li subroguin el lloguer.


Casablanca


Setmana 142
Capítol 703 - Capítol 704 - Capítol 705 - Capítol 706 - Capítol 707 -

Tornar a Resums febrer 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar